Nieuw

Ex-beveiliger uit team Wilders vervolgd

Geert Wilders in Volendam nadat hij de campagne weer opgepakt had, screenshot YT

De Marokkaan was in 2008 al eens veroordeeld tot 100 uur taakstraf wegens het opzettelijk schenden van het ambtsgeheim, maar kon gewoon bij de politie blijven en nota bene in het beveiligingsteam van Geert Wilders terecht komen.

Met de huidige stand van de politie zal dat niet meer verbazen.

Het Openbaar Ministerie gaat politiemedewerker Faris K. van de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) strafrechtelijk vervolgen. K. was onder meer betrokken bij de beveiliging van PVV-leider Wilders. Hij wordt vervolgd voor de schending van het ambtsgeheim en computervredebreuk.

K. werd februari vorig jaar opgepakt, midden in de campagnetijd voor de Tweede Kamerverkiezingen. Wilders legde daarop tijdelijk zijn campagne neer. De man was binnen de DBB belast met het maken van zogenoemde omgevingsscans voor de beveiliging van de PVV-voorman.

NOS/Telegraaf >>

Zie ook:

Mogen we een andere politie ? Deze is stuk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Ex-beveiliger uit team Wilders vervolgd

 1. scherpschutter // maart 26, 2018 om 18:11 //

  De politie, tot in de top, deugt niet en bestaat uit corrupte figuren die alleen het eigen belang nastreven. Niet te verwonderen dus, dat de lagere grootheden ook alleen het eigen belang dienen. Aan de onderkant van het systeem kunnen ratten aansluiten en hun gang gaan.

  Liked by 2 people

 2. Dankzij het door de diversiteit gepromote pr-deel van de politie dat er geïnfiltreerd kan worden.
  Zo snijdt het mes aan twee kanten, maar met een van die kanten…………….wel in hun eigen vingers.

  Liked by 1 persoon

 3. Die marokkaan heeft de politie in het team van wilders opgenomen om hem koud te maken of laten maken.
  De politie is je beste vriend, toch?

  Like

 4. Lisa, zo dacht ik er ook over, ze moésten die Moroc ergens plaatsen en dachten we stoppen hem in het team van Wilders, in de hoop dat de moroc toe zou slaan, helaas voor de politie en de hogere moordplanners is het niet gebeurd.

  Like

 5. Beste Scherpschutter, Na mij 44 jaar als politieman/rechercheur en allerlei onregelmatige diensten, weekenden, feestdagen, nachten draaiende te hebben ingezet voor het Nederlandse volk is het fijn om zo’n complement te krijgen…… toch?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s