Nieuw

US Establishes Large Military Base in Oil-Rich Syrian Province – SDF

In an apparent attempt to establish control over Syria’s oil deposits, the United States has begun the construction of a major military installation in Deir Ez-Zor province, according to a high-ranking representative of the Syrian Democratic Forces (SDF).

Mehdi Kobani, the SDF’s press secretary in Deir Ez-Zor, told Sputnik Turkiye that the new US military base is being built in the vicinity of al-Omar oilfield –the biggest oil deposit in Syria.

“The US is building a large military base in the oil-rich Al Omar region of Deir ez-Zor province. Due to security concerns we cannot provide information about the acreage of this new installation. There is currently construction machinery working in the vicinity of the base, and security is being provided by SDF forces,” he said.

Sputnik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on US Establishes Large Military Base in Oil-Rich Syrian Province – SDF

 1. Volgens mij komt er een moment dat de VS Turkije als bondgenoot niet meer erkend en dit land aanvalt. In feite vraagt en smeekt Erdogan hierom met zijn acties.

  Like

 2. skeeter // maart 28, 2018 om 03:36 //

  Guardia, zat ik me ook al af te vragen, hoe lang laten ze deze nato hond nog door gaan. Er is zo weinig nieuws hierover dat je er haast kan vanuit gaan dat er grote plannen worden gesmeed achter de gordijnen.

  Like

 3. Iran …

  Like

 4. skeeter // maart 28, 2018 om 04:29 //

  Wat Fub?… de turken aanpakken?

  Like

 5. polderboy // maart 28, 2018 om 09:59 //

  Schijnt dat er 2.5 miljard vaatjes olie daar zitten en wat gas.
  Westerse oliebedrijven hadden deals en pompten voor 2011, de oorlog, 150 miljoen vaatjes op per jaar. Overigens deden ze dat samen met de Iraakse olieboys BV van Saddam, en niks is dus wat het lijkt te zijn, maar dat heb je in die regio.
  Ook hadden allerlei Westerse bedrijven daar concessies.

  Die Amerikaanse en andere westerse olie cowboys zijn wel gewend aan de wisselende allianties van de Mekkanen onderling, hoewel die momenteel wel erg dynamisch bezig zijn, wat misschien ook logisch is.

  Zo hebben de Ottomanen eindelijk ook weer poen, evenals de Arabieren op het olie en gas schiereiland, naast dat de Perzen in Iran best leuk draaien, en dan willen ze zoals de islam voorschrijft gaan veroveren.
  Vroeger gingen ze dan legioenen op kamelen verzamelen, en met de islamitische vlag voorop, en een keer dan samen met Lawrence of Arabia voorop, als een stel imbecielen door die woestijnen denderen en de boel veroveren. Door die poen die ze nu hebben schijnt die folklore weer nieuw leven ingeblazen te worden.

  Lichtpuntje schijnt die jonge Saud Salman te zijn, die zaken langs economische weg en eigenlijk ook wel met humanitaire middelen wil gaan aanpakken, maar dat druist wel een beetje in tegen de cultuur en folklore daar, dus het is de vraag of dat hij het echt meent…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s