Nieuw

Waarom ik zo gepassioneerd was vroeg iemand mij

Vrijheid in denken en doen en het een ander ook gunnen, maar wel zo dat een ander er geen last van heeft, is van wezenlijk belang als we een samenleving willen waarin we elkaar respecteren. Vrijheid en veiligheid zijn essentieel voor kinderen en voor onszelf om je in alle opzichten goed te kunnen ontwikkelen.

Door Elise Nijmegen

Persoonlijk ben ik in mijn leven een tijd die vrijheid kwijt geweest, en ben de vrijheid daarom denk ik veel meer gaan waarderen. Als je het altijd hebt waardeer je het minder, is het gewoon. Maar als je weet hoe het voelt om het niet te hebben, dan weet je dat het de moeite waard is om voor te vechten.

De islam wil domineren, hier in Nederland en in heel Europa. Dat met de medewerking van Brussel en hier in Nederland van onze eigen islam knuffelende eurofiele politici die geen vaderlandsliefde meer in hun botten hebben. De islam met daarin verweven de sharia betekent voor alle vrouwen, onderdrukking en geen vrijheid meer. Wat nu nog normaal is, is dan niet meer. We gaan terug in de tijd en ik zeg tegen alle vrouwen en mannen in Nederland, kom in actie en ga in verzet. Zie de realiteit en wordt wakker.

Verder ben ik gepassioneerd omdat ik vind dat als je te gast bent, bij iemand thuis of in hun land, je je dan hoort te gedragen naar de regels die daar gelden. Je past je aan uit respect. En bent dankbaar dat je er mag zijn. Je gaat niet eisen dat er dingen veranderd worden, je gaat de inboedel of de infrastructuur niet veranderden. Je gaat niet met zijn allen provocerend in de straten liggen om god weet wat voor een dwaze reden. Doe je ding maar doe het thuis en zorg dat anderen er geen last van hebben. Kun je dat niet, ga dan naar een land waar die gebruiken normaal zijn.

Ook vind ik dat toekomstige Nederlandse generaties het recht hebben om in een vrij en veilig Nederland op te groeien, waar Sinterklaas en Zwarte Piet elk jaar komen, Kerstmis gewoon uitbundig gevierd wordt en de vrijheid van meningsuiting nog steeds geldt. Ik wil niet dat vrouwen en meisjes en ook mannen en jongens alert moeten zijn op elke hoek van de straat want misschien staat daar wel een verwarde islamiet die zijn handen niet thuis kan houden…

Wij willen niet het Nederland dat deze politici ons willen aansmeren. We willen niet nog meer islamisering, niet meer aanpassingen, niet meer mensen in onze samenleving die ons land, wetten, cultuur en tradities niet respecteren. Die geen respect hebben voor anders- of niet-gelovigen.

Het is tijd om contact te zoeken met andere gelijkgestemden, sluit u aan bij een al dan niet lokale verzetsgroep, er zijn er genoeg en ze zullen uw inzet zeker waarderen. Laten we ons verenigen zodat we samen kunnen vechten voor het behoud van onze vrijheid.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Waarom ik zo gepassioneerd was vroeg iemand mij

 1. Net nog even gekeken op internet, ingetikt, locale verzetsgroep gemeente………
  Helemaal niets kwam daar uitrollen. Dus dat gaat moeilijk worden.
  Er zouden er toch genoeg moeten zijn, lees ik telkens in weer een nieuw variatie met dezelfde boodschap.
  En aan wie ik het ook vraag, die met dezelfde zorgen en problemen bezig zijn.
  Helemaal niemand kent er 1, hoe graag ze het ook zouden willen.

  Liked by 2 people

 2. Maar dat zal dan wel hetzelfde worden als na WO2, als wij het gewonnen hebben.
  Blijkt achteraf 90% in een locale verzetsgroep gezetten te hebben.
  Alleen, niemand kent iemand die achteraf beweerd daar aanwezig te zijn geweest.
  Zo zal het hier ook wel weer gaan.

  Liked by 3 people

 3. Duchesne // maart 24, 2018 om 10:09 //

  De vergelijking met WO2 gaat niet op, alles is anders, enkel de verraders zitten er weer.

  Verzet tegen wat? Waanzin, achterlijkheid of gewoon totale arrogantie?

  Als je kijkt hoe wankel onze wereld is en hoe kwetsbaar, men sprekt over economie en hoe goed alles gaat, maar in eennweek tijd kan die economie plat liggen, met enorme schade en na twee weken is onze economie een pruttelend hoopje. Enig idee hoe het er na ene maand uit kan zien.

  Gooi de stroom even uit je gedachten, of het electronisch betaalverkeer of datacommunicatie, of aardgas….. bij het falen van ieder van deze zaken gaat de economie plat. Je kunt een geweldige baan hebben maar als je geen eten of benzine kun kopen zit je ook bij de onderlaag.

  Als morgen iemand een moskee binnen loopt en begint met het vereffenen van een hele lange rekening, dat valt de economie ook stil.
  Als morgen in Zuid Afrika oorlog uitbreekt zitten wij twee maanden later zonder kolen en dus zonder stroom, net als half Afrika.
  Als morgen Italie alle bezetters een pas geeft voorvrij reizen door de EU, dan is Italie van ene probleem af en ligt onze samenleving stil.
  Als morgen de Visegrad landen zo slim zijn om massaal uit de EU te stappen ligt onze economie stil, want wat is een euro dan…..
  Als maandag morgen een tien plaatsen een stel haatbaarden de files in de randstad met AK47’s gaan besproeien en vervolgens even wat kinder dagverblijven bezoeken, dan ligt Nederland compleet plat en gaat dinsdag niemand meer in de auto naarhet werk, stopt de aanvoer van goederen en dus eten…

  Ik denk dat regeringen in Europa hun eigen hadnelen enorm onderschat hebben, want de factor economie is enkel bekeken vanuit goedkope krachten, niet vanuit het feit dat hun import problemen veroorzaakt en een stabiliteit vernield die nodig is.

  Als bijvoorbeeld ASML een gigantische winst boekt en het personeel daarvan regelmatig thuiskomt om moeder en kinderen overvallen te vinden, verkracht of vermoord, dan vertrekken die mensen, en gaat en miljardenbedrijf het verlies van kundig personeel niet opvangen met het nieuwe “goud”.
  Dus zal een bedrijf als ASML, (vul een ander succesvol bedrijf in naar keuze) de productie in delen overbrengen naar stabiele landen, en opeen bepaald moment uit dit land vertrekken. Als dat gebeurd valt dit land in elkaar, economisch en sociaal.

  Ik kan legio zaken noemen waarbij het huidige politieke beleid heeft gefaald vooruit te kijekn, maar het heeft weinig nut. Verzet is de enige optie als je geen andere opties hebt, en ook in verzet zit keuze. Persoonlijk denk ik dat het informeren van het thuisfront van politici het meeste effect heeft, als een van die narcisten thuiskomt en zoon of dochter verteld over de massa verkrachtingen in Duitsland of Zweden, als moeder verteld weer te zijn lastig gevallen door een stel “goudklompen” uit Eritrea en dat de overbuurvrowu erdoor is beroofd en neergestoken, dan zal een politicus ergens keuzes moeten maken ennofwel de realiteitmoeten erkennen, ofwel zijn famillie laten barsten. In dat geval hebben die mensen geen verlies maar winst, zoals de famillie van Pechtold, een kans op normaal leven. Iets wat iedereen moet hebben.

  Verzet door anderen te wijzen op de mogelijkheid nieuws van meerdere kanten te zien is de beste optie. Dat verzet uit WO2 dat iemand doodschoot, dat ergens een paar Duitse dienstplichtingen ombracht en als reprecussie een heel dorp de dood injoeg, dat is in vrhalen heel mooi, maar ik denk in de hoofden van hen die dat deden en mensen zijn een eeuwige last.

  Geweld is niet de oplossing mar een oplossing die nieuwe nadelen meebrengt. Geweld is iets dat je moet bewaren voor nood, als leven en bestaan acuut in gevaar komen, als middel tot overleven, niet als middel om je wil op te leggen.

  …en dan is er nog de optie te vertrekken, iets wat geen schande is maar misschien wel de grootste kanshebber. En last al die apen en hun arrogante collaborteurs de grond in Lekkerkerk als moestuin hebben, laat ze maar eens de infrastructuur in stand houden en verder ontwikkelen. Hun ziekenhuizen zullen als tunnels zijn, met afdelingen om te bidden voor gezondheid en met eennafdeling om afgevoerd te worden. Een tunnel ziekenhuis, levend erin en dood eruit.
  Dat ontwikkelen en in stand houden kunnen ze niet, in hun eigen contreien huren ze er westerlingen voor in, en hun weg is daarom een doodlopende weg waar misschien enkel bidden en eten en fokken nog mogelijk zijn, de ultieme natte droom van iedere moslim als ik het goed heb begrepen.

  Verzet organiseren is spreken met anderen, zorgen dat je vriend en vijand uit elkaar kunt houden, en vooral nadenken en weten wat je zelf als toekomdt wilt. Verzet is ook niet meedoen aan het systeem of het dusdanig mijden dat aan jou minimale windt te behalen is. Verzet is spreken wat jou bezighoud en dwarszit, en niet bang zijn voor de reactie van anderen, ruim de helft van dit land, al zie je het niet in peilingen of in stemgedrag, ruim de helft is het beu.
  Ons sociale systeem met heel veel zijtakken is voor bijna de helft actief voorhet ondersteunen van allachtonen, en onze bejaarden mogen weer een jaar langer werken want,

  we worden blijkbaar gezonder…..

  Zoek eerst een doel, en dan de weg er naar toe. Je hebt mawr een leven, benut dat gegeven.Je kan maar een keer compleet sterven, maak het een nuttige en trotse dood.

  Liked by 3 people

 4. @BertG heb ik jou niet eens aangeschreven en wat links gegeven van reconquista Germanica die verzets groepen zijn er echt wel alleen moet je wel luisteren als iemand je een stuk gereedschap aanreikt Bert .

  Like

 5. Kan mij niet herinneren ooit een lijstje met links daarvan gezien te hebben.

  Like

 6. Duchesne // maart 24, 2018 om 13:20 //

  Mij ook een soortgelijke lijst graag, voor het geval SHTF sneller is dan een nieuwe toekomst…..graag via duchesne747@gmail.com , reactie cq het ophalen kan even duren, is een losstaand adres via openbare wifi en sporadisch in gebruik, bij gebrek aan privacy.

  Bij voorbaat dank.

  Like

 7. Als er lijsten zouden bestaan en rond gaan van verzetsgroepen.
  Dan weet de overheid dat ook. Dus zijn ze bekend.
  Lijkt mij dan niet zo slim om dan ergens op de lijst komen te staan van zo’n groep.
  Zo iets zou je alleen mondeling kunnen vertellen tegen iemand.
  En zouden dus nooit via het internet mogen gaan.
  Anders kan je wel vergeten als zijnde een verzetsgroep.

  We weten dat ze alles afluisteren en opslaan, en dan toch dit soort info verspreiden.

  Like

 8. De kunst van een verzetsgroep is weten dat niemand er iets van af weet.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s