Nieuw

Het Lodewijk Asscher is weg effect: Geen bijstand voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders

Turkse en Marokkaanse Nederlanders met te weinig AOW moeten het ’burgerservicenummer’ uit hun thuisland verstrekken om recht te hebben op extra bijstand hier. Omdat sommige van hen dat niet deden, heeft de Sociale Verzekeringsbank hun uitkering terecht stopgezet.

Dat heeft de Centrale Raad van Beroep vanochtend bepaald. De oudere Turkse en Marokkaanse Nederlanders hebben na hun komst hierheen te weinig AOW opgebouwd om van te leven, en vroegen om die reden een AIO-uitkering aan – een bijstandsuitkering voor gepensioneerden.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Het Lodewijk Asscher is weg effect: Geen bijstand voor Turkse en Marokkaanse Nederlanders

 1. Prima uitspraak. Nu rest nog 1 ding: Lodewijk Asscher definitief weg!

  Liked by 1 persoon

 2. Meestal hebben ze ook nog een huis in Turkije of Marokko, dus laten ze dat eerst maar gaan verkopen,en opeten voordat ze hier weer hun hand gaan op houden. Lijkt me vrij logisch.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 27, 2018 om 00:08 //

  Grappig die zin; De SVb kreeg de nummers niet, want de Turkse en Marokkaanse autoriteiten zouden wel eens misbruik kunnen maken van het Nederlandse informatieverzoek, zo redeneerden de immigranten.”
  Zou het heel misschien zo kunnen zijn dat ze zelf misbruik probeerden te maken door het niet te verstrekken ? Zomaar een ideetje hoor maar Turkse en Marokkaanse “medelanders” hebben toch niet echt een goede naam daar waar het fraude betreft.

  Liked by 1 persoon

 4. Verderop staat dat ze 14 weken per jaar daar verblijven. dat houdt in dat ze daar onroerend bezit hebben waarschijnlijk en dan hebben ze geen recht op …

  Like

 5. Vieze profiteurs!!!
  Die gasten hebben allemaal onroerend goed in eigen land en lopen hier ook nog de klauwen op te houden, dus dit aanpakken is eindelijk eens een goed bericht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s