Nieuw

Deugmeisje Nanninga wil met GroenLinks

'Annabel eet een broodje', screenshot YT

‘GroenLinks is de winnaar. Forum voor Democratie is ook een grote winnaar. In dit spoor opperen we de mogelijkheid van een coalitie bestaande uit GroenLinks, SP, Partij voor de Dieren, VVD en FvD.’ Dat schrijft Annabel Nanninga in een brief aan informateur Maarten van Poelgeest.

De liefde is vanuit GroenLinks niet wederzijds, liet fractievoorzitter Rutger Groot Wassink ook vandaag weer weten. De genoemde optie van Nanninga is dan ook op zijn minst opmerkelijk te noemen. Ze combineert een links blok met een rechts blok. Nanninga noemt het een ‘bredere en daarmee evenwichtige coalitie’.

AT5 >>

Iemand nog vragen?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Deugmeisje Nanninga wil met GroenLinks

 1. Die foto van Annebel doet mij sterk denken aan,

  Like

 2. paulzwueste // maart 28, 2018 om 20:40 //

  Die Annabel is ongezond wit voor ’n blanke…

  Like

 3. Nou, wat heb ik gezegd!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s