Nieuw

De sharia praktiserend, welkom diversiteit

Pakistan – Een verkrachter wordt vrijgelaten nadat hij ermee heeft ingestemd zijn zus te laten verkrachten door de broer van zijn slachtoffer.

Een schokkend geval van ‘Wraakverkrachting’ waarbij 12 leden van twee families betrokken zijn, is aan het licht gekomen door de politie in de provincie Punjab, Pakistan.

Afbeeldingsresultaat voor Punjab province, PakistanEen man was ervan beschuldigd op 20 maart een vrouw in Pir Mahal te hebben verkracht in het district Toba Tek Singh.

Lokaal nieuws meldt dat de familie van de verdachte de familie van het slachtoffer had benaderd voor ‘gratie en verzoening’.

De familie van het slachtoffer ging akkoord om de verkrachter gratie te verlenen, op voorwaarde dat ‘haar broer dezelfde daad met de zus van de verdachte zou plegen’, meldt dawn.com.

Een dozijn mensen die de bijeenkomst bijwoonden tussen de twee families stemde in met de voorwaarden, en de broer verkrachtte vervolgens de volgende dag, op 21 maart de zus van de dader.

Een politieambtenaar ontdekte de zaak toen de twee families juridische documenten voorbereidden waarin opgetekend dat zij wederzijds geen aanklacht tegen elkaar in zouden dienen.

Pircha politie Shaukat Ali Javed zag de families en rapporteerde aan zijn superieuren.

Alle 12 aanwezigen, waaronder vier vrouwen, waarvan één het slachtoffer was van de tweede verkrachting, werden zaterdag gearresteerd.

De zaak is een herhaling van een ander incident in de zuidelijke stad Multan afgelopen juli, waar een dorpsraad een ‘wraakverkrachting’ op een 16-jarig meisje eiste.

De broer van het meisje had een 12-jarige verkracht en de ‘wraakverkrachting’ werd naar verluidt uitgevoerd in bijzijn van haar ouders en 40 leden van de dorpsraad.

Have a nice day, Zeepertje

“Meer culturele verrijking, meer Sharia vanuit islam, welkom in onze vrije samenleving, komt goed!”

En Allah gaf zijn zegen…

Bron – DailyMail


Also Published on Zeepertje.com

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on De sharia praktiserend, welkom diversiteit

 1. skeeter // maart 28, 2018 om 15:42 //

  “Diversiteit” is het meest misbruikte woord van deze eeuw, in een gepaste vertaling zou het “ghetto vorming” heten

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 28, 2018 om 16:47 //

  Het lijkt zo te komen uit de plannen van het Simplistisch Verbond want je moet toch wel een erg simpele ziel zijn als je daar een spoor van gerechtigheid uit kunt halen.
  Het is ook tekenend wat men daar van vrouwen vind. Je mag ze kennelijk niet verkrachten maar als je het dan toch doet dan laat je je zus de straf dragen. Wie het snapt krijgt een vliegtuig (of naar keus een onderzeeër)

  Liked by 1 persoon

 3. jackvanderveen // maart 28, 2018 om 17:18 //

  Moeten ze dan ook maar doen met moorden. Een familielid van de vermoorde mag een familielid van de moordenaar vermoorden. Maar daaruit zal weer massale wraak en haat ontstaan, zodat India in normen geen inwoners meer heeft. Kunnen we ook in Afrika importeren.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // maart 28, 2018 om 19:52 //

  Jah en na de verkrachting mag ze een deken over haar kop trekken en de hele familie loopt te verklaren dat ze hun vrouwen zoooo respecteren.
  Geef mijn portie maar aan fikkie.

  Liked by 1 persoon

 5. Er is geen sprake van islamitische culturele verrijking .
  Wij de Europeanen vormen onze culturele verrijking sinds eeuwen.

  Wij, EUROPEANEN …NEDERLANDERS, ITALIANEN, DUITSERS, ESTEN, PORTUGEZEN. LITOUWERS, SPANJAARDEN, IJSLANDERS, HONGAREN, CYPRIOTEN, BELGEN, GRIEKEN, DENEN, PORTUGEZEN, MONEGASKEN, LITOUWERS, .Ik vergeet er waarschijnlijk zoveel van ONS Europese volk!

  Geen indringers en vooral geen islam verrijkt ONZE EUROPESE cultuur.
  Islam is geen onderdeel van onze Europese cultuur en is islam heeft geen plaats in Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s