Nieuw

De vette Jezuïet Timmermans overlegt met 10 imams hoe zo snel mogelijk de sharia in te voeren

Bron: Net verschenen EU promofilmpje

‘De moslimgemeenschap is deel van ons verleden, van ons heden’, en zo voegt Timmermans er dreigend aan toe ‘het zal ook deel zijn van Europa’s toekomst’.

Deel van ons verleden

In 688 vielen de mohammedanen voor de eerste keer Constantinopel aan en die belegering zou maar liefst vijf jaar duren.

In 711 staken ze de straat van Gibraltar over om Spanje maar liefst 8 eeuwen te bezetten.

En dat was geen vreedzaam samenleven zoals Timmermans misschien gelooft. De kloosters en abdijen werden afgebrand, de kerken ontheiligd en nonnen verkracht op het altaar. De christenen werden gekruisigd in Cordoba, opgehangen in Granada, onthoofd in Toledo, Barcelona en andere steden.

Tien jaar later staken ze de Pyreneeën over om de hele mannelijke bevolking van Carcassonne af te slachten en de vrouwen weg te voeren in slavernij om te verkrachten.

In 846 plunderden ze in Rome de St. Pieter en daarom staat er nu een muur om het domicilie van de valse Paus die steeds oproept om geen muren te bouwen.

60 jaar later staken ze alle kerken en bibliotheken in Turijn in brand.

In 1356 waren het de Turken die langs de andere kant voet op Europese bodem zetten. Net 30 jaar daarna in 1389 dwongen ze het machtige Servië op de knieën en was Constantinopel afgesneden van Europa.

765 jaar na de eerste aanval op Constantinopel zou het in 1453 door Mehmet II veroverd worden, die er een bloederige slachtpartij hield. De Haghia Sophia werd een moskee en de overlevenden werden afgevoerd naar de slavenmarkten van Ankara.

De Turkse bezetting van Oost-Europa duurde 567 jaar tot het verdrag van Lausanne en Constantinopel is nog steeds bezet en het ooit christelijke Turkije is nu geheel mohammedaans.

De slavenjachten vanaf de Noord-Afrikaanse kust op Europa waardoor hele kuststroken ontvolkt raakten kwamen pas ten einde toen de Amerikanen met dat doel hun marine oprichtten en de Fransen Algerije koloniseerden.

Het heden

De aanslagen op New York, Londen, Madrid, Malmo, Parijs, Brussel, Nice, Berlijn, Orlando, Manchester, Londen worden afgewisseld met dagelijkse mes- en machete aanvallen.

De toekomst

Het is Europa óf islam. Er is geen toekomst voor islam in Europa, de islam dient verwijderd te worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

44 Comments on De vette Jezuïet Timmermans overlegt met 10 imams hoe zo snel mogelijk de sharia in te voeren

 1. Tja Frans, dan kan je wel een aantal talen vloeiend spreken, de islam echt begrijpen doe je niet, want je ego wordt gestreeld en misleid door getrainde imams die precies weten wat ze zeggen en weten hoe ze een iemand in een hoge positie kunnen manipuleren en voor hun eigen zaak kunnen inzetten, daar worden ze voor opgeleid : Taqiyya, kitman, tawriya en murana en zie het moslim-broederschap Project. En dan Frans over een jaar of 20 wordt het moeilijk om jezelf in de spiegel aan te kijken als alle Nederlandse en Europese vrouwen verplicht worden om een hoofddoek en/of burka/niqab te dragen, tenzij jezelf inmiddels bekeerd bent natuurlijk, dan is het allemaal prachtig, of niet?

  Liked by 4 people

 2. Esperanza // maart 29, 2018 om 02:46 //

  Prima in lijn met de CDA land verraders die inperking van de vrijheid van meningsuiting wel te pruimen vinden.

  https://www.geenstijl.nl/5141364/roddels-over-zijn-boemantijd-bij-al
  len-and-overy-mogen-op-redactie-at-geenstijl/

  Like

 3. Esperanza // maart 29, 2018 om 03:04 //

  Like

 4. Kotsmisselijk word ik van dat GeenStijl:

  Like

 5. Esperanza // maart 29, 2018 om 03:23 //

  Weer goed bij de les, Fub. Was mij in de gauwigheid ontgaan, de sneaky plaatsing van dat woordje.

  Liked by 1 persoon

 6. Esperanza // maart 29, 2018 om 03:44 //

  Gaat voorspoedig met islam pampering.

  Like

 7. Claudia M. // maart 29, 2018 om 10:41 //

  Wat een mafklapper is die vent toch! Islam heeft nooit anders gedaan dan de boel trachten te veroveren en vooral te beroven, lazer alsjeblieft op met die ellende!

  Liked by 3 people

 8. Bob Fleumer // maart 29, 2018 om 10:46 //

  Toen ik(80) jong was was de islam absoluut geen deel van Nederland laat staan van onze cultuur, er was geloof ik 1 moskee in Den Haag en dat was het. Dus meneer Timmermans lult uit zijn dikke nek.

  Liked by 4 people

 9. polderboy // maart 29, 2018 om 12:05 //

  Timmermans is een PvdA islam prediker, dus vrij normaal wat hij nu weer flikt.
  Die gasten zal je echt niet een zootje boeddhisten of hindoes zien uitnodigen. Daarnaast heeft Timmermans zelf ook al gezegd dat hij erg slechte ervaringen heeft met het christendom in zijn jeugd. Ayatollah Timmermans komt nu alleen meer voor zijn religie, islam, uit.
  .
  Sjeik Timmermans roept overigens niet direct nog in bedekte termen op toch dodelijk geweld tegen ongelovigen.
  Dat zag je wel bij de mogelijk op internet geradicaliseerde PvdAer Samsom, die samen met de verwarde Lone wolf Joop van Riessen PVVers wilde gaan mollen.
  Ik vind Timmermans ook gematigder dan de PvdAer Aboutaleb, die ik de gevaarlijkste acht, met zijn haat preken tegen Fortyun, die uiteindelijk zoals gebruikelijk geïnterpreteerd werden als een dodelijke fatwa.
  Aboutaleb zegt zelf dat hij een salafist is, maar moslimbroeders lopen in kostuums, en liegen bij uitspraken over islam, wat Aboutaleb doet, om de indruk te wekken da islam lief is. Dat zijn m.i. de meest gevaarlijk PvdAers: gevaarlijke Paarden van Troje die de boel van binnenuit slopen.

  Nee, Timmermans zie ik meer als Faust, die voor roem en eer zijn ziel aan de duivel verkoopt.
  Maar goed, dat is de tragedie die de hele PvdA ten val heeft gebracht.

  Liked by 1 persoon

 10. Piet Karbiet // maart 29, 2018 om 14:02 //

  Voor de toekomst heeft die dikke pedolover alvast zijn baard laten staan.

  Liked by 1 persoon

 11. ReaGluurder // maart 29, 2018 om 20:25 //

  Ik hoop dat Franske Timmermans snel bevorderd zal worden….. tot de Heerlijkheid!

  Like

 12. Wat is dat voor uitdrukking, bevorderd worden tot de heerlijkheid.
  Dat ie het nog beter gaat krijgen of zo?

  Like

 13. ReaGluurder // maart 29, 2018 om 20:31 //

  Mensen verdiep u even in de situatie in Londen! De laatste 11 dagen elke dag 1 dode en elke dag meerdere steekpartijen! De verwachting is dat het alleen nóg maar erger wordt! Europa, een werelddeel in verval. Met dank aan Franske TimmerSchwanz en Vriendjes/Vriendinnetjes.

  Like

 14. templars2017 // maart 29, 2018 om 21:42 //

  Die vent verdient een reis naar de hel , voor hij er een hel op aarde van maakt voor het volk dat hij moet vertegenwoordigen op een waardige manier.

  Like

 15. Youssef // maart 30, 2018 om 01:26 //

  Ik heb zoveel ongegronde reacties hier gezien die volledig in strijd zijn met de feiten. Mensen, probeer uw mening te staven met bronnen en houdt op om net zoals extremisten de maatschappij proberen te verdelen. Het helpt niet om stoer te doen achter uw toetsenbord. Het beste is om samen te werken aan de broodnodige vrede en harmonie in de samenleving. Stop met uw beschuldigende vingertje te wijzen zonder bronnen.

  Like

 16. polderboy // maart 30, 2018 om 02:37 //

  @Youssef 01:26
  Ahmadiyya zijn met 10 miljoen en worden niet als moslims beschouwd. Rot eens op leugenaar.

  Like

 17. Karel Dokter // maart 30, 2018 om 10:21 //

  De ergste nieuwe NSB-ers zitten bij de pvda en het cda.
  Tip: lees vandaag in de papieren Telegraaf Nausicaa Marbe..!!!

  Like

 18. Ahmad Said // maart 30, 2018 om 11:10 //

  Edit Fub: en jij ook opgedonderd !

  Like

 19. Horatius // maart 30, 2018 om 12:51 //

  De moslimgemeenschap is verdeeld is 73 groeperingen en dat is een van de redenen dat het in het Midden-Oosten zo onrustig is, want elkaar bestrijden op leven en dood is ook een kenmerk van de Islam.

  In tegenstelling met het Christendom heeft de Islam geen Verlichting en Reformatie gekend en dat is de voornaamste reden dat er op vele punten zeer gedateerde normen en waarden nog in gebruik zijn, o.a. veelwijverij, eerwraak, kinderhuwelijken, vrouwenbesnijdenis enz.

  Kan ook een onderdeel zijn van een lokale cultuur maar het merendeel van de moslims dragen deze gebruiken met zich mee en die passen niet in de Westerse samenleving.

  De volgende vraag is interessant en verdient een eerlijk antwoord:

  Hoe zou de bevolking van landen als b.v. Marokko en Iran reageren als er binnen een tijdsbestek van enkele decennia miljoenen Christenen daar komen wonen, daar kerken gaan bouwen, hun kleding niet willen aanpassen aan de plaatselijke normen, een prominente rol spelen in de criminaliteit, op bevel van een priester niet mogen integreren en bovendien eisen dat de oorspronkelijke bevolking zich moet aanpassen aan Christelijke normen en waarden op tal van gebieden?

  Misschien zijn de heren Youssef en Ahmad zo vriendelijk op deze vraag een antwoord te geven?

  Like

 20. polderboy // maart 30, 2018 om 21:20 //

  “Ahmadis are considered non-Muslims by many mainstream Muslims”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Ahmadis
  Ze worden soms met honderden tegelijk vermoord door moslims, zoals daar te lezen is, omdat ze niet als moslim beschouwd worden.

  “The Headquarters”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya
  De kalief van de Ahmadyya woont in Londen, gevlucht uit Pakistan, omdat moslims de afvallige Ahmaddya bij de vleet uitmoordden.

  Like

 21. Edit Fub: We zijn niet gediend van je taqiyya, kitman, murana en tawriya.

  Kom ons niet aan met dat wij jouw oorlogsideologie niet zouden kennen.

  Scheer je weg !

  Like

 22. Edit Fub:

  Ga je leugenachtige praatjes over tolerantie, mediawetten en vrije meningsuiting maar in een islamitisch land verkopen gestudeerde infiltrant.

  Het is spijtig dat je onze ‘taal’ kan leren op onze kosten aan onze universiteiten om met onze verworvenheden precies dat te ondermijnen waar jij gratis gebruik van hebt gemaakt.

  Je bent en blijft een jihadist, dawah is niet minder schadelijk dan jihad.

  Je hebt op deze site geen recht van spreken, dat hebben we onder jouw sharia ook niet.

  Bij deze is je de toegang ontzegd.

  Like

 23. Mohammedanen die hier denken te kunnen reageren zijn onder de valselijke indruk dat we ‘on speaking terms’ zijn, ze weten zelf ook wel beter, dat zijn we niet !

  Like

 24. Ahmad Said // maart 31, 2018 om 09:53 //

  Beste mensen, de reacties van Dhr Youssef en van mij zijn verwijderd. Waarom? We zijn beleefd en respectvol naar jullie toe, maar toch zijn ze verwijderd. De reacties van jullie, is dat wel zinvol? Waar leidt dit naar toe? Ik ben een persoon die met jullie een dialoog wil aangaan. Ik wil zelfs een dialoog aangaan met het hoofd van de redactie! Ik merk veel angst en onzekerheid bij jullie? Ik vind het jammer dat jullie je zo gedragen. Ik ben hier geboren, dus ik ben een Nederlander. Moet ik van jullie emigreren omdat ik moslim ben? Ben ik nu zo een slechte persoon omdat ik een moslim ben? Omdat ik nu een moslim ben profiteer van de sociale voorzieningen in Nederland? Ben ik nu ook automatisch een geweldadig persoon omdat ik moslim ben? Is dat wat jullie bedoelen? Voor wie werken jullie? Ik merk dat jullie samen als groep werken om jullie doelen te bereiken onder het mom van vrijheid en democratie om de massa te misleiden! Het hoofd van de redacteur is hiermee druk bezig. Denken jullie dat jullie acties effect hebben op de massa? Jullie werken met een groep? Ik weet precies hoe jullie te werk gaan en wat jullie doel is? Ik wil jullie allen inclusief de hoofdredacteur nogmaals uitnodigen voor een gesprek. Mail me naar ahmad.said@home.nl

  Like

 25. polderboy // maart 31, 2018 om 10:24 //

  @Said 09:53
  Ik vind het heel erg voor je, dat je moslim bent. Zeker gezien het feit wat je matties allemaal aanrichten, zul je wel heel onzeker zijn en angstig, waarin je eigenlijk gelooft.
  Je zal een enorme innerlijke strijd beleven, naar ik aanneem, als je een oprecht mens bent. Zeker als je weet wat het betekent, om jezelf een etiketje op te plakken, en achter andere mensen aan te gaan marcheren, die met hetzelfde etiketje gezellig aan het marcheren zijn.
  Dat hebben we van genoeg gezien, wat daarvan terecht komt.
  Hoe kut voel je je daarover?

  Like

 26. Ahmad Said // maart 31, 2018 om 10:56 //

  Beste heer Polderbouw, als iemand geen moslim is, wat moet hij volgens jou zijn? Welke beeld heb je in je gedachte wie ik moet zijn? Ik veroordeel alle vormen van haat, agressie, geweld en terrorisme. Toch ben ik een moslim, omdat de Islam mij dit heeft onderwezen. Islam heeft mij geleerd om goed mens te zijn. Ik heb respect voor Nederlandse wetten en heb respect voor de medemens. Wat is nu verkeerd aan dat ik een moslim ben. Het gaat toch om het gedrag van een persoon? We kunnen niet in de harten van de mensen kijken en oordelen.

  Like

 27. Ahmad Said // maart 31, 2018 om 11:05 //

  Beste vrienden, wij allen moeten aan de wetten houden in het land waarin wij wonen. Mensen die hier naar Nederland komen of hier geboren zijn, moeten de taal leren en goed onderwijs volgen en goed gedragen. Niemand mag een persoon zijn of haar religie of een andere idiologie opleggen. Iedereen heeft hier vrijheid van meningsuiting en vrijheid van religie. Dat is de essentie van democratie. Het is ook wederzijds respect. Dit is wat ik in de Islam heb geleerd. Het klinkt misschien vreemd voor jullie maar dit heb ik echt van islam geleerd. Helaas zijn er sommige radicale groeperingen in de islam die een verkeerde beeldvorming van de islam weergeven. Zij zijn juist ver verwijderd van de leerstellingen van de islam.

  Like

 28. polderboy // maart 31, 2018 om 11:18 //

  @ Said 10:56
  Voel jij je nu uit klei gebakken, zoals Allah zegt in de Koran, en dat die almachtige, alwetende, alziende, alles weet wat je denkt, zoals in de mainstream Koran staat?
  Moet best wel reuze beklemmend zijn, zeker ook omdat er duidelijk staat dat je niet mag twijfelen aan zijn woord, en dat daarom iedereen die twijfelt, dus afwijkend denkt, als ernstig ziek wordt beschouwd in de islam volgens predikers van de islam..
  Hoe dan ook, ik vind het echt erg voor je, dat je de hele dag beloerd wordt door je eigen almachtige, dat je niet mag twijfelen, en dus ook in al die gruwelijke haat teksten moet geloven, dat je jihadstrijder bent, en een betere moslim bent als je aan die bloeddorstige jihad strijd meedoet, zoals Allah zegt.

  Geloof jij in de mainstream Koran, of in wat die Ahmaddya afvalligen, die door moslims bij bosjes vermoord worden, denken?
  Of heet je toevallig Aboutaleb en geef je je uit voor iemand die je helemaal niet bent?

  Overigens weet ik dat de Koran voorschrijft dat je in discussie met de ongelovigen weg moet gaan, als de discussie niet verloopt zoals gewenst, omdat ongelovigen je van het rechte pad af zullen brengen, en dan zit die oppermachtige Gestapo boy van jullie natuurlijk in je nek te hijgen.
  M.a.w. ik weet dat je een weg zoekt om de discussie zo te kunnen voeren dat het een voordeel is van je Stasi baas boven, en dat er voor mij weinig kans bestaat om met een oprecht mens een discussie te voeren. Uiteindelijk ben je maar een stuk onderworpen klei, toch?

  Like

 29. Ahmad Said // maart 31, 2018 om 11:46 //

  Ik ben het oneens met je over je standpunten m.b.t. de Heilige Koran. Ik heet echt Ahmad Said. Ik ben geen bloeddorstige jihadstrijder. Immers jihad betekent inspannen op de goede weg en heeft niet met geweld te maken. Islam zegt dat ik ook in dialoog moet gaan met medemensen om vrede te bevorderen. U moet de hele context lezen uit de Koran. Ik wil echt met jullie in dialoog. Ik heb niks te verbergen. Ik meen het serieus. Ik verklaar niemand tot ongelovigen. Ik respecteer iedereen en zie iedereen als mens. Ik nodig je of iedereen in de groep uit voor een dialoog.

  Like

 30. Ahmad Said // maart 31, 2018 om 11:50 //

  Ik ben echt open en jullie mogen kritiek leveren. Wij hebben allen zeker een voordeel en dat is wederzijds respect en veel misverstanden wegnemen. Ik wil ook jullie verhaal horen. Beter met elkaar praten dan over elkaar. Dank jullie wel voor jullie reacties. Ik hoor het wel. Jullie zijn altijd welkom en kunnen mij mailen voor een afspraak. Mijn email is ahmad.said@home.nl

  Like

 31. polderboy // maart 31, 2018 om 12:13 //

  @ Said 11:50
  Waarom wordt je geen lid van een gewelddadige motorclub?
  Daar zitten ze te springen om lui zoals jij, die een rookscherm naar de politie op kunnen trekken als woordvoerder.
  Kun je zeggen dat het een hobbyisten club is, en dat de context verkeerd begrepen wordt door de politie.
  Zeg, doe je de groeten aan je grote baas.

  Like

 32. Horatius // maart 31, 2018 om 12:23 //

  @Ahmad Said,

  Er zijn vele stromingen binnen de Islam, van zeer gematigd, waar u blijkbaar deel van uitmaakt zoals u beweert tot zeer radicaal.

  Waarom laten de gematigde imams en hun discipelen zich zo weinig horen na terreuraanslagen gepleegd door radicale moslims. En waarom worden er geen onderlinge maatregelen genomen deze terroristen bijtijds op te sporen en vervolgens aan te geven bij de bevoegde autoriteiten?

  Bij mijn weten is er nog nooit een terreuraanslag voorkomen door bijtijds ingrijpen door geloofsgenoten.
  En dat zou een indicatie kunnen zijn dat de onderlinge solidariteit dat verbiedt op louter religieuze gronden.

  Dat er door de vele terreuraanslagen meer slachtoffers zijn gevallen onder de moslims zelf is een feit, maar tevens een hard bewijs dat de Islam in zijn totaliteit dus borg staat voor terreur, intimidatie, wraak, ontwrichting en op den duur zelfs een burgeroorlog in Europa als hier de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt.

  Enkele vragen waar u als gematigde en aanspreekbare moslim ongetwijfeld een genuanceerde mening over heeft:

  Bent u vóór of tegen het invoeren van de sharia-wetgeving als hier in de toekomst een meerderheid van de bevolking een voorstander van zou blijken te zijn?

  Hoe staat u t.a.v. gedwongen kinderhuwelijken?

  Wat is uw mening over het in de openbare ruimte dragen van een boerka?

  Het is een feit dat sinds de komst van 1 miljoen moslims naar Nederland hier politici en bestuurders beveiligd moeten worden en dat de criminaliteit met name onder de Marokkaanse gemeenschap onrustbarend is gestegen.
  Wat zijn naar uw mening hier de oorzaken van?

  Liked by 1 persoon

 33. polderboy // maart 31, 2018 om 12:55 //

  Hitler bedoelde het goed, Mein Kampf was een fijn stuk leesgenot waar de gematigde vrome Nazi veel vredelievende gedachten uit putte, en uiteindelijk was het feitelijk en bewezen een Nazi minderheid die de context verkeerd begreep en er helaas voor de meerderheid van de Nazi’s een zootje van maakte.
  Hadden we toen maar geweten, wat we nu weten.

  We hadden die gematigde Nazi’s moeten helpen en subsidiëren, en respect voor Hitler moeten tonen, en zijn goede bedoelingen.
  Net als bijvoorbeeld Erdogan met Koerden, FETO, en noem maar op, werd Hitler indertijd bedreigd door Joodse terroristen. Ook Hitler, net als Erdogan nu, hebben we zijn strijd alleen laten voeren tegen die Joden.
  En daarom voelden die gematigde Nazi’s zich radicaliseren, omdat we Hitler niet respecteerden, en hielpen, en zijn fijne en heel lieve ideologie niks van moesten hebben. Die gematigde Nazi’s gingen uiteraard dus door ons radicaliseren en ook Mein Kampf verkeerd begrijpen.

  Wat hebben we god zij dank veel van het verleden kunnen leren.

  Like

 34. Ahmad Said // maart 31, 2018 om 16:23 //

  Beste heer Horatius,

  U bent de enige die serieuze vragen heeft gesteld en beleefd overkomt. Daar ben ik heel blij om. Zou u de vragen ook persoonlijk naar mij kunnen mailen, dan kan ik ze beantwoorden. U kunt meerdere en kritische vragen stellen en het zijn ook hele goede vragen van u. Ik kan helaas de antwoorden niet op deze manier beantwoorden omdat de beheerder vroeg of laat mijn antwoorden gaat verwijderen. Denk maar na of u dat wilt. Ik dank u zeer voor uw beleefdheid.Nogmaals mijn emailadres: ahmad.said@home.nl
  Mvg,
  Ahmad Said

  Like

 35. Horatius // april 1, 2018 om 11:34 //

  @Ahmad Said,

  In eerste instantie zou ik u willen verzoeken uw antwoorden op mijn vragen toch hier te willen beantwoorden.
  Ik ben er van overtuigd dat uw antwoorden, daar het hier gaat om belangrijke en essentiële vragen over de toekomst van Nederland NIET verwijderd zullen worden.

  Een open en eerlijke discussie met inhoudelijke argumenten kan bijdragen aan een zekere mate van wederzijds begrip voor zelfs ver uiteenlopende standpunten.

  Nogmaals: doet u een poging om hier mijn vragen te beantwoorden s.v.p.

  Like

 36. Horatius // april 3, 2018 om 11:52 //

  Na mijn vriendelijke verzoek hier een discussie te starten met een al of niet gematigde moslim nog steeds geen reactie gekregen op mijn vragen.

  Is dit een gebrek aan inhoudelijke argumentatie om een aantal religieuze extremiteiten goed te kunnen praten of zijn hier andere belangen in het spel?

  Like

 37. Horatius, wees blij dat jij nooit op zijn mail adres gereageerd hebt.
  Anders had hij jou mail adres nu ook gehad.
  En of je daar nou zo blij mee geweest zou zijn.

  Like

 38. Horatius // april 3, 2018 om 18:25 //

  @BertG.
  Precies! Daar had ik al gelijk rekening mee gehouden. Dus ik ben niet op zijn uitnodiging ingegaan om redenen van veiligheid, privacy, zorg voor vrouw en kinderen etc.

  Like

 39. marhammed // november 30, 2018 om 23:05 //

  Beste moslims die zich Belg of nederlander of gematigde moslims noemen; niet elke gestapo heeft persoonlijk een jood in de oven gestoken, kunnen we dit dan ook een gematigde gestapo noemen? Ja, vele moslims vochten aan de zijde van hitler , en beide zijn een totalitaire idiologie ! Elke moslim bid tot allah, die uitdrukkelijk vraagt de ongelovigen en christenhonden af te slachten, en voor elke moslim is mohammed de ideale man, een dief, moordenaar , verkrachter , pedofiel en necrofiel . Wel beste mensen, er zijn betere voorbeelden te volgen dan dit !!!

  Liked by 2 people

 40. En mohammed is alleen de 2e in rang,….wat moet zijn baas allah dan wel een monster zijn?

  Like

 41. Von Diemenov
  Nieuw lid · 1 uur

  Deze brief heb ik vandaag gemaild aan de minister president de fraktievoorzitters en de voorzitter van de tweede kamer met als onderwerp Motie van wantrouwen.

  Minister President, Fractievoorzitters en tweede kamer leden,

  In navolging van de zoveelste doorvoering van een besluit (het Marrakesh pact) wat niet door het Volk wordt ondersteund en zelfs wordt afgewezen stuur ik U deze brief om aan te geven dat

  WIJ HET VOLK HET VERTROUWEN IN DE POLITIEK OPZEGGEN.

  Te lang hebben jullie en jullie voorgangers genegeerd dat Wij jullie hebben gekozen om onze belangen te behartigen.
  Te lang hebben jullie er alles aan gedaan om ons onze mond te snoeren.
  Te lang hebben jullie de racismekaart en discriminatiekaart gebruikt om ons te verdelen.
  Te lang hebben jullie ons laten opdraaien om financiële tekorten op te vullen terwijl jullie geld over de balk smijten aan Europa en de Multinationals.

  Nu is het genoeg. Wij zitten aan onze max. Wij hebben geen geld meer om jullie onzinnige plannetjes te financieren die er alleen maar voor zorgen dat het geld wordt misbruikt door de grootste milieuvervuilers.

  NEDERLAND IS HET ZAT.
  Jullie hebben ons alles ontnomen wat wij hadden, maar onze TROTS krijgen jullie niet.
  Wij zijn TROTS op ons kleine kikkerlandje met zijn rijke geschiedenis en wij zijn niet bereid dit door jullie te laten uitvlakken.
  Jullie hebben van onze democratie eerst een technocratie gemaakt en nu gaat het verdacht veel op een Dictatuur lijken.
  Jullie hebben onze nutsvoorzieningen geprivatiseerd zodat er meer verdiend kon worden over onze ruggen.
  Nu vallen banken om en ziekenhuizen gaan failliet, onze ouderen hebben het in verzorgingshuizen nog slechter dan misdadigers in de gevangenis.
  Jullie hebben Fokker en onze scheepswerven laten doodbloeden en nu wordt onze agrarische sector dood gesaneerd.
  Jullie hebben Groningen leeggeplunderd en gaan nu doodleuk verder met Drenthe.
  Heel Nederland wordt door jullie vol gezet met windmolens en nu willen jullie ons dwingen om met elektrische auto’s te rijden terwijl de elektriciteit nog steeds wordt opgewekt met kolen en gas.
  Jullie maken Nederland kapot en wat nog veel erger is jullie luisteren niet naar het Volk.

  HOE DOM DENKEN JULLIE DAT WIJ ZIJN?

  Jullie hebben ons jarenlang weggezet als domme kinderen die niet zelf konden nadenken.
  Nou ik heb nieuws voor jullie.

  NEDERLAND ONTWAAKT!

  Wij zijn het Volk, wij zijn Nederland en wij hebben geen economische belangen. Wij zijn geen machtswellustelingen die alles doen voor macht en geld.
  Wij willen leven en werken en onze nutsvoorzieningen weer terug. Wij willen Nederland terug, want wij zijn Nederland.
  Zonder ons het Volk is er niets te regeren en blijft er alleen een stukje land over dat verzwolgen zal worden door de zee.

  Wij zijn de werkelijke macht in Nederland en steeds meer mensen worden wakker en komen in opstand. Dit gaat steeds sneller en is niet meer te stoppen tenzij jullie heel snel gaan luisteren naar ons het Volk en stoppen met deze waanzin.

  Wij willen volledig eerherstel van de democratie met bindende referenda zodat wij inspraak hebben in elke beslissing die jullie willen maken.
  En aangezien de afschaffing van het adviserend referendum heel snel is doorgevoerd gaan wij ervan uit dat het bindende referendum voor het einde van 2018 wordt gerealiseerd.

  En omdat wij het vertrouwen in de regering hebben opgezegd willen wij dat de huidige regering zijn ontslag aanbied aan de Koning.

  Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Na de Brexit duiken er overal hele hesjes op en in heel veel landen is het Volk het zat en dit zal nog lang doorgaan.

  DUS HOUD DE EER AAN JEZELF EN NEEM ONTSLAG.

  Was getekend,

  Een bezorgde Nederlander

  Voel je vrij om de tekst of een deel van de tekst te gebruiken in mailtjes die jullie eventueel ook willen sturen.
  Hoe meer hoe beter

  Like

 42. Welkom Johm

  Like

 43. @Johm – Dat is een binnenkomer! Dankjewel !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s