Nieuw

Tommy Robinson permanent geband van twitter voor het spreken van de waarheid

Journalist, islamcriticus en free-speech activist Tommy Robinson is weer geband van twitter.

Een paar weken geleden kreeg hij ook al een ban van een week aan zijn broek, omdat hij het feitelijke cijfer aanhaalde van de Quilliam denktank dat 84% van alle verkrachtingen door kinderlokbendes in Engeland gepleegd wordt door immigranten.

Tommy heeft bijna net zoveel volgers als de premier van Groot-Brittannië.

Dit keer kreeg hij een ban omdat hij zei dat islam aanzet tot moord.

Ook dat is weer feitelijk waar.

9:5 When the sacred months are over slay the idolaters wherever you find them. Arrest them, besiege them, and lie in ambush everywhere for them. If they repent and take to prayer and render the alms levy, allow them to go their way. God is forgiving and merciful.

Tien dagen geleden hield Tommy Robinson een toespraak in Hyde Park, Speakers Corner, ter verdediging van de vrijheid van meningsuiting, nadat Martin Sellner ( die de toespraak oorspronkelijk zou geven) en zijn vriendin Brittany Pettibone, die Tommy wilde interviewen, de toegang tot het eiland ontzegd werden. Terwijl jihadisten die werkelijke aanslagen plegen in en uit lopen werd twee dagen later Lauren Southern ook de toegang geweigerd omdat ze Tommy wilde interviewen.

Drie dagen geleden was Tommy Robinson aanwezig bij een mars tegen extremisme, terreur en racisme.

Nu heeft hij aangekondigd zijn volgende rally bij het Londense kantoor van twitter te zullen houden.

Als je op de hoogte wilt blijven:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Tommy Robinson permanent geband van twitter voor het spreken van de waarheid

 1. Omdat de vele edele heeren op de zelfde toer gaan. De doofpot is overvol met dat soort zaaken. De wereld is echt door en door verrot. Ik ben blij dat ik geen kinderen heb. Ik dank god ervoor.

  Like

 2. Omdat de vele edele heeren op de zelfde toer gaan. De doofpot is overvol met dat soort zaaken. De wereld is echt door en door verrot. Ik ben blij dat ik geen kinderen heb. Ik dank god ervoor. Strak ook hier in nederland orde van de dag. En we kunnen niets doen. Aleen maar toekijken en afwachten.

  Like

 3. templars2017 // maart 28, 2018 om 21:55 //

  De roep naar vrije meningsuiting is zo luid dat het doen zwijgen ervan oorverdovend werkt, hoe harder ze het gaan proberen hoe groter het protest ertegen groeit .
  Dit representatief gedrag zal blijken heel contraproductief te werken voor hen die ons willen doen zwijgen.
  Je kan dit niet blijven doen ,vroeg of laat wordt een grens overschreden en dan barst de bom…..
  Er is zoveel dat verzwegen wordt en waar we vraag tekens moeten bij stellen ,zoals de melding dat in het voormalige oost Duitsland een paar dagen geleden een Russische vrachtwagen tegengehouden werd en bleek dat er iets niet klopte met de vrachtbrief ,bij nazicht van de laadruimte was deze gevuld met nieuwe briefjes van de Deutsch Mark als dit klopt dan is het een teken aan de wand dat er iets loos is.
  Als we dat koppelen aan het feit ,en dat is wel bewezen ,dat de Europese landen waaronder Duitsland hun goudvooraad hebben teruggehaald uit de VS moeten we toch een sterk vermoeden hebben dat het met de Euro niet goed gaat.
  Als de DM zou gekoppeld worden aan de goudstandaard zoals het vroeger was dan zou bij de val van de Euro de DM een heel sterke troef zijn in handen van de Duitsers………

  Like

 4. antiislamnu // maart 28, 2018 om 23:00 //

  Like

 5. Like

 6. Esperanza // maart 29, 2018 om 02:27 //

  Like

 7. Thnx Es !

  Like

 8. We don’t need fucking Twitter. Just try to be open and speak about the moslim children carrying knifes in European schools. there are a lot of videos showing moslims fucking donkeys and goats. 20 years ago there was no Twitter and people had a better and nicer communication so we can use the old way again and speak abouth the problem. Forget materialism, be together and strong.

  Like

 9. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Voor het spreken van de feitelijke waarheid, krijg je een permanente ban van twitter

  Like

 10. Grappig om te zien hoe krampachtig het verwoorden van de realiteit wordt tegengewerkt.
  De vraag die zich bij ondergetekende steeds vaker opdringt is; waar gaan dit soort lui die inmiddels al jaren lang de waarheid en realiteit uit alle macht willens en wetens verdoezelen en verdraaien, ‘schuilen’ wanneer de ‘storm’ gaat losbarsten.
  Waar bijv. blijven al de ‘wegbereiders’ van de islam sekte (en aanhang) in Europa wanneer de jarenlange gedebiteerde leugens niet nog langer zijn vol te houden?

  Je kunt daar lang of kort over nadenken maar feit blijft, zij komen ws niet héél erg ‘netjes’ aan hun ‘einde’ ben ik bang.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s