Nieuw

Zweedse Sociaal Democraten worden eindelijk (een beetje) wakker – een genereus migratiebeleid “bedreigt de Zweedse verzorgingsstaat”

Foto: Minister van Burgerlijke Zaken, Ardalan Shekarabi (Sociaal Democraten). © Kristian Pohl/Regeringskansliet.

“Zweedse normen en waarden” moeten de leidraad zijn voor het toekomstige migratiebeleid van de Sociaal Democraten. Dit verklaarde de Minister van Burgerlijke Zaken, Ardalan Shekarabi (Sociaal Democraten), in een interview met Ekot (Zweedse staatsradio) afgelopen zaterdag. Bovendien erkende hij dat er zich een reëel doelconflict bevindt tussen een genereuze immigratie en een verzorgingsstaat.

Volgens Ardalan Shekarabi waren de Sociaaldemocraten en de andere establishment-partijen in de Rijksdag ondermaats in hun immigratie- en integratiebeleid.

Daarom gaan de Sociaaldemocraten nu beginnen met het benadrukken van de “Zweedse normen en waarden”, om het zogenaamde integratieproces te verbeteren.

Dit zei Shekarabi in Ekot’s zaterdaginterview, erop wijzend dat het onderwerp al lange tijd politiek gevoelig ligt. Omdat politici er liever voor kiezen om zich te  “verzetten” tegen de Zweden Democraten, de partij die altijd al hamerden op de Zweedse cultuur en Zweedse normen en waarden.

Maar dit gaat nu veranderen, aldus de Minister van Burgerlijke Zaken.

Bovendien belooft Ardalan Shekarabi dat de Sociaaldemocraten openlijk zullen gaan praten over, en hanteren van het conflict tussen een buitensporige immigratie naar Zweden en een goed functionerend socialezekerheidsstelsel.

– We willen niet een immigratiebeleid dat de Zweedse verzorgingsstaat bedreigt, zei hij in het zaterdaginterview, en benadrukte dat hij ervan overtuigd is dat het mogelijk is om het asielrecht te verdedigen en gelijktijdig nog steeds een functionerende socialezekerheidsstelsel te hebben.

Maar er is een doelconflict: De Zweedse verzorgingsstaat versus het genereuze migratiebeleid?, interfereerde de verslaggever van Ekot.

– Er bestaat een conflict tussen de doelstellingen, dat moet men durven toegeven, ging Shekarabi verder, en wees erop dat in de vroege jaren 2000 er sociaaldemocraten waren die het aandurfden om dit doelconflict te benoemen, waar ze ook voor bekritiseerd werden.

Ardalan Shekarabi zegt nu dat het vanzelfsprekend de taak van de Sociaaldemocraten is om dit doelconflict aan te pakken en niet onder het tapijt te vegen, zelfs als het immigratie betreft.

Bron:

http://www.friatider.se/s-erk-nner-en-f-r-gener-s-invandring-hotar-svensk-v-lf-rd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse Sociaal Democraten worden eindelijk (een beetje) wakker – een genereus migratiebeleid “bedreigt de Zweedse verzorgingsstaat”

 1. jackvanderveen // maart 25, 2018 om 11:17 //

  Klinkt allemaal leuk, goed en aardig. Doch ik lees iets anders.
  Eersten die naam op die functie, hoe westers hij ook poseert, Minister van Burgerlijke Zaken, Ardalan Shekarabi, roept bij mij wat vragen op. Het lijkt meer erop dat men, nu de troepen uit Afrika en Azië massaal zijn geland in Zweden, dat nu hun leven daar tot in lengte der dagen verzorgd dient te worden. Waarbij de autochtone Zweed de bakermat gelegd heeft uiteraard. Nu met beleid en niet te rigoureus afbreken.

  Liked by 1 persoon

 2. Vergeet ook niet dat komende september de parlementsverkiezingen zijn in Zweden. Vandaar dit halfslachtige linkse gedraai.

  Liked by 1 persoon

 3. Claudia M. // maart 25, 2018 om 11:37 //

  Een hoop bla, bla! Oeverloos gezever, laten we het gewoon kort houden; het is schier onmogelijk half Afrika hier te moeten verzorgen.

  De grenzen moeten dicht en de eeuwige geldstromen richting het continent Afrika moet stoppen!

  We kunnen hooguit nog proberen slimme jongens en meisjes hier de kans te bieden te komen studeren. Zolang de opleiding feitelijk duurt; dus er geen tien jaar over mogen doen. Hopelijk kunnen zij dan iets in het thuisland bereiken, want al onze goede bedoelingen de laatste 70 decennia komen blijkbaar niet in goede orde aan en het geld is sowieso in verkeerde zakken terecht gekomen!

  Tijd om zelfredzaam te worden of de anti-“blanke” hetze te stoppen!

  Liked by 1 persoon

 4. Denk er een vieze lange baard bij een doek om zijn hoofd lange pofbroek met laag kruis
  Waarom kunnen die mensen de politiek in?
  Zeker weer gekozen door onnozele gansjes die hem knap vinden net als bij ons de heer Jesse klaver en giorgina verbaan is deze net zo n lekker ding zoals je bin laden ook vond?

  Like

 5. bp633livenl // maart 25, 2018 om 20:48 //

  De naam van die minister is alleen al erg genoeg.
  Verkiezing prietpraat van iemand die nooit minister had mogen worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s