Nieuw

Nieuwe folder van de Zweedse Sociale Dienst: “Informatie voor u die getrouwd is met een kind”

De folder: “Informatie voor u die getrouwd is met een kind”

De Sociale Dienst heeft in samenwerking met de Migratiedienst een nieuwe folder uitgebracht, die “zich richt tot volwassenen die met een kind zijn getrouwd”. Op de sociale media zijn de Zweden woedend op het nieuw gepubliceerde informatieblad.

Je zou kunnen denken dat het een te vroege 1 april grap is. Zo lijkt het tenminste als je de reacties op de sociale media leest.

Maar onder de rubriek publicaties op de website van de Sociale Dienst kunt u de nieuwe folder daadwerkelijk vinden: “Informatie voor u die getrouwd is met een kind”.

De folder, gepubliceerd in maart 2018 in samenwerking met de Zweedse Migratiedienst, wordt als volgt gepresenteerd:

“Het bevat informatie over wat in Zweden van belang is omtrent kindhuwelijken en kinderrechten. De folder kan door de Sociale Dienst worden overgedragen aan de echtgenoten of aan de professionals die het kind ontmoeten.”

In de folder kan men onder andere lezen dat “de Sociale Dienst u misschien voorstelt om voor een kortere of langere periode niet samen te wonen.”

De folder informeert het ‘echtpaar’ ook dat het “niet geschikt is om samen te leven als het kind jonger is dan 15 jaar”. Dit komt omdat in Zweden geen seks is toegestaan ​​met iemand jonger dan 15 jaar.

De Sociale Dienst schrijft ook in zijn folder dat: “Zowel de Sociale Dienst als de Migratiedienst zullen gaan werken om het kind de gelegenheid te bieden om zijn of haar eigen mening te uiten, waar te leven en hoe het dat wil.”

Op de sociale media zijn de mensen verbluft en geschokt door de publicatie.

“Ik mis het woord ‘gevangenis'”, schrijft journaliste Sakine Madon op Twitter.

“De Sociaaldemocraten stemden tegen het voorstel om kindhuwelijken te verbieden – zeggen dat ze met een eigen voorstel willen komen. Tegelijkertijd geeft de Sociale Dienst een folder uit met richtlijnen voor volwassenen die met kinderen trouwen”, schrijft de Zweden Democraten in een post.

Anderen beweren dat het een pedofielencampagne is.

Bron:

http://www.friatider.se/socialstyrelsens-nya-folder-information-till-dig-gift-med-ett-barn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nieuwe folder van de Zweedse Sociale Dienst: “Informatie voor u die getrouwd is met een kind”

 1. Duchesne // maart 29, 2018 om 14:51 //

  Letterlijk de natte droom van iedere pedofiel, dat Zweden…

  Like

 2. polderboy // maart 30, 2018 om 02:21 //

  Ik lees op jihadwatch dat het pedofielen pamflet is ingetrokken. Zweedse burgers vonden het echt te goor en misdadig worden, wat de Zweedse bestuur flikte.

  Islamitische leiders in NIgeria, Saudi Arabië, Pakistan en Iraq vinden dat kinderen neuken volgens Allah echter geen enkel probleem is. Die vertegenwoordigen honderden miljoenen islamieten.
  https://www.jihadwatch.org/2018/03/swedish-government-commissions-then-withdraws-under-pressure-leaflet-approving-of-child-marriage

  Allah keurt dus kinderen neuken goed.

  Like

 3. De pedofielen in Zweden krijgen de chaos van de Mohamed pedofielen. Hebben ze verdiend.

  Like

 4. Zelfs de Sociale Dienst in Sweden bestaat uit PEDOFIELEN.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s