Nieuw

Censuur in Merkelland

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Censuur in Merkelland

 1. Scrutinizer // maart 30, 2018 om 00:44 //

  Het mechanisme is dus: de social media zijn medeplichtig maar slechts omdat ze slachtoffer zijn van een wet met onredelijke boetes na onredelijke deadlines. T.g.v. tijdsdruk nemen ze dan maar het zekere voor het onzekere en verwijderen ze blindelings zonder al te veel nadenken.
  OK, dat is erg en verwerpelijk en had niet moeten zijn.
  Maar … zolang de wet niet verandert, kan logisch rechts dit gebruiken tegen doortrapt links door simpelweg massaal hun posts te rapporteren waardoor deze ook offline gehaald worden door social media met tijdgebrek en vrees voor monsterboetes na te korte deadlines.
  Dus in verkiezingstijd gewoon massaal elke policor post reporten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s