Nieuw

Veilige landen (of onveilige) – jaarlijks overzicht van het World Economic Forum 2017

Pixabay.

Bovenaan staat Finland en onderaan staat Columbia op plaats 136.

Dat zal liggen aan de criteria die gehanteerd zijn, want ik neem aan dat je als blanke in Zuid-Afrika, dat op plaats 120 staat, je leven minder zeker bent dan in Columbia. Overigens zijn er maar 136 landen geïndiceerd en dat is net de helft van het totaal.

Link naar het onderzoek.

Zelf zegt het WEF over de criteria:

This pillar measures the extent to which a country exposes tourists and businesses to security risks mainly related to serious harm to people (violence and terrorism), petty crime is not taken into account.

Alle landen in de lijst zijn klikbaar en dan zie je dat er nog veel meer ‘key indicators’ gebruikt zijn. Zo staat er bijvoorbeeld ook ‘environmental sustainability’ in.

‘Petty crime’ is toch echt een groter gevaar voor een toerist dan ‘milieutechnische duurzaamheid’, en ook voor als je je ergens permanent vestigt. Jammer dat groenlinks hippies elk serieus onderzoek vervuilen met hun irrelevante gejank.

Toch kunnen we wel wat met het onderzoek en het is behoorlijk uitgebreid en er valt veel meer in het rond te klikken.

Voor Fenixx, waar we de ondergang van de Westerse Beschaving gadeslaan, is het interessant te kijken naar de ontwikkeling die sommige Europese landen doormaken.

Duitsland staat inmiddels op plaats 51 net boven Gambia, en net onder Mongolië. Frankrijk staat op plaats 67 en dat is 7 plekken lager dan Zimbabwe, Italië op plaats 70 staat nog iets lager. En op plaats 78 net onder Botswana vinden we het Verenigd Koninkrijk terug. Zelfs met criteria die voornamelijk gedicteerd lijken door GroenLinks en VVD-achtigen – hoeveel fukking geld levert het op? – valt de trend in het islamiserende en verkleurende Europa niet te ontkennen.

Rwanda waar de Tuti-s de Huti-s hebben doen verdwijnen (of andersom, ik zag het verschil niet echt) staat op plek 9, want met het opruimen van de multi-etnische multicultuur is het er in ene veilig geworden ofzo.

Raciale ‘smeltkroes’ de ‘Verenigde Staten’ komt nog achter de slechtst presterende Europese landen, op plek 84. 3 plaatsen boven Iran maar onder Namibië en Gabon.

Via.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Veilige landen (of onveilige) – jaarlijks overzicht van het World Economic Forum 2017

 1. skeeter // maart 28, 2018 om 03:24 //

  Ze hebben met pijltjes op de wereldkaart gegooid

  Liked by 2 people

 2. JanKorneeldeWitt // maart 28, 2018 om 08:27 //

  Het land heet Colombia en NIET Columbia! Enig respect voor het land waar ik ook nog eens toevallig woon is op zijn plaats. Nederlanders zitten allemaal op hun dikke vette reet naar ‘narcos’ te kijken en wentelen zich daarna in de stompzinnige vooroordelen. Ja, natuurlijk kan je als domme toerist in de ‘verkeerde’ buurt van Medellin van je te dure eifoon ontdaan worden….maar die kans is in Amsterdam minstens net zo groot. Je kunt in Colombia eigenlijk gewoon veilig over straat….jammer he?? Ja, en je komt er gelukkig niet zoveel van die ‘aardige’ Marrokkaanse jeugd tegen. Al die moslim flauwekul waar ze in NL al jaren de tent gevuld hebben kom je daar niet tegen….nee, natuurlijk niet, er moet immers gewerkt worden voor de kost!! En dat is de gemiddelde ‘holllander en zijn Afrikaanse ‘gast’ allang verleerd!!!

  Like

 3. jackvanderveen // maart 28, 2018 om 08:28 //

  Er zullen beslist heel erg vreemde checkpoints zijn gebruikt ter bepaling van de veiligheidsmodus.
  Misschien wel: hoe meer zwarten, des te veiliger het land wordt.
  En dode blanken houdt men zowiezo buiten de cijfers, geeft alleen maar slechte publiciteit, zeker wanneer daders zwart blijken. En aangezien dat niet-blanke voor bijna 100% van alle met de dood bekroonde geweldsmisdrijven goed zijn.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 28, 2018 om 12:06 //

  Heb de link nog niet bekeken maar jou verslag maakt nieuwsgierig Fub, zeker is al wel dat er vele vraagtekens bij staan.

  Like

 5. polderboy // maart 28, 2018 om 13:28 //

  Op dat Wereld economische Forum hebben ze het over de 4e technische revolutie:
  “..involving all stakeholders of the global polity, from the public and private sectors to academia and civil society.’

  Die polity, de wereldbestuurders, zijn ermee bezig.
  Binnenkort krijg je dus een participatiemaatschappij, waar bij je geboorte een chip in je billetjes wordt geschoten. Dan kunnen ze exact meten hoeveel kilo afval je weg schijt, of je ziekmelding echt was, en of je wel denkt wat Femke Halsema en haar geliefde islam imam voorschrijven.

  Rutte wordt hoofd van de jury die de prijs uitreikt voor de beste invechters, en meest rendabele zelfredzamen.
  Soms ontsnappen er wel participanten naar primitieve samenlevingen, die nog niet onderworpen zijn aan het CEO model, waar inboorlingen in gezinnen samenleven, en zelf baby’s produceren.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // maart 28, 2018 om 15:46 //

  Kijk Fub, je hebt een colombiaan voor je exodus site. Misschien heeft JanKorneeldeWitt wat meer informatie te melden.

  Liked by 1 persoon

 7. Was eigenlijk ook mijn bedoeling dit stuk op de Exodus site te zetten, maar de info is zo abominabel, dat ik het bij nader inzien toch maar niet gedaan heb. Vandaar dat ik er gister niks gepost heb.
  Voor hier is het nog wel leuk, om te zien waar de Europese landen staan.

  Liked by 1 persoon

 8. @JanKorneeldeWitt // maart 28, 2018 om 08:27

  Beste JanKorneeldeWitt

  We zijn bezig een emigratie-site op te zetten. Zou jij als ervaringsdeskundige misschien iets kunnen vertellen over Colombia ?

  Ik heb een topic ‘Colombia’ aangemaakt en vast heel summier iets ingevuld:

  https://projectexodus461933214.wordpress.com/2018/03/28/colombia/

  Misschien dat je daar iets aan zou willen vullen ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s