Nieuw

Gaat het niet eens de hoogste tijd worden om de kop uit de grond te trekken?

Er is een duidelijke tweedeling in onze Nederlandse maatschappij, een goot gedeelte slaapt nog en denkt dat de islam een vredelievend iets is en het andere gedeelte is wakker, alert en kan met feiten onderbouwen wat er uit naam van de islam gebeurd in ons Nederland en vele andere landen. En laten we eerlijk zijn… daar is niets vredelievendst aan.

Door Elise Nijmegen

Nu denk ik steeds, het kan niet gekker maar steeds opnieuw word ik onaangenaam verrast. Want de ene moslim is de andere niet, er is ook een tweedeling in de aan de zijkant bestaande moslimmaatschappij in ons land. Er is een radicale islam haatprediker die in plaats van een straatverbod een verbod had moeten krijgen voor Nederland met de andere gelijkgestemde imams in ons land maar dat terzijde en die nu weer de burgemeester van Rotterdam als vijand van de islam heeft bestempeld. Staat die dan gelijk aan Dhr. Wilders? Ze hebben allebei beveiliging omdat de liefde zo groot is…

En dan hebben we de politieke tweedeling, de eurofiele, globalistische, pluche ruikende politici die Nederland als een land zonder identiteit, cultuur en geschiedenis zien en/of het als onbelangrijk afdoen en niet denken aan de consequenties voor onze kinderen die de dupe zijn van dit krankzinnige asielbeleid in combinatie met de open grenzen. En dan hebben we gelukkig ook nog de politici die ons land, onze identiteit, cultuur en tradities in ere willen houden voor onze (klein) kinderen. Want onze kinderen hebben het recht om in hun vaderland vrij en veilig op te groeien zonder angst voor; door de islam geïndoctrineerde islamieten die de vrede liefdevol uitdragen door slachtoffers te maken onder diegenen die niet in die totalitaire islam ideologie geloven.

Tweedelingen genoeg… De boodschap is duidelijk, laten we als Nederlandse bevolking ons samenvoegen, leg contact, zoek elkaar op en ontmoet andere bezorgde Nederlanders.

Laten we ons verbinden met elkaar, bruggen bouwen, samen werken voor 1 gezamenlijk doel!
Ons Nederland!!!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Gaat het niet eens de hoogste tijd worden om de kop uit de grond te trekken?

 1. templars2017 // maart 26, 2018 om 21:40 //

  ik ben geen Nederlander maar wel wakker………………….

  Like

 2. Erdogan is een moslim zonder baard………maar met een snor zoals de veroveraars van het vroegere Ottomaanse rijk……………Hitler had ook een snor……….daarom dubbel zo gevaarlijk.
  Deze dictator……..het kan niet anders……maar hij is de sluipmoordenaar van de islam.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 27, 2018 om 00:37 //

  Aboutaleb en Wilders hebben beveiliging nodig, Imam Vaatwas Inez niet, dat zegt eigenlijk alles al.

  Like

 4. Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar in het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.
  Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘Sharia’ en de Hadith, de uitspraken en leefregels van de profeet mohammed.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat D66 àbsoluut niet te vertrouwen is.
  Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.
  Godallahmachtig…….

  Like

 5. Bob Fleumer // maart 27, 2018 om 14:28 //

  Elk van ons kan iets bijdragen aan het terug dringen van de islam door geen zaken meer te doen en geen boodschappen te halen bij de volgers van de islam. Alle beetjes helpen, toch?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s