Nieuw

Jonge vrouw zweeft tussen leven en dood na mesaanval van ‘onbegeleide vluchtelingkinderen’

Een 24-jarige vrouw in Duitsland vecht voor haar leven op de intensive care afdeling van het ziekenhuis nadat ze in het weekend is neergestoken door een zogenaamde onbegeleide vluchtelingkind uit Syrië.

De aanval zou hebben plaatsgevonden op straat in de stad Burgwedel bij Hannover. Naast de messentrekker zijn er volgens de Duitse politie nog twee jonge asielzoekers uit Syrië bij betrokken geweest.

De neergestoken vrouw en een 25-jarige vriendin zouden naar verluidt een meningsverschil hebben gehad met twee andere Syrische asielzoekers, die volgens hun eigen zeggen respectievelijk 13 en 14 jaar oud zijn. Dit gebeurde in het plaatselijke winkelcentrum.

Op weg naar huis werden de twee jonge vrouwen weer belaagd door de jongeren, nu versterkt tot een trio met de 17-jarige die even later de vrouwen met een mes aanviel. Op dat moment begaf de 24-jarige vrouw zich tussen haar vriendin en het asielzoekers trio, waarop de 17-jarige met zijn mes in haar instak.

De politie is er echter niet helemaal zeker van of het de “17-jarige” was die het mes vasthield. Men onderzoekt of het in plaats daarvan de “14-jarige” zou kunnen zijn geweest.

De drie jonge asielzoekers vluchtten na de steekpartij. Ze konden echter snel door de politie worden opgepakt.

Het is nog niet duidelijk waarover de twee jonge Duitse vrouwen en de jonge migranten een geschil hadden.

Een studie van de Duitse federale regering toont een duidelijke toename van geweld in de samenleving die direct kan worden gekoppeld aan de uitzonderlijk hoge asielgerelateerde immigratie van het land. In het bijzonder wordt een significante toename gezien in de nasleep van de 2015 asielchaos.

Inwoners van Burgwedel verklaren dat ze na de steekpartij van afgelopen weekend bang zijn om in de stad te lopen. Een vrouw zegt in een interview met NDR dat ze grote onveiligheid voelt en in plaats van lopend nu andere manieren kiest om door de stad te gaan. Een andere vrouw zegt echter dat ze zich niet zover laat intimideren dat ze thuis blijft, “Ik ben bang, maar niet zo dat ik niet langer van plan ben buitenshuis te gaan”.

Een week geleden werd een andere Syrische migrant, 20 jaar oud, veroordeeld voor het voorbereiden van een grote terroristische aanslag in Duitsland, een aanval die indien uitgevoerd, volgens inschatting, honderden levens zou hebben gekost. Onlangs is ook nog een jonge Duitse vrouw door haar asielzoekervriendje vermoord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Jonge vrouw zweeft tussen leven en dood na mesaanval van ‘onbegeleide vluchtelingkinderen’

 1. bp633livenl // maart 27, 2018 om 14:35 //

  En op het verdomde NOS journaal is het doodstil hierover.
  Trouwens de Duitse zenders ARD en nog erger het ZDF proberen het ook zoveel mogelijk uit het nieuws te houden.

  Liked by 1 persoon

 2. Waar ze een geschil over hadden?
  Alleen al dat ze op onbegeleid op straat liepen is al aanleiding genoeg voor die gasten.
  En dan ook nog het lef hebben om waarschijnlijk iets terug te zeggen.
  Dan vraag je er gewoon om volgens een mossel.

  Liked by 2 people

 3. jackvanderveen // maart 27, 2018 om 15:25 //

  Vuurpeloton voor executie van minderjarigen.

  Liked by 2 people

 4. Wie heeft al die cultuurverrijkers naar Europa uitgenodigd? En wie zegt dat ze hier thuishoren? Wie geeft ze geld? We hebben te veel volksverraders die Mein Kampf lezen.

  Liked by 1 persoon

 5. bp633livenl // maart 27, 2018 om 15:38 //

  Natuurlijk hoort dat moslimschuim hier niet.
  Ze zijn door de grote bedrijven in de jaren 60 als eersten hier heen gehaald en naderhand hebben onze leuke regeringen gezin hereniging toegestaan terwijl ze op een gegeven moment overbodig waren en weer terug zou moeten gaan.
  Nog later kwam het vluchtelingen gezeik en was het hek helemaal van de dam.

  Liked by 1 persoon

 6. Lord of Hosts // maart 27, 2018 om 16:12 //

  Het is dan ook niet voor niets dat vrouwen, moslims en niet moslims, zelfs al zijn ze niet om aan te zien, in islamitische landen alleen gesluierd en met mannelijke begeleiding zich op straat kunnen vertonen.
  Zelfs de dieren kunnen niet onbedekt en zonder bescherming rustig grazen.

  En wij maar jammeren over die arme, onderdrukte islamitische vrouwen. Vergeet niet dat genetisch gezien het Y-chromosoom het verschil maakt tussen man of vrouw.
  De ongesluierde moslimvrouw die de vrijheid heeft, of krijgt, zal zich net zo dominant ontpoppen als hun mannelijke broeders.

  Liked by 1 persoon

 7. antiislamnu // maart 27, 2018 om 16:50 //

  Merkel macron rutte enz enz zij zijn het die bloed aan hun handen hebben zij zijn direct verantwoordelijk voor al deze terreur tegen de bevolking.
  Maar het domme volk is te stom om zelfs via de stembus van zich af te bijten hoeveel dode verkrachtingen inbraken moorden enz enz moeten er nog plaatsvinden voordat we massaal met deze compleet doorgedraaide politici afrekenen?

  Liked by 2 people

 8. jungleelephant // maart 27, 2018 om 17:10 //

  Minderjarig?Mijn zolen!Retour afzender,allemaal,geen een uitgezonderd!Net zo lang tot dat Europa weer schoon en veilig is!

  Liked by 1 persoon

 9. Kuzu heeft al gezegd dat over 20 jaar Nederland islamitisch zal zijn, alleen al door het geboorte cijfer. Erdogan stuurt hier ook op aan. Ik denk dat de laatste fase van de islamisering over 5 tot 10 jaar zal plaatsvinden, echter dat zal wel met geweld gebeuren. De vraag is, en alles komt op timing aan, hebben de moslims op dat moment genoeg wapens in hun moskeeen, groentewinkels en koffiehuizen etc. opgeslagen om de ‘blitz krieg’ zo snel mogelijk te winnen en de Nederlandse strijdkrachten te overmeesteren. En dan, de afrekening op het Binnenhof : de onthoofding van de dan zittende regering en het Nederlandse kalifaat is een feit. Het is niet zo moeilijk hoor want de huidige machthebbers kijken de andere kant op en hebben ” niks ” in de gaten, want de islam is een godsdienst van vrede en wordt niets in de weg gelegd, sterker nog we betalen ze ook nog.

  Liked by 2 people

 10. Claudia M. // maart 27, 2018 om 19:46 //

  Ik las net dat ze in Oostenrijk ook zo’n leuk vluchtelingenkindje hebben: https://ejbron.wordpress.com/2018/03/27/syrische-jongen-10-dreigt-medeleerlingen-met-moord/#comments

  Liked by 1 persoon

 11. Kuzus heeft al gezegd dat over 20 jaar Nederland islamitisch zal zijn, en dan?
  Er kan veel gezegd worden van De Erdo Nederige Knapen, behalve dat ze een prettige samenleving kunnen opbouwen.
  Waar denken ze dan heen te vluchten, de isla”mietjes”.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s