Nieuw

Gepensioneerden verkopen kranten om de huur te kunnen betalen

Foto ter illustratie.

Gotenburg – Een op de tien gepensioneerden heeft nog maar 2000 kronen (200 euro) over wanneer ze de maandelijkse kosten van hun accommodatie hebben betaald. In Gotenburg zijn veel gepensioneerden begonnen met de verkoop van de dakloze krant, Factor, om te voorkomen dat ze uit hun huis worden gezet.

Arme gepensioneerden in Gotenburg verkopen de dakloze krant, Factor, om genoeg geld te verzamelen om huisuitzetting te vermijden. Een op de tien gepensioneerden heeft nog maar 200 euro over als ze de maandelijkse kosten van hun onderkomen betalen, schrijft Aftonbladet.

Factoor is een tijdschrift in Gotenburg die daklozen kunnen verkopen om wat geld bijeen te garen. In tegenstelling tot andere vergelijkbare tijdschriften zoals Situation Stockholm, kan iedereen een aanvraag indienen om de krant te verkopen.

– Het tijdschrift Faktum is overal in Götaland (zuidelijkste landsdeel van Zweden) te vinden. We registreren niet wie er naar ons toekomen en daarom is het moeilijk om u een exact cijfer te geven. Maar het zijn voornamelijk arme gepensioneerden en EU-burgers, zegt Sarah Britz, hoofdredactrice van Faktum, tegen Aftonbladet.

Britz vertelt over de gepensioneerden die de krant moeten verkopen om het dagelijkse leven door te komen. Veel van hen leven van bijdragen, hebben lage pensioenen en zijn ziek. Een groot deel van hen hebben elke maand een extra duizend kronen (100 euro) nodig om huisuitzetting te ontlopen.

Veel gepensioneerden hebben een beetje extra geld nodig om activiteiten uit te voeren zoals het bezoeken van hun familieleden.

– Misschien moet men vanuit Gotenburg naar Skövde reizen om een ​​kleinkind te feliciteren die jarig is, maar heeft men niet genoeg geld voor een kaartje. Daarom moet men die week misschien tien tijdschriften extra verkopen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Gepensioneerden verkopen kranten om de huur te kunnen betalen

 1. polderboy // maart 25, 2018 om 14:02 //

  De zieke en bejaarde Zweedse dhimmies worden toch maar mooi nog gedoogd, naast dat ze een plekje als bedelaar mogen hebben, in de Zweedse sociaal-islamitische staat.
  Daar hebben we ons keihard voor ingezet, zal het bestuur zeggen.
  Dat is ook wel zo.

  Like

 2. Als de moslim het maar goed hebben, toch?
  Ja toch?!!

  Like

 3. Als je het bekijkt dan kan je niet anders dan de conclusie trekken dat de bevolking die jaren de staat heeft onderhouden nu aan de kant worden geschoven ,met alle middelen, om voorrang te geven aan een bevolking die niet is gewenst ,die niet meer dan een last is en die de door de ouderen onderhouden staat volledig ontwrichten.
  Het ergste is dat de ouderen beknot en de nieuwe bevolking bevoordeeld worden door de politiekers die gekozen zijn door de ouderen.
  Dit noemen we gebeten worden door je eigen luizen…………

  Like

 4. En niet alleen in Zweden, zag hetzelfde tafereel van in afvalbakken zoeken naar statiegeld flesjes in de aankomst- en vertrekhal van het vliegveld in het Duitse Dortmund door “gepensioneerden”. Dus ook het stinkend rijke Duitsland gaat zo met zijn ouderen om n.b. diezelfde ouderen die dat totaal verwoeste land na de oorlog door kei- en keihard te werken weer hebben opgebouwd aan de bedelstaf te brengen. Walgelijk.

  Like

 5. antiislamnu // maart 25, 2018 om 18:58 //

  Tja maar de regering die dit allemaal heeft veroorzaakt is toch echt door de meeste Zweden gekozen.

  Like

 6. Esperanza // maart 25, 2018 om 19:21 //

  Like

 7. Esperanza // maart 25, 2018 om 19:23 //

  Sorry verkeerd geplaatst bericht hierboven.
  Had dit moeten wezen:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s