Nieuw

Minderjarige criminelen slaan tiener halfdood, maar mogen naar huis door plaatsgebrek in jeugdinstelling Everberg

Voor de derde keer in amper een week tijd is een Antwerpse minderjarige delinquent vrijgelaten. Ook twee minderjarige verdachten van zwaar geweld in Blankenberge mogen voorlopig naar huis. Reden: geen plaats meer in de gesloten jeugdinstelling van Everberg.

In Antwerpen gaat het om een 17-jarige jongen die gisteren door het parket voor de jeugdrechter was geleid op verdenking van feiten van poging tot afpersing, handel en bezit van verdovende middelen ten aanzien van minderjarigen en oplichting. De jeugdrechter vertrouwde de jonge delinquent toe aan Everberg.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s