Nieuw

Student brengt feiten over immigrantencriminaliteit naar voren – riskeert verwijdering van de universiteit

DIT IS NIET OKÉ: Na ontvangst van de factsheet onderbraken twee docenten van KTH plotseling een lezing en hielden ze een crisisoverleg met de klas. "Ze spraken alsof ik satan zelf was", zegt Felix, die zelf de gebeurtenis filmde.

Zweden – Een student aan de Koninklijke Technische Hogeschool, KTH, schreef een factsheet over de oververtegenwoordiging van immigranten bij seksuele misdrijven. Dit leidde ertoe dat een Afrikaanse vrouw midden in een lezing opstond, naar de student wees en schreeuwde: “Racist! Nazi!”. Daarna werd de jongeman gestraft met disciplinaire maatregelen – en nu wordt hij met suspensie bedreigd.
– Niemand praat meer tegen me. Ik ben door de hele school verstoten. Het is absoluut grotesk, zegt de student tegen Fria Tider.

Het begon toen de student – Felix genaamd – eind november met twee vrouwelijke klasgenoten in een discussie belandde over feminisme en immigratie.

Toen hij zei dat immigranten van buiten-Europese afkomst zwaar oververtegenwoordigd zijn als plegers van verkrachtingen, geloofden de vrouwen hem niet. Daarom vroegen ze hem naar bronnen van zijn claim.

Toen Felix thuiskwam, zette hij zich achter zijn computer en verzamelde statistieken van verschillende bronnen. Dit waren onder meer cijfers van Brå (Zweedse Misdaad Preventie Raad) en een studie die een groot aantal rechterlijke vonnissen had doorgenomen, waaruit bleek dat meer dan 95 procent van alle verkrachtingen waren gepleegd door mannen met een buitenlandse achtergrond.

Nadat hij de factsheet aan de vrouwen had gegeven, verspreidde deze zich verder tijdens een lezing in zijn klas. Midden in de lezing stond een Afrikaanse vrouw achter in de klas plotseling op en wees naar Felix, die vooraan zat.

– Ze schreeuwde dat ik een ‘racist’ en ‘nazi’ was. Ik probeerde tevergeefs om haar te zeggen dat ze moest kalmeren en dat dit niet de plek was voor een discussie, zegt Felix.

Een leraar onderbrak het tumult. Maar tijdens de lezing nam de schreeuwende vrouw contact op met een groot aantal mannelijke immigranten, die zich buiten de collegezaal opstelden en door het raam naar Felix staarden.

– Ik dacht dit gaat niet goed, dus ik blijf vijf minuten extra in de klas. Maar ze gaan niet weg. Uiteindelijk besloot ik om naar buiten te gaan, omdat ik niet wilde blijven zitten en mezelf vernederen. Net op het moment als ik het klaslokaal wil verlaten, marcheren ze in formatie naar binnen en de vrouw schreeuwt: “Hier zijn je verkrachters!”

– Ik slaagde erin door de nooduitgang te ontsnappen. Het was een extreem bedreigende situatie. Had ik iets gezegd was het gegarandeerd uit de hand gelopen. Als ik had tegengestribbeld, zou ik zeker zijn neergeslagen, zegt Felix.

De volgende dag, vrijdag 1 december, kozen vijf studenten, waar Felix een groepswerk mee verrichtten, ervoor om hem plotseling uit te stoten van de groepssamenwerking. Ze stopten volledig met hem te communiceren en blokkeerden zelfs zijn toegang tot een groepschat en gezamenlijke werkdocumenten.

Op maandag werd Felix tijdens een ontmoeting met de afdelingschef Magnus Brenning geïnformeerd dat hij was geschorst van het lopende groepswerk, omdat de andere studenten in de groep het niet eens zijn met zijn politieke opvattingen.

Vóór de bijeenkomst had Felix een lezing. Toen kwamen twee leraren, opleidingsdirecteur Anders Lindström en gelijkheidscoördinator Anna Josefsson, plotseling de zaal binnen. Zonder de naam van Felix te noemen, begonnen ze te vertellen hoe ernstig ze tegen de zaak aankeken en beloofden ze om “direct actie te ondernemen”.

KTH-leraren beloven ‘direct actie te ondernemen’ tegen student die een factsheet over immigrantencriminaliteit had ontwikkeld.

– Het is geweldig dat jullie hebben gesproken over wat er is gebeurd. Heel goed. We willen absoluut niet dat dit hier op school gebeurt. Dit is niet oké, zei Anna Josefsson, onder andere.

– Ze spraken alsof ik satan zelf was. Het was behoorlijk ziek, zegt Felix.

Volgens hem was het door de verkettering tegen hem van de twee leraren voor de hele klas, waardoor hij door de hele universiteit uitgestoten is.

Ze hebben me extreem gestigmatiseerd en de meesten begroeten mij niet meer.

Het bleek dat een groep immigrantenstudenten zich tegen Felix hadden samengespannen om te proberen hem van de KTH te laten verwijderen.

Ze kregen hulp ​​van studiebegeleidster Annelie Fredriksson bij hun aanmelding van Felix voor “verontrustende actie en intimidatie”. Tijdens een ontmoeting met Fredriksson en Marja Mutikainen, HR (Human Resources) manager bij KTH, werd Felix geïnformeerd dat hij in onderzoek was en het risico liep te worden verwijderd van de universiteit.

Annelie Fredriksson registreert in de aanmelding naast de factsheet ook andere andere aanklachten tegen Felix. Ze beschuldigt hem onder meer van “conspiratie gevoelig” omdat hij tijdens een discussie had betoogd dat het woord “hen” (geslachtsneutraal voornaamwoord) op onnatuurlijke wijze in de taal was ingevoerd.

Volgens Fredriksson heeft Felix ook “verschillende keren het woord linkspatriarchaat’ (sic) gebruikt. Felix zegt echter dat hij dit woord nooit in zijn mond heeft genomen.

– Het is niet eens een echt woord, zegt hij.

Een ander punt in de aanklacht is dat Felix en een studievriend een bedrijfsidee hebben gepresenteerd over een drive-in-café. Volgens Annelie Fredriksson’s aanmelding hebben “zij” toen gezegd dat ze het contantvrij wilden maken om klanten te beschermen tegen EU-migranten. Maar Felix heeft niets gezegd over EU-migranten, deze redenering was afkomstig van een heel andere student.

Fredriksson stelt voor om “een actieplan te ontwikkelen waarin we samen met Felix doorheen gaan om duidelijk te maken wat oké is, en wanneer het beter is om te zwijgen over zijn mening als deze niet bij de rest van de klas past, zowel terwille voor hemzelf als voor de klas”.

Fria Tyder heeft Annelie Fredriksson verschillende keren om commentaar gevraagd. Bij KTH werd echter aangekondigd dat ze tot volgende week op vakantie was.

Bron:

http://www.friatider.se/student-tog-fram-fakta-om-invandrarbrott-riskerar-st-ngas-av-fr-n-kth

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Student brengt feiten over immigrantencriminaliteit naar voren – riskeert verwijdering van de universiteit

 1. Kort geleden weer eens een documentaire over Zweden gezien: https://www.youtube.com/watch?v=OMfzb1qX0ZA
  Een aanrader. Wat boven beschreven is is absoluut de waarheid. De Zweden zijn volledig gebrainwashed en verloren.

  Liked by 2 people

 2. MGTOW91 // maart 29, 2018 om 15:50 //

  Een universiteit met mensen die een nog lager IQ hebben dan heleboel vmbo’ers in Nederland.
  Wat een afgang!

  Like

 3. skeeter // maart 29, 2018 om 17:26 //

  Felix kan het beste gewoon een breivikje doen en zorgen dat het groepdenk zooitje zich niet meer kan voortplanten.

  Liked by 1 persoon

 4. Johanna // maart 30, 2018 om 07:07 //

  De Zweden krijgen wat ze verdienen en als de Nederlanders niets ondernemen krijgen ze dat ook. Welke positie zullen onze eigen kinderen krijgen tussen studenten vol haat en de IQ van een varken?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s