Nieuw

Vrouwen voor Hedonisme?

clique voor groter

Ik had al twijfel bij de eerste poster-campagne van Femmes for Freedom “In Nederland kies je je partner zelf“. Met de in Amsterdam gestarte campagne “Celebrate Love” wordt onderstaande kritiek helaas noodzakelijk. Helaas, omdat ik FfF een goed hart toedraag, ondanks hun op individuele gevallen gerichte werkwijze.

Het zijn zelffelicitaties, passend in het hedonisme van de “vrije liefde”.

In de Volkskrant: “Wat doen ze toch moeilijk in Amsterdam, dacht Veenman. Hij wilde FfF helpen de vrije liefde te propageren op een onomstreden manier.” In tegenstelling tot wat ik van iemand die het scheen te weten hoorde gaat het er dus niet om de beoefenaren van de vrije liefde zelf een hart onder de riem te steken maar wel degelijk om propaganda: het beïnvloeden van de openbare mening.

Victor Onrust, Harde Woorden >>

Ik had er nog wat ‘hardere woorden’ voor:

Dood aan de blanke man ! Steden vol posters met zoenende omvolkingshomo’s

Doe mee met 8.459 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Vrouwen voor Hedonisme?

 1. templars2017 // maart 27, 2018 om 21:00 //

  Hedonisme ,ofte genot is het grootste goed ,is op zich niet slecht ,wie geniet graag?
  Maar om dat als een thema te gebruiken om dergelijke actie te promoten is een brug te ver.
  De omvolking wordt op vele fronten gevoerd ,er is die lummels echt niets te gek en alles wat ze kunnen voor hun kar spannen …….
  De lgbt legioenen zijn al een paar keer geconfronteerd geworden dat hun zienswijze op (hun) de samenleving niet de juiste is ,persoonlijk laat het me koud wat iemand doet om zijn genot tevinden ,maar als ze het opdringen aan anderen die er in sé niets moeten van hebben dan vind ik het van de pot gerukt.
  Op den duur gaat het echt op een religie lijken met alles erop en eraan , en welke rampzaligheid ideologische religies over de wereld uitstorten is algemeen bekend.
  dat ze binnen de lgbt doen wat ze willen ,maar val er niemand anders mee lastig…..

  Like

 2. Klaas Dijkstra // maart 27, 2018 om 23:09 //

  Ben je homo? Prima, ben er erg gelukkig mee en geniet er volop van, maar sorry, wanneer ik de bovenstaande afbeelding bekijk krijg ik als hetero kotsneigingen.

  Waarom zo “On stage” komen, als je vooraf al weet dat vandaag de dag er duizenden gekken rondlopen die het op jullie voorzien hebben?

  Liked by 1 persoon

 3. overheidsbeleid gaat niet over ras, IQ of prive zaken

  Like

 4. polderboy // maart 28, 2018 om 11:45 //

  Ik lees daar:
  “Om uit te stralen dat we, anno 2018, de idealen van die tijd opnieuw moeten bevechten.”
  Volgens mij was dit onderwerp van Vrije liefde al afgekaart tijdens de provotijd, ruim 50 jaar geleden.

  Zeg nou gewoon waar het op staat.
  Met de import van islamitische arbeiders hebben we aan de onderkant een goedkoop leger flexwerkers kunnen creëren, en met die posters camoufleren we dat het met die vrije liefde voorgoed voorbij is.
  Wat we niet erg vinden, omdat we zelf als middenklasse er goed op vooruit zijn gegaan met allerlei baantjes als multiculti manager, deradicaliserings-deskundige, integratie ambtenaar, vrouwen cursus specialist, antisemitisme pedagoog, inburgerings-leraar, terrorisme bestrijder, salafisme antropoloog, et cetera.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: