Nieuw

Trump’s voormalige strategiemanager komt naar Zweden  – gaat samenwerken met de Zweden Democraten 

Steven Bannon, screenshot YouTube

Steve Bannon wordt beschreven als het brein achter de succesvolle verkiezingscampagne van Donald Trump. Nu kan de Zweden Democraten zijn volgende project zijn.

Voordat Bannon toetrad tot de verkiezingscampagne van Trump, was hij de chef van de alternatieve mediasite Breitbart. Later werd hij Trump’s strategiemanager in het Witte Huis.

Tegenwoordig is hij noch in het team van Trump, noch in Breitbart, maar ontwikkelt hij een syndicaat van Breitbart-achtige sites in Europa.

Onlangs was hij in Frankrijk om Marine Le Pen en haar partij te ondersteunen.

In een interview met Dagens Nyheter zegt Bannon dat hij voor de herfst verkiezingen in Zweden van plan is om naar Zweden te reizen, en dat de Zweden Democraten in zijn belangstelling staat, waar hij graag mee samen zou willen werken.

– Ik wil de aankondiging niet te snel maken, maar ja, ik zal zeker naar Zweden komen en ik zal relatief snel komen.

– De Zweden Democraten zijn een aantal van degenen we nauw hebben bestudeerd, zegt hij. Ze moeten zich daarvan bewust zijn. De Zweden Democraten kwamen uit het niets. Maar ze kwamen niet alleen uit het niets en werden een krachtige politieke partij. Even belangrijk, denk ik, is dit: De Zweden Democraten gingen van iets waar geen fatsoenlijk mens in Zweden mee geassocieerd wilde worden, naar een partij waar veel mensen zich comfortabel voelen om mee geassocieerd te worden. Dit is waarom de Zweden Democraten een les voor de hele wereld kan zijn om te studeren, zegt hij.

Jimmie Åkesson noemt hij een “dynamische politicus” en “je kunt geen aardiger mensen dan de Zweden vinden” – fatsoenlijke, zorgzame mensen die in hun hart weten dat ze geen racisten zijn, maar reageerden toen ze zagen wat er met hun land gebeurde.

Bron:

https://www.dn.se/nyheter/varlden/steve-bannon-sverigedemokraterna-ar-en-laxa-for-hela-varlden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Trump’s voormalige strategiemanager komt naar Zweden  – gaat samenwerken met de Zweden Democraten 

 1. Esperanza // maart 29, 2018 om 03:11 //

  Opmerkelijke actie van Bannon.
  Bij Marine Le Pen geen potten kunnen breken en nu maar in Zweden proberen een voet tussen de deur te krijgen?

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // maart 29, 2018 om 03:13 //

  Like

 3. Misschien is zijn op de achtergrond gehouden en verholen ideologie van Bannon wel de reden van zijn ontslag uit de Trump administration.

  Like

 4. Hansfree // maart 29, 2018 om 11:30 //

  Nounounou, niet zo cynisch over Bannon toch, Esperanza…?
  Als Bannon de anti-establishmentpartijen in Europa vooruit kan helpen, en wil helpen, lijkt me dat alleen maar lovenswaardig. Ik hoop dat hij ook contact heeft met Geert Wilders.
  En als hij zou kunnen helpen meer Breitbartachtige mediabronnen in Europa te bewerkstelligen, naast het door mij dagelijks gevolgde en gewaardeerde Breitbart in Londen, dan zou dat wat mij betreft zeer welkom zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s