Nieuw

Bekijk: vrouwelijke Moslimvluchteling zegt dat ze het recht heeft geld van Australiërs te stelen

Een moslimvluchteling beweert dat immigranten Australiërs kunnen bestelen, plunderen en beroven omdat de sociale uitkeringen en gratis uitkeringen niet genoeg zijn.

Via Nieuwsfrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Bekijk: vrouwelijke Moslimvluchteling zegt dat ze het recht heeft geld van Australiërs te stelen

 1. boorzalf // maart 25, 2018 om 17:26 //

  Het probleem is dat degene, die de islam niet volgt en derhalve dus een ongelovige is, een kafir.
  Nu mag je een kafir rustig bedriegen en is het zelf in de islam cultuur heel gewoon om je een leugen te presenteren als dat jou of hun dat behaagt of zo uitkomt. Men ziet daar geen kwaad in. Men beliegt en bedriegt elkaar dan ook regelmatig. En als men iets van jou te pakken kan krijgen, is dat dan de belasting die elke kafir eigenlijk moet betalen.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // maart 25, 2018 om 17:52 //

  coming to Australia trying to fit in…….
  Staat ze te liegen in der pinging outfit.

  Liked by 1 persoon

 3. Claudia M. // maart 25, 2018 om 18:24 //

  De brutaliteit van deze klanten is waarlijk ongekend… Nu iedereen die wel werkt op de hoogte brengen van deze ongekende diefstal en stoppen met nog langer voor dit soort uitvreters te willen betalen!

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer // maart 26, 2018 om 02:32 //

  Ze bedoelde “bijkomend stelen” .d.w.z. bovenop wat de overheid al t.b.v. haar heeft gedaan.

  Like

 5. scherpschutter1943 // maart 26, 2018 om 15:34 //

  Wij, de belastingbetalers, worden door de belastingdienst gedwongen om al die intruders aan de vreet te houden. We kunnen voor dat geld beter wapens kopen om ons vege lijf te redden door de zogenaamde vluchtelingen massaal uit ons land te verwijderen. We zijn in oorl;og met de moslims.

  Liked by 1 persoon

 6. En zo worden langzaam maar gestaag steeds meer motieven bekend voor het handelen van Myanmar in de case Rohingya’s. Denk niet dat het daar heel anders was naast geijkte scenes van intimidatie, afpersing, beroving, verkrachting, verminking en moord op wie de euvele moed heeft de claims van de profeet der moslims niet serieus te nemen of zelfs tegen te spreken. Islam is islam en de leer zelf biedt een religieuze legitimatie voor onuitstaanbaar hufterlijk gedrag jegens ‘ongelovigen’ en broeders en zusters die minder recht zijn in de leer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s