Nieuw

Veganiste tevreden nadat slager door terrorist werd doodgeschoten in Franse supermarkt: “Nul medelijden mee”

Door: Karen Van Eyken

De Franse politie heeft afgelopen nacht een vrouw in hechtenis genomen wegens “verheerlijking van terrorisme”. Op Facebook maakte de overtuigde veganiste zich vrolijk over de moord op een slager in de Franse stad Trèbes. Een terrorist schoot de man vorige vrijdag dood tijdens een jihadistische gijzelingsactie in de plaatselijke supermarkt.

Het parket van Foix in de Ariège heeft een onderzoek geopend na de aanstootgevende uitlatingen van de vrouw op sociale media.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/veganiste-tevreden-nadat-slager-door-terrorist-werd-doodgeschoten-in-franse-supermarkt-nul-medelijden-mee~a9780b58/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Veganiste tevreden nadat slager door terrorist werd doodgeschoten in Franse supermarkt: “Nul medelijden mee”

 1. En al die nieuwkomers die met een bot keukenmes die arme dieren vermoorden dan?
  Daar kan ik om huilen al dat dierenleed vreselijk

  Like

 2. “Nul medelijden mee ,” toppunt van arrogantie ,weer een groenlinkse geitenwollensokken dragende arrogante trut die zo nodig iets moet gaan posten op hun geliefde fascistenboek,Het is een echte plaag aan het worden ,niet alleen de islamfascisten maar ook hun ondersteuning van die groenlinkse mestkevers .
  Geeft aan wel verarmd en nauw beeld ze hebben van de wereld en de maatschappij , het is de hoogste tijd om een nieuwe veegborstel te hebben en dan maar vegen …….

  Like

 3. skeeter // maart 30, 2018 om 03:23 //

  beetje ecoli sla voor de vegan vagin

  Like

 4. Ach “wij” hebben ook een nationale veganist, ene Volkert van de Graaf die als zondebok de politieke moord op Pim Fortuyn in zijn schoenen geschoven werd.

  Like

 5. Ritueel slachten zou inderdaad verboden moeten worden, maar ook hier in Nederland staat religie boven de wet. Helaas.

  Like

 6. De moord op Pim Fortuyn was een moord in opdracht. Volkert van der Graaf was één van de schutters op het mediapark.
  http://www.mstsnl.net/ekc/pdf/tab-3-bij-urgente-brief-17-juli-2008-van-philips-safety-manager-aml-van-rooij-aan-philips-president-g-kleisterlee.pdf

  Like

 7. En ik durf te wedden dat zij ook nog aan penisnijd lijd. Wedden? Zucht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s