Nieuw

Elites chanteren Nederlandse burgers met illegalen

Foto: Vluchtelingen op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine. Bron: Amerikaanse overheid, publiek domein.

Door Blondemevrouw

Het kabinet wil illegalen gaan ruilen tegen arbeidsmigranten. Uitgeprocedeerden en andere illegale vreemdelingen zijn erg lastig uit te zetten. In plaats van ervoor te zorgen dat illegaliteit strafbaar wordt gesteld en het uitzetten van de personen die niet in Nederland horen te zijn mogelijk te maken, gebruikt het kabinet deze chaos om de eigen agenda uit te voeren: nog meer invasiërs deze kant ophalen.

In tegenstelling tot de meeste westerse landen is illegaliteit in Nederland niet strafbaar. Iemand die uitgeprocedeerd is en iedere andere illegaal die zonder enige moeite over onze niet bestaande landsgrenzen wandelt, is feitelijk vrij om hier te blijven. Zonder recht op een uitkering of legale arbeid kan de illegaal in het bestaan voorzien door hardwerkende Nederlanders te bestelen; van woningoverval tot het stelen van putdeksels en bovenleidingen, van zwart werken tot straatroof; het geld ligt op straat. Diefstal is weliswaar strafbaar maar bij de politie is geen capaciteit beschikbaar, dus men komt er steevast mee weg.

Never waste a good crisis. And if there isn’t one, create one.

Een bewust door de elites gecreëerde chaos en de oplossing die het kabinet er nu voor aandraagt, is het uitvoeren van de eigen agenda: meer ‘arbeidsmigranten’. De migranten die de elites voor ogen hebben, staan natuurlijk niet bekend om hun bijdrage aan de arbeidsmarkt, maar ze dienen de doelen van de elites desalniettemin. Het vernietigen van nationale identiteiten, etnocide en onvermijdelijke genocide. En dat alles met het welzijn van Nederlandse burgers als draagvlak.

Objectief gezien kun je er respect voor hebben: elites zoals het huidige kabinet verkopen ijs aan eskimo’s. Nederlandse burgers betalen voor en werken mee aan de eigen ondergang. Ondertussen vrolijk de dagelijkse routine doorlopend. Een groot deel van de Nederlanders is geconditioneerd kuddevolk. Voor het deel van de Nederlanders die de gang van zaken doorgrondt, is het dagelijks pijnlijk om de realiteit te zien ontvouwen en onvoldoende bij machte te zijn iets tegen de naderende ondergang te ondernemen.

De elites chanteren ons, Nederlandse burgers, met illegalen. U wilt van de illegalen af die dankzij het bewust gevoerde beleid van diezelfde elites massaal naar Nederland zijn gekomen? Dan moet u nog meer invasiërs accepteren, die recht hebben op een huurwoning, op gratis geld, op gratis zorgverzekering, op gratis alles, door u betaald, harde Nederlandse werker. Natuurlijk moet u geloven dat zij hierheen komen om werk te verrichten dat u weigert uit te voeren, maar ieder weldenkend mens kijkt naar de realiteit van afgelopen decennia:

1) Nederlanders willen het werk wel doen, maar niet tegen armoedeloon.

2) Invasiërs werken nauwelijks.

3) Invasiërs assimileren niet en veranderen Nederland stapje bij beetje permanent. Elites importeren hen dan ook met etnocide als doel.

4) Invasiërs produceren dusdanig veel meer kinderen, dat het vervangen van het Nederlandse volk de enige te verwachten uitkomst is. Elites importeren hen dan ook met genocide als doel.

De elites hebben deze chaos bewust gecreëerd om hun agenda door te voeren, die ze nu als oplossing presenteren. Chantage. Accepteert u niet nog meer invasiërs? Dan blijft u last houden van de illegalen die wij hierheen gelokt hebben. Wilt u dat we illegalen uitzetten? Accepteer dan meer invasiërs.

De realiteit zal tonen dat met dit plan meer invasiërs naar Nederland worden gehaald, maar het aantal illegalen tegelijkertijd ook toeneemt. Want een land zonder grenzen blijft dweilen met de kraan open.

En dat komt de plannen van de elites prima ten goede.

Via Dutch Free Press >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Elites chanteren Nederlandse burgers met illegalen

 1. Claudia M. // maart 28, 2018 om 18:30 //

  Hou er maar rekening mee dat die illegalen niet uitgezet gaan worden. Alle Gutmensch clubjes zullen op hun achterste benen staan en allerlei hoven van de rechten mens zullen stampij maken. Onze (mensen)rechten zijn daarbij van ondergeschikt belang, dat blijkt al geruime tijd.

  Daarnaast begint de censuur nu ook echt toe te slaan, waar je berichtje eerst nog zichtbaar werd, is dat niet langer het geval… Even afwachten of mijn eerdere bericht bij Bron, zonder ook maar één onvertogen woord, alsnog doorkomt?

  Like

 2. Zelfs als de moslims in de meerderheid zijn wil ik geen contact met ze. Mijn vrienden ook niet.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // maart 28, 2018 om 22:43 //

  Het is goed te voelen dat er wat aan het brouwen is ,kijk gewoon rond je en je ziet dat het verloop niet meer normaal is ,wat we niet weten is waar het gaat beginnen ,maar heb net berichten dat in Kosovo ook weer de boel aan het opflakkeren is ,daar kan het gebeuren dat de Serviërs de steun gaan vragen aan Rusland ,het is echt aan alle kanten aan het smeulen en branden en alles is islam gerelateerd………
  hieronder het origineel bericht..
  [18:50] Leserzuschrift-DE zu Serben bitten Russland um Entsendung von Truppen in den Kosovo
  Albanische Spezialkräfte haben im Kosovo bei absoluter Untätigkeit der EU einen serbischen Minister de facto gekidnappt, wie die Zeitung „Wsgljad“ am Mittwoch in ihrer Onlineausgabe schreibt. Angesichts dessen verlangen die Serben immer öfter die Truppeneinführung in diese Region, und zwar nicht nur seitens Belgrads, sondern auch seitens Moskaus. De facto beginnt gerade ein neuer Kosovo-Krieg. Und es entsteht der Eindruck, dass man in Belgrad darauf gefasst ist.
  Es brennt bereits an allen Ecken und Kanten. Auch auf die Balkanregion sollte man ein waches Auge haben. Es gibt bereits eine Vielzahl von möglichen Auslösern, irgendein Ereignis zu starten. Die Frage ist nur, welcher Dominostein zuerst kippt, und wann das sein wird. Um das „Ob“ braucht man nicht mehr nachzudenken.
  Die Zahl der in Westeuropa lebenden Kosovo-Albaner ist übrigens nicht unerheblich. Gerade in Deutschland, Österreich und der Schweiz sind die gut verbreitet. Ich habe dieses Völkchen als streng gläubige Moslems und überaus reizbar und agressiv kennengelernt. Wenn ich Planer wäre, würde ich die in meine kriegerische Planung natürlich mit einbeziehen und aktivieren.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 29, 2018 om 01:28 //

  Fub was dat altijd al zo dat je bij Blondemevrouw geen reacties kunt plaatsen ?

  Like

 5. Piet Karbiet // maart 29, 2018 om 13:58 //

  Ik heb zowaar onlangs twee ex-VVDers kunnen overtuigen van het bestaan van het Coudenhoven-Kalergiplan. Ze wisten niet wat ze lazen en er vielen een fors aantal kwartjes.

  Like

 6. Zet €1000.Premie op iedere illegaal, moet je eens kijken hoe snel ze het land uit zijn,maar wel belasting vrij.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s