Nieuw

Duitse Steden- en Gemeentenbond pleit voor vluchtelingenstop

De Duitse Vereniging van Steden en Gemeenten heeft een verbod voorgesteld op de toelating van vluchtelingen tot bepaalde zwaar belaste gemeenten. “Als de lasten objectief te groot zijn, moet men zo’n toelatingsstop opleggen, om overbelasting te voorkomen, zei algemeen directeur Gerd Landsberg tegen de kranten van de mediagroep Funke. Daartoe moeten de verantwoordelijken van de gemeenten “de plaatselijke omstandigheden en het aantal vluchtelingen in verhouding tot de bevolking nader bestuderen”.

Het aantal asielaanvragen is weliswaar aanzienlijk gedaald. Er zijn echter ongelijkheden in de verdeling. Als gevolg daarvan kwam een bijzonder groot aantal vluchtelingen bijeen in sommige gemeenten, legt Landsberg uit. Daar ontbraken integratievoorwaarden zoals kinderopvang, woonruimte of taalcursussen.

Kretschmer: veel vluchtelingen hebben problemen met lokale waarden

Ook de Saksische premier Michael Kretschmer (CDU) sprak zijn begrip uit voor gemeenten die nog meer asielzoekers afwijzen. Dit is “geen teken van ongenoegen of weigering”. Er was eerder sprake van “een objectief integratieprobleem”. Er waren geen plaatsen in kleuterscholen en scholen. Daarnaast waren er problemen met mensen die zich niet aan de lokale waarden en wetten wilden houden.

Verschillende steden hadden eerder al besloten de immigratie van vluchtelingen stop te zetten, waaronder de gemeenschappen Salzgitter, Wilhelmshaven en Delmenhorst in Nedersaksen. Maar ook Freiberg in Saksen zal de komende vier jaar geen asielzoekers meer toelaten.

Bron:

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/staedte-und-gemeindebund-regt-zuzugsstopp-fuer-fluechtlinge-an/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Duitse Steden- en Gemeentenbond pleit voor vluchtelingenstop

 1. templars2017 // maart 25, 2018 om 23:47 //

  Merkel zal nooit instemmen hiermee ,ze zal terugvallen op haar retoriek ” wir shaffen das” ’t zal wel………………

  Liked by 1 persoon

 2. Te laat?….

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // maart 26, 2018 om 10:07 //

  ‘Daarnaast waren er wat problemen met mensen die zich niet aan de lokale waarden en wetten willen houden’.

  Blijkbaar hebben wij hier te maken met een geitenwollensokken-jargon voor onaangepast gedrag zoals aanranding, verkrachting, intimidatie, mishandeling, roof en andere criminele praktijken. En dit allemaal op kosten van de verzorgingsstaat, dus de belastingbetaler.

  En het einde van dit drama is nog niet in zicht, want het volgende lenteoffensief staat alweer voor onze deur (de buitengrenzen van Europa). Een land als Libië met twee regeringen is niet in staat haar afspraken met de EU na te komen die nepvluchtelingen tegen te houden. Dus de volgende invasie van Afrikanen en moslims zit er weer aan te komen.

  Die lokale migrantenstop kunnen ze wel op hun buik schrijven. Integendeel, er moet nog een tandje bijgezet worden. Net zolang tot heel Duitsland een multiculturele lappendeken is geworden waar de imams en de medicijnmannen de dienst zullen uitmaken.

  En die voormalige Oostbloklanden willen ook al niet meewerken om wat van die kennismigranten op te nemen. Als die al bereid zijn daar hun domicilie te kiezen want de uitkeringen zijn daar een flink stuk lager en de vrouwen zijn bovendien ook wat minder bereid zich te laten verkrachten.

  Allemaal een ‘objectief integratieprobleem’, hoe verzin je het!

  Bomaanslagen, plofkraken, grootschalig misbruik van sociale voorzieningen, radicalisering, ritueel slachten, veelwijverij, kinderhuwelijken etc. allemaal dus een objectief integratieprobleem.

  Als binnenkort de gehele bevolking van West-Europa verplicht wordt deel te nemen aan het vrijdagmiddaggebed en er wat autochtonen weigeren hier aan deel te nemen zal die term vast en zeker ook worden gebruikt maar dan ten opzichte van de oorspronkelijke bevolking.

  Wanneer is de maat nu eens vol en worden die volksverhuizingen met hun rampzalige gevolgen nu echt nader bestudeert?

  Liked by 1 persoon

 4. MGTOW91 // maart 26, 2018 om 11:14 //

  Volgens Q anon, Trumps zijn geheime team of misschien hijzelf, zou Merkel de dochter van Hitler zijn.

  Daarom dus dat Merkel compleet het tegenovergestelde doet van wat Hitler gedaan heeft, door Duitsland vrijwillig weg te geven aan islamaanhangers om zo verre van nationalistisch te zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. Wanneer gaan ze het aftreden van Merkel eisen?

  Liked by 1 persoon

 6. Karel Dokter // maart 26, 2018 om 13:37 //

  De toespraak van AfD-lid Gottfried Curio, op 23-3-2018 in de Duitse Bondsdag:
  https://ejbron.wordpress.com/2018/03/24/alexander-gaulands-antwoord-op-de-regeringsverklaring-van-merkel/

  Like

 7. migrantenstop ? waarom? meer …en nog veel meer. hoog opgeleide mensen? ze kunnen niet eens lezen of schrijven maar kunnen de koran van buiten. al hun kennis staat dus in een boekje van pakweg 1400 jaar geleden. welke technologie komt uit het midden oosten? niks. welke auto’s komen uit het M-O? niks dus. welke uitvindingen hebben ze dan gedaan? ze hebben gewoon 1400 jaar op hun reet gezeten en geprofiteerd van het westen. maar het westen staat voor alles wat slecht is. vrouwen zonder hoofddoek dat kan toch niet. stelletje hoeren. maar kijk wij komen met velen en gaan jullie heropvoeden. gewapend met de islam en de koran. of je wilt of niet..de sharia moet er komen. mijn god man …zijn deze mensen gehersenspoeld of wat? wat drijft hen toch zo ver van de werkelijkheid? is gewoon godsdienstwaanzin. je ziet ze in de supermarkten met hun achterlijke gewaden en die vieze hoofddoeken. man, man wat beweegt dat langzaam. versperren het hele pad met hun kinderwagens en ben ik daar voorbij zit er weer een aan de kassa weer een met een hoofddoek. ik bij haar afrekenen? nee, laat mijn kar zo staan en ga naar een andere winkel. islam in nederland? zie jij het? de regering ook niet

  Liked by 1 persoon

 8. De problemen moeten wel objectief aantoonbaar zijn, hier gaat het al mis, wie moet dan objectief de problemen benoemen? Gewoon weer een politiek correct maatregel die aan geen enkele vaste waarde is te toetsen mijns inziens. De rooie rotzakken weten toch steeds weer een nieuwe barrière tegen het gewone volk op te werpen om hun beoogde umvolkung te realiseren.

  Like

 9. Duitslan: ten minste acht steek incidenten in MerkelLand dit weekend. Een vrouw vecht nog steeds voor haar leven. De meeste aanvallers zijn minderjarig, en komen uit de kringen van de gebruikelijke verdachten! >>> https://www.stern.de/panorama/stern-crime/messerangriffe-am-wochenende–mehrere-schwerverletzte-in-deutschland-7914776.html

  Liked by 1 persoon

 10. bp633livenl // maart 27, 2018 om 12:33 //

  En niks over die steek incidenten op tv.
  krampachtig blijft men dit verdoeselen

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s