Nieuw

Turkije stuurt weer bootladingen vol jihadisten naar Griekenland

De autoriteiten op de eilanden in de Egeïsche Zee waren woensdag stand-by nadat bijna 300 migranten Lesbos bereikten op acht boten na enkele dagen zonder nieuwkomers uit het naburige Turkije.

Naast de 295 mensen die op Lesbos aankwamen, kwamen nog eens 50 migranten op Kos aan.

Bronnen van het ministerie van Burgerbescherming spraken hun bezorgdheid uit over de piek in de aankomsten, waarbij zij opmerkten dat maandag, toen de Turkse president Recep Tayyip Erdogan in Varna (Bulgarije) de leiders van de Europese Unie ontmoette voor gesprekken die raakten aan een in maart 2016 ondertekend migratiepact tussen de EU en Turkije, geen boten de eilanden bereikten.

De diplomatieke houding die Erdogan vorige week in Varna heeft aangenomen, stond in schril contrast met een reeks dreigementen en vijandige taal tegen Griekenland.

De bronnen van het ministerie zeiden de volgende dagen zouden aangeven of de verhoging van aankomsten een nieuwe tendens vertegenwoordigt of niet.

Bron:

http://www.ekathimerini.com/227180/article/ekathimerini/news/concern-on-islands-as-hundreds-reach-lesvos

h/t LouiseRozema

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Turkije stuurt weer bootladingen vol jihadisten naar Griekenland

 1. Johan P // maart 29, 2018 om 15:55 //

  Ik word hier zo moe van : gewoon op zee onderscheppen en terugslepen naar de Turkse of Libische kust en daar achterlaten. Zo verdomde simpel is het

  Like

 2. polderboy // maart 29, 2018 om 16:31 //

  Kosovo levert ondertussen 6 “terroristen” uit aan Erdogan:
  https://aa.com.tr/en/europe/6-senior-alleged-feto-members-brought-to-turkey/1102826

  In dit kader niet vergeten dat bij Interpol nog een lijstje van 60.000 door Erdogan gezochte “terroristen” in de database als “niet actieve recordjes” zitten:
  http://balkaneu.com/interpol-removes-turkey-from-database-after-ankara-uploads-60000-wanted-gulenist-names/
  Ook niet vergeten hoe makkelijk Rutte de beul en Turk Saban, die vele Nederlanders zwaar martelde, liet gaan toe Erdogan zei, dat Rutte niets mocht doen, omdat het een Turk was.
  Verder niet vergeten hoe honderden onschuldige Turkse kindertjes met medewerking van het met de Turkse Erdogan fascisten collaborerende bestuur in A,’dam van scholen af moesten..

  Tja, als Erdogan weer mensen bootjes in jaagt, en nu eens ook dat lijstje met 60.000 “terroristen” uitgeleverd wil zien als deal, als tegenprestatie om de stroom te stoppen?
  Zouden de voornamelijk kinderloze West Europese leiders wel functionerende ballen bezitten om daar tegenin te gaan?

  Like

 3. templars2017 // maart 29, 2018 om 21:35 //

  Alles blijkt in een stroomversnelling te zitten ,het brand langs alle kanten in en rond Europa ,soms is het smeulend ,soms iets harder maar die met vuur speelt ……..
  en erdogan is de puppetmaster van Europa als hij iets wil dan zijn de regeringen van eender welk land ,mits enige uitzonderingen ,direct paraat om uit te voeren wat hij verlangt dat ze doen ,ze zijn er allemaal doodsbang van ,waarom?
  Of is dat allemaal schijn en deel van een groter plan om bij een ontsporing van de samenleving de schuld naar erdogan te laten blijken ,wij sukkels die we zijn, wij zullen het waarschijnlijk nooit weten ,enkel de gevolgen vallen en zullen blijven vallen op onze hoofden ,tenzij we wakker worden en weerstand gaan bieden ,maar ook dat is een verre droom me dunkt ,dus zal het eerder ieder voor zich worden ,zij die niet voorbereid zijn gaan ten onder ,de rest heeft een kans ,hoe groot ? geen idee ,elk voor zich kan best grimmig zijn doch realiteit.

  Like

 4. Gewoon tot zinken brengen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s