Nieuw

Deense sociaaldemocraten herontdekken eigen volk

De sociaaldemocraten in Denemarken hebben een verrassende u-turn gemaakt in hun benadering van migranten. Hun visie op dit beleidsdomein heeft hen de laatste jaren veel kiezers en leden gekost. Het realiteitsbesef en zelfreflectie van de Socialdemokraterne op vlak van asiel en migratie zijn een voorbeeld voor alle politieke partijen. Op een openhartige wijze slaan ze een mea culpa en nodigen ze alle Europese sociaaldemocraten uit om dezelfde denkoefening te maken.

Met een baanbrekend migratieplan gaan ze naar hun kiezers. De maatregelen zijn revolutionair voor een linkse partij die voorheen de zachte aanpak verkoos. Met geen woord wordt er nog gerept over aandacht voor de eigenheid, religie en cultuur van de nieuwkomers. Veel eerder spreekt men nu over de Deense identiteit.

Pinar Akbas, Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Deense sociaaldemocraten herontdekken eigen volk

 1. Henk der Niederlànder // maart 29, 2018 om 16:16 //

  Het zijn en blijven sociaal democraten.
  Decennia lang hebben ze de multicul omarmt en nu ineens zouden ze het licht gezien hebben.
  Laat me niet lachen.
  Dat ze dan voorstellen om internationaal de socialisten wakker te schudden lijkt me alleen een een foefje om hun leugen geloofwaardig te maken.
  Meer kan Ik er in ieder geval niet van breien

  Liked by 1 persoon

 2. Alles volgt een bepaald stramien, zo ook in Denemarken waar de Deense sociaaldemocraten via dit charmeoffensief het eigen volk weer wil inpalmen. Net zoals de PvdA die de laatste keren een groot electoraal verlies incasseerde, wil het maar niet inzinken dat het een waterbed effect betreft. Joh die mooie praatjes van de socialisten gaan erin als een stichtelijk woord bij een ouderling.

  Like

 3. Sociaal democraten zijn per definitie ras opportunisten. Zoals we ook in eigen land al hebben kunnen zien.
  Al in de 70er jaren ging het flink bergafwaarts met de pvda als arbeiderspartij. De ‘arbeiders’ liepen weg en werd er naarstig gezocht hoe zij nieuwe kiezers konden binden aan hun failliete ideologie. Die nieuwe ‘kiezer’ werd uiteindelijk gevonden in rand groeperingen als feministen, milieuactivisten, mensenrechtenactivisten, ontwikkelingswerkers en etnische minderheden waar met name de doorbraak in islamitische kring een groot ‘succes’ was. ( en tevens hun ondergang werd)
  De PvdA werd kampioen multiculturele samenleving. Hierdoor vervreemde zij zich nog meer van de autochtone kiezer, die dikwijls met lede ogen hun volkswijken zagen ‘verkleuren’. Hetgeen voor de PvdA absoluut geen enkel probleem was.
  Nu de islamitische achterban hun eigen perverse partijtje’s hebben gevonden is de pvda wederom op sterven na dood.

  Ditzelfde scenario speelt zich dus ook af in vele andere europese landen waarbij deze zogenaamde ‘socialisten’ ineens veinzen ‘het licht te hebben zien’ en zich het lot aantrekken van de inheemse bevolking.
  Zie hier, opportunisme in optima forma.

  Trap er niet in!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s