Nieuw

Inbrekers krijgen vrijspraak voor home invasion bij 78-jarige man in Rumst, ondanks bekentenissen

Hamer van rechter om vrouwen mee knock-out te slaan zodat ze verkracht kunnen worden

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft drie beklaagden vrijgesproken voor een home invasion bij een 78-jarige man uit Rumst. Er blijven volgens de rechters nog te veel zaken onduidelijk. Twee van de drie beklaagden hadden nochtans bekentenissen afgelegd.

Henri D.R. (30) had op 21 juni 2016 om 1 uur ’s nachts aangebeld bij het slachtoffer. Hij vroeg een glas water voor Katja Q. (25), die zogezegd onwel was geworden. De man trok vervolgens een vuurwapen en dwong de zeventiger richting slaapkamer. De bejaarde man werd vastgebonden op bed en Katja Q. bleef bij hem, terwijl Henri D.R. de woning doorzocht. Katja Q. dreigde ermee de zeventiger met een petanquebal te slaan, als hij zich niet rustig hield. Na een ‘schattenjacht’ van twee uur in het huis en in de tuin vertrokken ze met een zak vol geld. De politie kwam de beklaagden op het spoor na een anonieme tip.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s