Nieuw

Amerika stopt hulp aan Palestijnen zolang die terroristen sponsoren

Door: Matthijs van Schie

Opnieuw een gevoelige tik voor de Palestijnse Autoriteit: zolang ze terroristen en hun families betaalt, ontvangt die geen hulpgeld meer van de Verenigde Staten. Dit weekeinde ondertekende president Donald Trump een nieuwe wet, die kwaad bloed zet bij de Palestijnen, terwijl de wederzijdse betrekkingen de afgelopen week toch al ernstig zijn verslechterd.

Het Congres in Washington nam vrijdag de Taylor Force Act aan, vernoemd naar de Amerikaanse oud-militair Taylor Force. Hij werd in maart 2016 doodgestoken door de Palestijnse terrorist Bashar Massalha in de Israëlische stad Tel Aviv, waar Force was voor een studiereis. Massalha werd kort na de aanval gedood, en zijn huis op de Westelijke Jordaanoever met de grond gelijk gemaakt door het Israëlische leger.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/achtergrond/2018/03/amerika-stopt-hulp-aan-palestijnen-599058/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Amerika stopt hulp aan Palestijnen zolang die terroristen sponsoren

  1. bp633livenl // maart 26, 2018 om 19:09 //

    In israel weten ze wel raad met moslim terroristen.
    Ze doden de terrorist en buldozeren zijn huis

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: