Nieuw

Rutte en zijn leger met ballen

Buurland Nederland is voorzitter van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties.

Gisteren zijn wij deelgenoot gemaakt van zijn “visie” over het inzetten van vredesmachten in conflictgebieden.

We weten allemaal dat deze loopjongen van het machtskartel achter de schermen niet is begenadigd met een visie, maar met een vlotte babbel. Hij kan liegen als Bernhard en komt overal schaterend mee weg. Dit ventje van de “onderste steen” vertegenwoordigt schaamteloos en niet gehinderd door enig moreel besef “de Nederlanders” in New York. Dat u het maar even weet. De premier van het “koninkrijk” beleefde in New York zijn “finest hour”, goed fundament voor een internationale topfunctie op termijn. En dan moet je vooral je tanden laten zien, ook al heb je die niet.

Herstel de Republiek >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s