Nieuw

’Aboutaleb vijand van de islam’

Aboutaleb demoniseert Fortuyn, screenshot YT

Islamitische humor. Aboutaleb is een vijand van Nederland, Aboutaleb is namelijk een ultrafanatieke mohammedaan. Maar volgens nog fanatiekere mohammedanen is Abou een watje en dus een vijand van de islam.

 De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb is door de radicale prediker Fawaz Jneid bestempeld als afvallige moslim.

Dat is dan een doodstraf.

En dus moeten we nu Nederlandse veiligheidsdiensten inzetten om in Nederland de ene mohammedaan tegen de andere club mohammedanen te beveiligen, als de diensten tenminste nog tijd over hebben naast het terughalen van jihadisten naar Nederland.

Nu maakt de ene PvdA-er zich zorgen om de andere PvdA-er.

In salafistische kringen komt dat neer op een doodvonnis, zeggen experts. Terrorismebestrijder Dick Schoof van de NCTV maakt zich zorgen.

Een ’vijand van de islam’ die ’de rechten van moslims bestrijdt’. Zo gaat Jneid een uur lang in het Arabisch tegen Aboutaleb tekeer. In de reacties op de Facebook-videopreek krijgt hij bijval van een andere haatprediker, Elalami Amaouch. Die noemt Aboutaleb ’smerig tuig’. Een derde imam, Abdelhamid Ainalhayat uit Eindhoven, valt Jneid ook bij. Telegraaf >>

In het verleden demoniseerde Aboutaleb Pim Fortuyn, waarna die vermoord werd en daar is Aboutaleb nooit voor vervolgd. Karma is a bitch.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on ’Aboutaleb vijand van de islam’

 1. Bob Fleumer // maart 26, 2018 om 17:38 //

  Wat ik niet begrijp is dat Aboutaleb, die ik als een zeer intelligent mens beschouw, toch aan die koran blijft hangen terwijl hij goed op de hoogte is van wat daarin staat, nogmaals dat gaat mijn pet te boven.

  Liked by 2 people

 2. De man leeft met drie maskers op, een voor zijn gezin, een voor de politiek, en de meest verborgen zit eronder ……..die voor de islam.

  Liked by 4 people

 3. bp633livenl // maart 26, 2018 om 18:57 //

  Een moslim BLIJFT een moslim of hij nou ontwikkeld en intelligent is of dat hij analfabeet is.
  Het maakt bij die zogenaamde religievoor de vrede helemaal niks uit.

  Liked by 1 persoon

 4. Dat die Fawaz nu Aboutaleb aanvalt zegt niks over de deugdelijkheid van Aboutaleb. Ze deugen allebei niet. Het wordt alweer zo gespind dat Aboutaleb als de goede(onschadelijke) moslim wordt neergezet.

  Liked by 1 persoon

 5. Abou Taleb: wolf in schaapskleren. ‘k Mag die man niet.

  Liked by 1 persoon

 6. Door onze gebrekkige kennis van de koran kunnen die kulverkopers ons wijsmaken wat ze willen wij begrijpen het toch niet ,wat ons heel kwetsbaar maakt voor verborgen agenda die ons open bloot verkondigt worden.
  Liegen en bedriegen zit hen in het bloed ,ze worden er zelfs toe aangespoord door hun koran.
  Wij als kufars hebben geen verhaal tegen een leger van leugenaars ,leugenaars die er nog de religieuze zegen bij krijgen op de koop toe ,zolang het de islam en de verspreiding ervan bevordert is ei zo na alles toegelaten.
  En wij worden gedwongen die lui met het nodige respect te behandelen , verdraagzaam te zijn en te intigreren ,in ons eigen land ,in gods naam waarom?

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // maart 27, 2018 om 02:01 :

  Zag vandaag weer iets over Aboutaleb, die net als Khan een manipulator is.

  Hij beweer op Nieuwsuur 22:00 in een door Nieuwsuur uit het archief gehaald stukje video iets over vrouwen slaan. “Ja, maar dat zegt men wel, maar ik lees ook de Koran, over stenigen en over vrouwen slaan, en daar staat: “Maar als u het laat, dan is het beter.””

  Punt een, in de Koran staat niks over stenigen, maar in de Hadith.
  Punt twee, als de vrouw weer gehoorzaamt, na (onder andere) slaan, dan moet je ermee stoppen. M.a.w. elke keer als ze niet gehoorzaamt kun je haar best een pak op haar flikker geven.

  Dat Aboutaleb de Koran leest, en daar een voor ons graag gehoorde draai aan geeft, is niet netjes. Ook Khan heb ik in een door hem geschreven stuk betrapt op dergelijke zaken.

  De haatprediker zegt wat in de Koran staat, en zegt dat hij islam de beste ideologie vindt.
  Aboutaleb zegt dat het niet waar is, wat in de Koran staat, en dat de Koran lief is.
  De prediker wordt boos en zegt dat Aboutaleb liegt. In dit geval wordt ik niet boos op Aboutaleb, maar ben het eens ermee, dat Aboutaleb liegt.

  Verder vind ik Aboutaleb omdat hij liegt wel een veel grotere bedreiging dan die prediker.

  (reactie stond hier: https://fenixx.org/2018/03/23/meet-the-ex-muslim-abuse-victim-sadiq-khan-called-a-hate-preacher/comment-page-1/#comment-106884

  Liked by 1 persoon

 8. Het is maar goed dat ik geen moslim ben! Zowel voor ‘hun’ als voor mijzelf, zou ik een vreselijk moeilijk belijdend projectiel zijn, om nog maar te zwijgen van de onderdanigheid die zelfs in de meest liberale kringen wordt verwacht! Dé haatimam uit Den Haag, Fawaz Jneid bedreigde in een uur lang durende preek, burgervader van Rotterdam Aboutaleb. Hij kreeg bijval van twee vrolijke zeikende haatbaarden die het helemaal met hem eens zijn! Iets over salafisme en botulisme satanisme én cynisme masochisme, eigenlijk alles wat eindigt met -isme! Volgens mij weet de lieverd zelf niet meer wat hij zei, en raaskalde hij maar wat de cameralens in!
  http://stevigestukkies.nl/26-maart-2018

  Liked by 1 persoon

 9. Karel Dokter // maart 27, 2018 om 11:10 //

  Laat iedereen in dit land goed onthouden dat iedere moslim in het westen als infiltrant met opdracht beschouwd dient te worden.Die opdracht luidt: islamisering, ook met geweld.
  https://fubar.mobi/2015/07/27/het-op-belastinggeld-van-niet-islamieten-draaiende-zomergasten-biedt-aboutaleb-een-podium-om-te-islamiseren/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s