Nieuw

In Zagreb gingen tienduizenden Kroaten de straat op tegen de EU gender-ideologie

Deze zaterdag protesteerden in de Kroatische hoofdstad Zagreb tienduizenden mensen tegen het ‘Verdrag van Istanbul’.

Dit verdrag is door de Europese Unie opgesteld, door de Kroatische regering ondertekend, maar nog niet door het parlement goedgekeurd. De demonstratie had duidelijk een ruime steun vanuit de bevolking en werd nadrukkelijk ook ondersteund door de katholieke kerk en de conservatieve oppositie. Kritiek is er op bepaalde gedeeltes van de inhoud van het verdrag, wat zich volgens de demonstranten richt op het verspreiden van de gender-ideologie door de EU in Kroatië.

Rechts Actueel >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s