Nieuw

Anonieme naamplaatjes moeten de bedreigingen en het geweld tegen Zweeds ziekenhuispersoneel verminderen

Bron/Auteur: Samhällsnytt

Bedreigingen en geweld tegen ziekenhuispersoneel is een groot probleem dat de laatste jaren sterk is geëscaleerd. De gezondheidswerkers in de getroffen ziekenhuizen krijgen nu geanonimiseerde naamplaatjes, zodat dreigende en gewelddadige patiënten met familieleden hen niet kunnen identificeren, opzoeken en lastigvallen.

Het personeel op de afdeling spoedeisende hulp van het Danderyd ziekenhuis zal komend voorjaar worden uitgerust met anonieme naamplaatjes. Als het succesvol blijkt, wordt de procedure uitgebreid, zegt de Moderaten gemeenteraadslid Peter Carpelan tegen SVT.

In de afgelopen jaren zijn de spoedeisende afdelingen van de grote ziekenhuizen zwaar onderhevig geweest aan geweld en vandalisme. Het personeel is daar voorzien van beschermingsuitrusting, hebben zelfverdedigingscursussen gekregen, en hebben camera-, beveiliging- en politiebewaking.

Uit een recent onderzoek blijkt dat voor meer dan 3000 ziekenhuismedewerkers bedreiging en geweld een onderdeel van hun werkdag is geworden. Verpleegsters Stefan Kejonen en Linda Fantenberg van het Danderyd ziekenhuis zijn twee van degenen die getuigen over het dreigingsbeeld. Welke bevolkingsgroepen in eerste instantie verantwoordelijk zijn voor deze bedreigingen en dit geweld is het onderzoeksrapport minder duidelijk mee. Stefan en Linda willen het niet openlijk vertellen.

De ergste problemen komen voort uit elementen van de criminele bendes uit “kwetsbare gebieden”, wiens vuurwapengewonden en doden een steeds vaker voorkomende arbeidstaak is geworden voor het ziekenhuispersoneel om voor te zorgen, en regelmatig zetten de bende conflicten zich voort in de spoedeisende afdelingen, waar onbehaaglijke situaties ontstaan ​​wanneer verwanten van slachtoffers met dreiging en geweld eisen dat hun gevallen kameraad onmiddellijk de onverdeelde aandacht van het hele ziekenhuis krijgt. Sommige bezoekers voegen hierbij ook alcohol- en drugsgerelateerde problemen aan toe.

Reeds eerder zijn bezorgde ziekenhuismedewerkers begonnen met het bedekken van hun achternamen op de naamplaatjes, maar nu is dit geformaliseerd. Het voorbeeld is de politie die al sinds lange tijd de namen heeft verwijderd en alleen identificeerbaar is door een nummer. Waarschijnlijk wordt voor het personeel in de gezondheidszorg een nummer plus de voornaam op de naamplaatjes geplaatst.

De personeelsconsulent Peter Carpelan (Moderaten) hoopt dat dit initiatief zal leiden tot een veiligere werkomgeving voor het ziekenhuispersoneel, en vindt het geen probleem dat gewone patiënten niet meer weten wie hen behandelt. Verpleegster Stefan Kejonen is niet zo optimistisch. Omdat velen tegenwoordig al hun naam bedekken, gelooft hij niet dat deze poging zo’n groot verschil zal maken.

Bron:

https://samnytt.se/anonyma-namnbrickor-ska-minska-hoten-och-valdet-mot-sjukhuspersonal/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Anonieme naamplaatjes moeten de bedreigingen en het geweld tegen Zweeds ziekenhuispersoneel verminderen

 1. Fout, fout, fout !!!!
  Niet in de verdediging gaan maar in de aanval.
  Gooi dat moslim krapuul het ziekenhuis uit zodra ze je beginnen te bedreigen.
  Ze zijn het kapot schieten niet waard.
  Hou de ingangen dicht en installeer een tweede deur en als het moslim krapuul is dan komt alleen de zieke naar binnen en niemand anders.
  Laat het ziekenhuis door militairen bewaken dan hebben die ook wat te doen in plaats van bier drinken op de kazerne.

  Liked by 1 persoon

 2. Anonieme kleding graag.
  Mocht ik onverhoopt weer zorg krijgen van een team, van een instelling,
  dan accepteer ik geen Neofascisten!
  En gezien ik geen onderscheid wens te maken,
  accepteer ik ook geen fascisten van de islam!
  Kuzu, fuck face, als je het voor mekaar krijgt,
  om over 10 jaar het favoriete slet van Erdogangbang te zijn,en ik kom je tegen,
  dan zorg ik er persoonlijk voor dat je niet meer zelfstandig uit bed kunt komen!
  Waarmee ik Erdo een plezier doe,
  gezien dergelijke mietjes, sorry ik bedoel natuurlijk,
  islamietjes, van weerloze makke figuren houdt.

  Erdo helemaal blij met zijn pop die hij niet op hoeft te blazen!
  Als Kuzu er slapjes bij staat, gewoon een lel in zijn smoel geven,
  zoals nu zijn meesteres doet.

  Like

 3. Zweden is een gidsland inzake politiek correctheid en islamisering van Europa, dat kan toch geen hond meer ontkennen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s