Nieuw

Biology as Egalitarian Monkey-Wrench: Intelligence as an Indicator of Wealth and Criminality

iq_by_country

A recent study in the United States found that blacks from the top 1% of household income are statistically as likely to commit crime as whites from an average household income of $36,000. So much for the poverty-drives-crime narrative. Arthur Jensen in his 1998 book The g Factor, cited data which showed that, regardless of race, people with IQs between 70 and 90 have higher crime rates than people with IQs below or above this range, with the peak range being between 80 and 90.

American blacks, incidentally, have an average IQ of 85. Using this framework, we can actually deduce, strictly in statistical terms, why crime is higher in certain areas and among certain populations than others. If American blacks are smack dab in the middle of the “peak crime” range, then their overrepresentation really has nothing to do with “systemic racism,” but is simply the by-product of a biological reality.

Defend Evrope >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Biology as Egalitarian Monkey-Wrench: Intelligence as an Indicator of Wealth and Criminality

 1. Tja….tegenwoordig mag je hier niets meer van vinden.
  Gelukkig mag je nog wel denken.

  Like

 2. That’s racism. The EU leaders, EU Parliament, Merkel, Draghi, Bush, Clinton, Trump, they must have a high IQ for being on the top. Sure they are white but just ask yourself if they are criminals and you will be surprised.

  Like

 3. Een heet hangijzer dit artikel wanneer het breed uitgemeten wordt in de Nederlandse media, en het bewijst ook nog eens wat iedere realist al wist, zo’n commentaar treft men niet in de doorgeefluiken van de grote persbureaus aan.

  Like

 4. Johan P // maart 30, 2018 om 16:17 //

  @Joe,
  I hope your comment was meant to be sarcastic. If not, you might want to study statistics a bit.

  That being said, nothing new there. The data has been around for a long, long time and is reaffirmed every time it is researched. Even leftist scientists going out to disprove it find they cannot, and just keep their findings quiet because it doesn’t confirm their narrative.
  Problem is, no matter how hard one screams, no matter how ‘insulted’ one gets, no matter how ‘offensive’ the data is, facts are facts.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s