Nieuw

Help! Het zaad slaat op de klippen – in 2060 zijn wij blanke mannen allemaal steriel

Pixabay.

Kwaliteit van het sperma van de Europese mannen is dramatisch slechter geworden in de afgelopen decennia, en onderzoekers kijken met bezorgdheid naar de ontwikkeling. Als dit zo doorgaat, hebben blanke mannen hun vermogen om te reproduceren in 2060 verloren, schrijft SVT.

Britse onderzoekers waarschuwen dat de kwaliteit van het sperma van de blanke man een sterke daling heeft ondergaan in de afgelopen 40 jaar.

Volgens de laatste grote onderzoekingen van zaadcellen bij mannen in Europa en Noord-Amerika, is het aantal zaadcellen in de periode 1973-2011 met meer dan 50 procent gedaald.

Zelfs het sperma van mannen in Finland, dat voorheen als het sterkste werd beschouwd, ondergaat dezelfde negatieve trend.

Als er niets verandert, kan dit betekenen dat de Europese mannen in 2060 hun vermogen om te reproduceren hebben verloren. In Denemarken, waar de spermaconcentratie ook laag is, is de negatieve trend in de afgelopen 15 jaar op een stabiel niveau gestopt.

– Ik denk dat we ons zorgen moeten maken. Wij zouden zeer bezorgd zijn als we de helft van elk ander fysieke vermogen zouden verliezen, en vooral als we niet de oorzaak weten, zegt professor Richard Sharpe, gespecialiseerd in de mannelijke reproductieve gezondheid.

Volgens Sharpe is het zowel het aantal zaadcellen als de kwaliteit wat drastisch is verslechterd. Bovendien is er veel te weinig onderzoek naar mannelijke reproductieve gezondheid, zegt hij. Het is duidelijk geen prioriteitsgebied voor de verantwoordelijke politici in het Westen.

Chemicaliën, pesticiden en leefgewoonten worden aangeduid als mogelijke verklaringen voor de slechte productie van zaadcellen.

Maar volgens Sharpe vindt de grootste impact waarschijnlijk al plaats in de baarmoeder, en hij pleit daarom voor meer studies over wat moeders tijdens de zwangerschap aan het doen zijn en waar ze aan worden blootgesteld.

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/kris-i-spermiefabriken

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

37 Comments on Help! Het zaad slaat op de klippen – in 2060 zijn wij blanke mannen allemaal steriel

 1. Fake news.

  Like

 2. Republikein // maart 29, 2018 om 13:59 //

  Leuk plaatje trouwens.

  Like

 3. Karel Dokter // maart 29, 2018 om 14:10 //

  Nog een oorzaak van teruggang/kwaliteit van sperma:
  chemtrails.

  Liked by 1 persoon

 4. Voeding.
  Kijk ‘Nourishing traditional diets’ en zie hoe voeding bepaalt hoe vanuit DNA het lichaam van de baby in baarmoeder wordt samengesteld. En zie hoe westerse vrouwen de meest slechte adviezen krijgen met betrekking tot voeding tijdens de zwangerschap. En zie het verschil tussen voeding tot 120 jaar geleden en nu. En tel naar soja bij op: in de VS krijgen babies sojamelk, vol oestrogeen en gifstoffen. Voeding is simpelweg de meest stille moordenaar. ‘Vrijwillig’ in de mond gestopt. In de VS heeft 25% van de mannen in de twintig het testerongehalte van 80-jarigen. Ook vrouwen in het westen zijn steeds minder vruchtbaar. 3 a 4 generaties verder zijn alle westerlingen nagenoeg onvruchtbaar.

  Voeding. We worden en laten ons vergiftigen.

  Liked by 2 people

 5. Volgens plan.

  Liked by 1 persoon

 6. Republikein // maart 29, 2018 om 14:32 //

  Complot?

  Wereldwijd verbouwde soja wordt verwerkt tot veevoer. De teelt van sojabonen voor de Duitse vleesproductie vernietigt duizenden hectaren jungle in het grensgebied tussen Argentinië, Bolivia en Paraguay, de “Gran Chaco”.

  Dierenveredelaars maakten Duitsland tot de grootste soja-importeur van Europa met een import van 3,7 miljoen ton sojabonen en 2,8 miljoen ton sojameel in 2016. Ze nemen het grootste deel van de sojaoogst van de “Gran Chaco”.

  De “Gran Chaco” wordt opgeruimd, nieuwe velden aangelegd en pesticiden royaal gebruikt. Dit blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse milieubeschermingsorganisatie Mighty Earth. Daarnaast worden “enorme hoeveelheden kunstmest en giftige bestrijdingsmiddelen zoals het bestrijdingsmiddel glyfosaat” gebruikt – die ook in het vlees terechtkomen.

  Enerzijds worden kippen, varkens en runderen gehouden in de “Gran Chaco” voor consumptie in Duitsland. Het voedsel voor de dieren wordt echter vaak over duizenden kilometers vervoerd, zo gaat Mighty Earth verder. Anderzijds importeerde Europa in 2016 ongeveer 28 miljoen ton soja uit Latijns-Amerika, waarvan enkele ton naar Duitsland, Nederland, Frankrijk en Spanje.

  https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com/2018/03/28/sojaindustrie-tausende-hektar-urwald-werden-fuer-deutsches-fleisch-gerodet-und-massiver-einsatz-von-glyphosat/

  Chemtrails zou luchtfietserij zijn, bestaan niet.

  Van het kwakkie is het zonde, maar de appelmoes is gebonde.
  Allemaal complot.

  Like

 7. Wordt ons eten verziekt door de voedselindustrie?
  We eten met zijn allen iedere dag onvoorstelbare hoeveelheden eten op. Al dat eten wordt grotendeels gekocht in de supermarkt en in grote massa’s geproduceerd. In de voedselindustrie gaan er dan ook vele miljarden om. Daarom horen we steeds vaker de vraag gesteld worden, in hoeverre al dat eten nog wel zo gezond is.
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/137844-wordt-ons-eten-verziekt-door-de-voedselindustrie.html

  Like

 8. Republikein // maart 29, 2018 om 14:35 //

  Ik drink alleen.

  Like

 9. Professor Dr.Aart-Jan van der Lelij,endocrinoloog en voorzitter van de Europese endocrinologen heeft daar ook zijn zorgen over,maar dan over 10000 jaar,dit komt door het plastic in de oceanen en wat ook in ons voedsel terecht komt ,is zijn mening. In dat plastic zitten oestrogenen en dat is slecht voor de man,dat vernietigt het testeron volgens Aart-Jan,heeft hij op zijn colleges verteld.Je kunt natuurlijk ook voldoende zaad invriezen totdat het klimaat weer gezonder wordt.Er zijn er nu nog genoeg,per slot is een eicel 85000 keer zo groot als de spermacel en zijn er nu nog genoeg.

  Like

 10. Ik ben hier bij de reacties nog een oorzaak niet tegengekomen. Urine van vrouwen die de pil slikken komt bij de waterzuivering terecht maar de uitgescheiden resthormonen worden niet uit het ingenomen water bij waterzuiveringen gefiltert. En dus drinken wij allemaal water wat vol restanten van geneesmiddelen en dus ook de pil zit. Verder worden wij vergeven door kunstmatige stoffen die allemaal een negatieve uitwerking op ons als mens hebben. Wij zijn niet gemaakt om kunstmatige zooi tot ons te nemen. Maar even zo goed, alles verloopt verder ‘lekker’ volgens plan……..

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // maart 29, 2018 om 15:25 //

  Ik voel hem aankomen; rommel wil aan het werk gezet worden als de Grote Bevruchter !!

  Liked by 1 persoon

 12. Alleen al dat genetisch gemodificeerde voedsel, zo als meloenen, druiven zonder pitjes, en zo nog veel meer, wat we naar binnen werken.
  Niemand weet wat de gevolgen zijn na jarenlange consumptie.
  Maar het pitjes probleem hebben ze opgelost.

  Like

 13. I am not bying it.

  Ik rangschik het onder anti-blanke propaganda.

  Like

 14. Mijn zaad is zo krachtig dat het vanzelf uit mijn gulp loopt.

  Like

 15. skeeter // maart 29, 2018 om 16:41 //

  Verwijven door ouders en leraren, laag testosteron, verwijfde vette jochies, video spelletjes.
  Raar is het heel niet.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // maart 29, 2018 om 16:43 //

  Toevallig gisteren een stukje gezien over mormonen in Utah (USA), er waren mannen met meerdere echtgenotes die 20, 30 of meer kinderen hadden. En allemaal lelieblank !

  Like

 17. Misschien komt het door de pil, tegenwoordig slikt bijna elke vruchtbare vrouw die hormonen elke dag, het zou me totaal niet verbazen als dat de oorzaak van de problemen is.

  Like

 18. Wachteres // maart 29, 2018 om 18:05 //

  Eén voordeel; hoeven de vrouwen de pil niet meer slikken, of een heel lichte variant.

  Like

 19. Allemaal stemmingmakerij.
  Zolang je niet ROOD staat bij de spermabank is er niks aan de hand. 😉

  Like

 20. We kunnen er lacherig over doen, maar ik heb van meerdere in mijn omgeving gehoord dat bleek dat ze traag zaad hadden.
  Van mezelf weet ik het niet, ik heb bewust geen kinderen.

  Like

 21. Blonde mevrouw, bedankt voor de tip, ik onderschrijf je mening.

  Daslook komt momenteel boven de grond om over een maand of twee weer te verdwijnen.

  Daslookpesto :
  200 gr daslook
  200 gr zaden ( pijnboom, walnoot, hazelnoten o.i.d.)
  200 gr parmezaanse kaas
  Olijfolie ( smeuïg maken)
  Zeezout en peper
  Hakken /mixen en eten (op brood, pasta, portobello mee vullen, enz)
  Preppersfood, alles zit erin.

  Nooit gedacht dat ik op fenixx nog eens een recept zou plaatsen
  SUPER LOL 😆😆😆😆

  Like

 22. P.S. recept niet geschikt voor Rommel want dan ontploft ie… en dat willen we niet..

  Like

 23. Esp, en wat krijgen we dan te vreten, als we allemaal ons er best voor zouden doen om het te maken.
  Ik heb nog nooit van daslook gehoord.

  Like

 24. Oh een slordig foutje, Geen esp, maar Feniks moet het natuurlijk zijn.
  Sorry, erg slordig.

  Like

 25. BertG,
  Zal je meevallen, best lekker!
  Je hoeft er niet eens heel erg je best voor te doen , plukken en de rest is een een eitje..😉

  Like

 26. Feniks, het gaat over mij, alleen ontgaat het mij wat je nou je precies probeert te vertellen.

  Like

 27. Bertg ,
  Het gaat enkel over gezond eten ( wat blonde mevrouw ook betoogt)
  Plus een recept…meer niet Bert.

  Like

 28. Karel Dokter // maart 30, 2018 om 10:33 //

  @republikein 29-3, 14:32
  Chemtrails luchtfietserij? Integendeel..!!!

  Like

 29. Von Puffelen // maart 30, 2018 om 10:47 //

  Daar is allemaal al aan gedacht.

  “The Technocrats’ Holy Grail? Engineered births without parents, without sex, without inherited traits—but instead, intentionally programmed traits.
  In his 1932 novel, Brave New World, Aldous Huxley presented many portraits of the plan. ”

  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/29/artificial-embryo-created-no-egg-no-sperm-no-problem/

  Like

 30. Von Puffelen // maart 30, 2018 om 10:50 //

  Chemtrails luchtfietserij? yeah right.
  Dit is zeker condensvorming of zo.

  Like

 31. Karel Dokter // maart 29, 2018 om 14:10 //

  Ja op dit issue schijnt het grootste taboe van de westerse wereld te rusten, geen hond die er ook over durft te beginnen, bang dat hij of zij voor een zogenaamd Alu-hoedje wordt aangezien, zelfs onder realisten schijnt er een soort groepsdruk te zijn om er niet over te beginnen. Ja en inderdaad naar mijn mening worden ‘wij’ vergiftigt.

  Like

 32. Republikein // maart 30, 2018 om 13:29 //

  Het bestaat, dat zeg ik.
  Zwart zaad idem dito!

  Like

 33. Karel Dokter // maart 31, 2018 om 10:25 //

  DANK, Adriaan Jansens, voor je bijval.
  Ik zie chemtrails steeds vaker in diverse binnen- en buitenlandse docu’s opduiken.
  Voor de leken die deze site bezoeken: chemtrails zijn niet te verwarren met contrails
  (condensation trails).!!!
  De Amerikaanse regeringen waren op de hoogte, Trump idem dito, maar er
  verandert niets. Zelfde laken en pak met de Groene Khmer en al die andere
  klimaat-gekkies in dit land.

  Like

 34. Eigen volk eerst // maart 31, 2018 om 10:39 //

  Hier geloof ik dis echt helemaal niets van. Is pure bangmakerij. Minder gif in het eten en veel minder vaccinaties doen het.
  Ik denk dat na dit artikel meer invasiërs binnen gehaald gaan worden. Dit bericht is een voorbode op iets.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s