Nieuw

Russiagate – McCabe èn Clinton dieper in de problemen

Capitol, Pixabay

Met het ontslag van ex-onderdirecteur Mccabe van de FBI lijkt de cruciale bouwsteen onder Russiagate te zijn gevallen. Dat Andrew McCabe nog geen officieel bezoek kreeg dat hem meenam voor verhoor wekt verbazing. Maar zijn spontane uitvallen en steun die hij krijgt werken in het voordeel van het onderzoek.

Het ontslag van McCabe was schokkend genoeg, de sobstory die hij op 23 maart in de WaPo mocht plaatsen was een klucht. Maar dieper onderzoek toont dat nu dat de binding tussen McCabe en Hillary Clinton (HRC) was wel zó nauw, dat die laatste nu reeds in de vuurlinie komt te liggen. Dàt belooft wat voor de komende weken.

VoL >>

Interessant draadje erbij:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s