Nieuw

Saudi Arabia Bans Muslim Brotherhood From Schools

Saudi Arabia banned Muslim Brotherhood teachings and any other influence of the Islamist organization from its schools’ curriculum. The move includes firing teachers who are sympathetic to the Brotherhood’s program for political revolution.

The announcement was made by Saudi Education Minister Ahmed bin Mohammed al-Issa, who vowed the government will “fight extremist ideologies by reviewing school curricula and books to ensure they are free of the banned Muslim Brotherhood’s agenda.”

Al-Issa also said the government would “ban books attributed to the Muslim Brotherhood from all schools and universities and remove all those who sympathize with the group.”

The Saudi’s designated the Brotherhood as a terrorist organization in 2014.

Clarion Project >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Saudi Arabia Bans Muslim Brotherhood From Schools

 1. templars2017 // maart 25, 2018 om 23:45 //

  Eerst zien en dan geloven ,die gasten zijn voor geen haar te betrouwen…….

  Liked by 1 persoon

 2. MB is Qatar en daar hebben ze mot mee.
  MB was Morsi en ze hebben SISI gesteund, dus is niet van vandaag en kan maar zo kloppen.

  Like

 3. polderboy // maart 26, 2018 om 12:14 //

  Wat ze in het heilige land doen, of de heilige landen, is hun zaak, lijkt me.

  Overigens, na het daverende succes in het tolerante Birma, waar ze een berg heiligen in de gelegenheid hebben gesteld om naar het dichtstbijzijnde heilige land, Bangladesh, te kunnen reizen, gaat India ze binnenkort ook helpen. Daar gaat het naar schatting om 4.8 miljoen:
  http://www.scmp.com/week-asia/politics/article/2138246/indias-assam-rohingya-refugee-crisis-making

  Geweldig nieuws toch, dat die mensen eindelijk niet meer tussen varken, ongelovige honden, hoeren, polytheïsten, wetsovertreders, godslasterende christenen en verdoemde Joden hoeven te leven. Vreselijk lijkt me dat, en ik gun ze daarom de kans werkelijk. Top van India.

  Liked by 1 persoon

 4. En hier mogen ze in een westerse democratie vrij rondlopen? Hoe graaf ik mijn eigen graf? Zorg dat je stemt op de EU,Merkel,Macron,Rutte en nog een paar idioten. Oja Juncker staat er niet tussen want daar kunnen we niet op stemmen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s