Nieuw

5,000 March Against Extremism and ‘Ideologies that Rely on Terror’ in Birmingham

FLA demo Birmingham, screenshot YT

Around 5,000 people have protested against recent terror attacks and extremism, and in support of the victims of the 1974 Birmingham pub bombings thought to have been organised by the IRA.

The protests were organized by the Football Lads Alliance (FLA), the True Democratic Football Lads Alliance (TDFLA), and  Veterans Against Terrorism, passing off peacefully with no arrests or significant disturbances, Birmingham Live reports.

The TDFLA had a large gathering in Birmingham’s Victoria Square, and were addressed by UKIP leader and Member of the European Parliament Gerard Batten.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on 5,000 March Against Extremism and ‘Ideologies that Rely on Terror’ in Birmingham

 1. templars2017 // maart 25, 2018 om 23:43 //

  Weer en mooi bewijs dat racisme geen enkele verbinding heeft met islam ,religie hangt immers nooit af van een huidskleur , nooit ,reden? religie zit tussen je oren en het brein van iedere mens heeft dezelfde kleur!!
  Wat voor verschil maakt het als een bommengordel afgaat door een blanke islamist of een bruine? geen!! , het is het vergif in de hersenen geplaatst en uitgevoerd door het religie gif dat de bom doet afgaan.
  Massa ideologie is het gif van de mensheid , communisme ,fascisme ,en al de rest zijn verantwoordelijk voor miljoenen doden , doden die niet geteld worden , noch vermeld in de analen van die idiologie die er voor verantwoordelijk is.
  Van de doden door het fascisme zijn vele verhalen geschreven en veel documentatie ,dit omdat er enorme economische belangen aan vast hingen en nog altijd hangen.
  De doden in het communisme wordt nauwelijks een woord gerept terwijl het een veelvoud betreft dan die van het fascisme.
  De ergste van alle ideologieën is de islam ,dit totalitair systeem heeft al miljoenen doden op zijn geweten ,ontstaan begin de jaren 600 a.d. en met enig doe het overheersen van de totale wereld zijn in de meer dan 1400 jaar ontelbare doden gevallen ,niet alleen in veldslagen maar evenzeer in het eenvoudig uitmoorden van hele dorpen en steden .
  Een mooi voorbeeld zijn de resten van ongeveer 1000 mensen die in één dorp in het zuiden van Italië opgestapeld liggen in rotstunnels en volledig vergeten zijn ,nochtans is de site een monument geworden tijdens de fascistische jaren in Italië ,(o ironie).
  De slachting daar is gebeurd in 999 , maar als je opzoekingen doet er naar dan vind je bijna niks van informatie ,deze skeletten zijn de stille getuigen van de wreedheid van de muselman.
  Tot op de dag van vandaag is daar nog niet veel verandering in gekomen ,de stelling dat er een gematigde islam bestaat is een aanfluiting van jewelste ,islam is islam net zoals een mes een mes is .
  De menselijke resten die daar opgestapeld liggen waren ooit ook levende wezens net als jij en ik
  ook zij hebben het niet gevraagd om eerst gemarteld en tenslotte gedood te worden in naam van een ideologie die drijft op het bloed van zijn slachtoffers.
  Het is dank aan de zin voor avontuur van enkele jonge kerels dat dit feit aan mijn aandacht is gekomen.
  Zij hebben zonder het te weten een stuk vergeten geschiedenis heel duidelijk gesteld dat kan getoetst worden aan de situatie van vandaag ,als we niet ingrijpen dan kan dit lot ook velen onder ons beschoren zijn……………..
  Overtuig je zelf…..

  Like

 2. Islam is de ontstaan bodem van fascisme en racisme.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s