Nieuw

Australische minister van migratie Peter Dutton: “linksgekken doen mijn voornemen niet veranderen”

De Australische minister van migratie, Peter Dutton, wil onderzoeken of het land asiel kan verlenen aan vluchtelingen uit Zuid-Afrika. In de internationale mainstream media wordt dit niet als goed nieuws ontvangen, ondanks dat men eerder de Australische regering bekritiseerde voor zijn restrictieve migratiebeleid. De oorzaak voor de andere toon is dat het nu om mensen gaat van een blanke minderheid die in Zuid-Afrika door zwarten worden vervolgd, en door Dutton een toevluchtsoord krijgen aangeboden in Australië.

Sinds de heerschappij in Zuid-Afrika is overgenomen door links-radicalen en de als terroristische organisatie bestempelde ANC wordt het voor blanken in het land steeds gevaarlijker. Dit geldt in het bijzonder voor boeren op het platteland waar een epidemie van moorden raast die gepleegd worden door zwarte bendes.

Velen beweren dat deze situatie voor de blanke boeren in Zuid-Afrika internationaal nauwelijks gerapporteerd wordt omdat het niet overeenkomt met de veelvoorkomende opvatting over racisme, met blanken als daders en zwarten als slachtoffers. In Zuid-Afrika heerst momenteel een omgekeerde situatie, een ontwikkeling die razendsnel gaat en moeilijk, deels ongemakkelijk, voor de buitenwereld is om aan te kaarten, omdat men lange tijd de strijd van de zwarten tegen de eerdere apartheidspolitiek gesteund heeft.

Dutton presenteerde zijn voorstel om vervolgde blanke boeren in Zuid-Afrika asiel te geven na het zien van een documentaire over hoe deze groep wordt vervolgd, vermoord en onderworpen aan andere gewelddadige schendingen.

De Zuid-Afrikaanse regering is woedend op het voorstel en het ministerie van Buitenlandse Zaken van het land heeft geëist dat Dutton het intrekt en zich verontschuldigt. De Australische immigratie-minister is dat echter niet van plan:

– Ik trek me niets van de kritiek aan, maar zal doorgaan om dit plan verder uit te werken. Wij in Australië willen mensen die vervolgd worden een kans geven om opnieuw te beginnen. Ik ben van mening, gebaseerd op wat ik gezien heb, dat deze mensen hulp nodig hebben van een geciviliseerd land zoals het onze.

Ook de internationale kritiek van de  ‘linkse gekken’ in de media doen hem niet veranderen:

– ABC, Guardian en Huffington Post, die linksgekken daar, kunnen zoveel karikaturen van me maken als ze willen. Voor mij zijn deze media dood, ze betekenen niets.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6917983

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Australische minister van migratie Peter Dutton: “linksgekken doen mijn voornemen niet veranderen”

 1. Mooi, de poot stijfhouden. En nou nog stap twee van het gezond verstand, deuren dicht voor die sub-Sahara invasie.

  Liked by 2 people

 2. jungleelephant // maart 27, 2018 om 13:29 //

  Het is weer eens overduidelijk:blanken mag je niet toelaten;zwarten wel,pfff!Blij dat Dutton zich niet van de wijs laat brengen!

  Like

 3. antiislamnu // maart 27, 2018 om 16:30 //

  Echt schandalig wat hier gebeurt en in en in triest dat er hier in Europa totaal geen aandacht aan gegeven wordt.
  Is het omdat dit vieze zwarte tuig gebruikt wordt om Europa te omvolken ?? Denk het wel
  En hoe ironisch dat deze zogenaamde fake nieuws site hier wel over bericht deel dit artikel en mijn video zoveel mogelijk dan doen we tenminste nog iets voor deze boeren.

  Like

 4. antiislamnu // maart 27, 2018 om 16:40 //

  Afrikaanse hitech landbouwtechnieken

  Like

 5. antiislamnu // maart 27, 2018 om 18:05 //

  Like

 6. Laten wij dat ook doen, maar dan ruilen wij de blanken hier en zij de zwarten terug!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s