Nieuw

De misbruikzaak in Telford is veel groter dan tot nu toe gevreesd

Door: Suse van Kleef

De misbruikzaak in Telford is veel groter dan tot nu toe gevreesd. De tabloidkrant Sunday Mirror stelt dat Aziatische mannen er jarenlang tot wel 1.000 kinderen hebben misbruikt.

De Engelse politie waarschuwt voor overhaaste conclusies. De gemeenteraad in Telford overweegt een grootschalig onafhankelijk onderzoek naar het kindermisbruikschandaal. Dit nadat Sunday Mirror het verhaal bracht dat er de afgelopen 40 jaar enorme aantallen ‘kwetsbare blanke kinderen’ zijn gedrogeerd, aangerand en verkracht door ‘groepen voornamelijk Aziatische mannen’.

In totaal zouden tot wel 1.000 kinderen seksueel zijn uitgebuit door een netwerk van pedofielen en loverboys. De jongste slachtoffers zouden elf jaar oud zijn geweest. Volgens de krant zou het misbruik nog steeds plaatsvinden in de stad in Midden-Engeland.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/duizend-kinderen-misbruikt-in-telford~a5d0faba/

Doe mee met 929 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5781 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on De misbruikzaak in Telford is veel groter dan tot nu toe gevreesd

  1. bari1951 // maart 27, 2018 om 12:29 //

    Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

    Like

  2. En nog steeds geen lettet over deze megamisbruikzaak te lezen in NRC, Trouw en Volkskrant. Wel minimaal 4 pagina’s per ‘kwaliteitskrant’ over het heldhaftige optreden van NL dat 2 Russen het land uitzette. Ja, de MSM weet zijn prioriteiten te stellen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: