Nieuw

Vader mag ernstig zieke dochter niet bezoeken in ziekenhuis omdat met niqab getooide moslima geen mannen op haar kamer wenst en wordt ziekenhuis uitgezet

Je zult het maar mee maken dat je als vader je eigen dochter niet mag begeleiden en bezoeken in het ziekenhuis aangezien de een of andere moslima van mening is dat dit volgens haar islamitische regeltjes niet mag. Nog achterlijker wordt het wanneer deze moslim kut dan ook nog eens met een niqab getooid gaat iets dat bij wet zelfs verboden is maar volgens de regels van het Weense ziekenhuis gewoon moet kunnen.

Een 56-jarige vader is zeer geschokt wanneer hij met zijn vrouw en dochter van 23 de islamisering en bijgaande anti westerse misbruiken gebruiken ondergaat tijdens haar periodieke ziekenhuisopname waarbij zijn dochter een behandeling ter bestrijding van haar multiple sclerose. Dreigementen en beveiligingsmedewerkers die er voor moeten zorgen dat de vader van het meisje haar hand niet kan vast houden om haar te helpen tegen de pijn. En waarom? Enkel en alleen dat er een gesluierde pinguïn aanwezig is die van mening is dat haar regels in Wenen dienen te gelden en niet de regels van het land waar ze woont en de regels van de menselijkheid ten aanzien Chiara de dochter van dit gezin.

Chiara lijdt aan multiple sclerose, een ongeneeslijke neurologische ziekte, die vijf jaar geleden bij haar werd vast gesteld. Om de zes maanden moet ze nu naar het ziekenhuis waar gedurende ongeveer 24 uur wordt haar medicatie via een infuus toegediend wordt. De bijwerkingen kunnen levensbedreigend zijn en om die reden willen haar ouders uiteraard bij haar in de buurt zijn wanneer ze deze zware behandeling moet ondergaan. Iets wat na mijn mening voor elke ouder een vanzelfsprekendheid is evenals het feit dat je als ouders je kind met zo een vreselijke ziekte waar mogelijk wilt steunen.

Op het moment dat het gezin afgelopen maandag bij de kamer van Chiara aankwam kwam het ziekenhuispersoneel er gelijk aanrennen om ze tegen te houden en om even te spreken met de familie Salfenauer. Ze kregen te horen dat er een gesluierde vrouw op de mooist plek van de kamer zou liggen met uitzicht op de tuin aangezien ze zich anders gediscrimineerd zou voelen wanneer een blanke Duitse aan het raam mocht liggen en zei niet. Oké vrije opvatting van Bolo gebaseerd op vooroordelen en het feit dat moslims altijd klagen wanneer ze geen voorkeurspositie in mogen nemen.

Dit schepsel had aangegeven dat ze er problemen mee had wanneer er mannen de kamer zouden betreden. De vader vertelde het ziekenhuispersoneel dat deze vrouw de pot op kwam en dat niemand hem zou beletten zijn dochter te steunen. Na veel heen en weer gepraat kon de vader de kamer betreden maar mocht hij absoluut niet verder komen dan het bed bij de deur dat het verste bij de moslima weg was en dat hij ook niet naar het bed van zijn dochter toe mocht die in het midden lag.

De Vader was het hier uiteraard niet mee eens, maar wat moest hij anders dan hier maar mee in te stemmen om zonder al te veel ophef toch zijn dochter enige steun te kunnen geven? Het hielp uiteraard niet en ondanks het feit dat er een scheidingswant tussen de moslima en de rest van de patiënte zat begon het moslimwijf als een bezetene te schreeuwen en brullen op het moment dat ze de stem van de man hoorde. Ze riep en eiste dat de vader van Chiara gelijk moest opdonderen.

Het gezin vertrok vervolgens naar de wachtruimte van het ziekenhuis om even over de gebeurtenissen te praten. Terwijl ze hier zaten verscheen er een arts van het ziekenhuis tezamen met een veiligheidsmedewerker en deze sommeerde de ouders van Chiara om per direct het ziekenhuis te verlaten. Vader Robert gaf aan verbaast te zijn, dit had hij nog nooit meegemaakt, ze zouden de orde en vrede van het ziekenhuis verstoren door in de avond en nacht bij hun ernstig zieke dochter te willen doorbrengen, iets wat nog nooit eerder een probleem was geweest.

De bezorgde en overstuurde ouders werden onder begeleiding van de veiligheidsmedewerker het ziekenhuis uitgezet. De vader zou op gewelddadige wijze bezwaar hebben gemaakt tegen het feit dat hij niet bij zijn dochter naast het bed mocht zitten om haar te helpen en te steunen. Volgens de vader was hij volledig in de war en geschokt dat een religieuze gemeenschap kan bepalen wat de regels zijn in een ziekenhuis te Wenen. Wie zou er niet los gaan wanneer je dochter alleen moet vechten tegen een ernstige ziekte terwijl het jou door een geradicaliseerde gesluierde dame verboden wordt om haar ter zijde te staan?

 

De familie, die ook verbaasd was dat de vrouw een niqab droeg met het oog op het verbod op het sluieren in Oostenrijk, diende na het incident onmiddellijke een klacht in bij het ziekenhuis: “Tot hier en niet verder”, aldus de ouders, “we kunnen niet langer tolereren  dat we op deze manier onderdrukt worden door moslims en vluchtelingen”.In een  verklaring geeft het ziekenhuis aan het allemaal vervelend te vinden en ook dat het ziekenhuis er voor iedereen is en dat de regels voor het sluier verbod hier niet van toepassing zijn. Sorry ik had geen zin om meer van deze onzin door te lezen, het altijd weer zelfde linkse gezeik of het nu in Wenen. Berlijn of Amsterdam wordt uitgesproken.
Moslins zijn zielig en alles is de schuld van andere. 

De familie is echter erg blij met de persoonlijke reactie van de arts die Chiara behandelt: “Hij benadrukte dat de behandeling van mijn dochter op de voorgrond blijft en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste”

Met groet Bolo

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

22 Comments on Vader mag ernstig zieke dochter niet bezoeken in ziekenhuis omdat met niqab getooide moslima geen mannen op haar kamer wenst en wordt ziekenhuis uitgezet

 1. Duchesne // maart 24, 2018 om 10:10 //

  Woorden schieten tekort.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // maart 24, 2018 om 10:15 //

  Ik ben eigenlijk benieuwd wanneer een blanke vrouw in het ziekenhuis op een kamer waar ook moslima’s liggen verkracht word of vermoord door het bezoek van deze gewongen kopvod draagsters.
  Mogelijk is het al gebeurd, anders zal het nog gebeuren, het behoort tegenwoordig reeel tot de mogelijkheden.
  Op vele plekken worden blanken nu al lastig gevallen of het werken of leren onmogelijk gemaakt.

  Geweldig plan, dat multicltiraliseren, het is de moderne ëndlosung.

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // maart 24, 2018 om 10:25 //

  Op rotten met die multicultie shit

  Liked by 1 persoon

 4. Claudia M. // maart 24, 2018 om 11:03 //

  Ik zou niet op de kamer willen liggen met zo’n zwart spook, ze zoeken maar mooi een ander bedje voor me, anders gaat bij deze het “schattige” keeltje een “beetje” open en geloof me, zij kan vloeken als een bootwerker!

  Like

 5. polderboy // maart 24, 2018 om 11:14 //

  In dat ziekenhuis zijn ze natuurlijk zo bang als de neten.
  Fascisten zijn echter niet bang voor de confrontatie: integendeel. De jihad schrijft immers voor dat je met terreur de heilige vredelievendheid moet afdwingen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 24, 2018 om 11:58 //

  Allereerst een knappe veiligheidsmedewerker die mij van het bezoeken van mijn dochter af had kunnen houden en als tweede een geval dat als handvat kan dienen om de complete idioterie aan de kaak te stellen, als de media het doodzwijgen zou ik een paar medestanders zoeken en ergens op een in het oog springende plek gaan demonstreren en zoveel kabaal en heibel schoppen dat de media er wel verslag van móeten doen.
  Laat ze er niet mee wegkomen !

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 24, 2018 om 12:10 //

  Heb trouwens meerdere anekdotes van wangedrag van niet-westerse immigranten/moslims in ziekenhuizen. Mijn hex is ooit opgenomen geweest in het Dijkzichtziekenhuis voor een zware buikoperatie. Op het zaaltje waar zij kwam te liggen lagen zes vrouwen die een soortgelijke operatie hadden ondergaan waaronder een islamitisch spook. Daar zaten om toerbeurt gemiddeld een man of zes rond haar bed alwaar ze met enige regelmaat behoorlijk luid lag te kreunen en te steunen. De andere vijf hadden eenzelfde operatie ondergaan en hadden daar logischerwijs ook last van maar niemand die dat dermate luid liet horen. Er waren bezoektijden maar daar wensten ze zich niet aan te storen. Mijn hex heeft daartegen geprotesteerd en eerst werd geprobeerd om het met de mantel der liefde te bedekken maar zij hield voet bij stuk. Er zijn en waren regels en als die er zijn dan moet daar ook de hand aan gehouden worden, door ons maar ook door anderen, punt. Maximaal twee bezoekers tegelijkertijd en vaste bezoektijden. En uiteindelijk had het wel degelijk succes, het hele zootje werd met lichte drang naar buiten gemieterd.

  Like

 8. Als blanke (bezoek en patiënt) gaan schreeuwen als er een kopvod op de kamer komt. Kijken wat er dan gebeurt. De blanke patiënt kan niet verwijderd worden.

  Liked by 1 persoon

 9. Die niqab had zo om dr nek gezeten en goed strak ook kan ik je verzekeren

  Liked by 1 persoon

 10. Wij hebben dat met mijn vader gehad alweer jaar of tien terug die was herstellende van een zware hartaanval en operatie. Moest hiervoor eerst per ambulance na Eindhoven daar durfde de ze operatie beter aan dan in Nijmegen en was juist van Eindhoven naar de waalstad terug gekeerd. Kwam die op een kamer met een moslim die terwijl me pa aan het rusten was feest zat te vieren met zijn soortgenoten. Andere op kamertjes van vier hadden er ook last van maar ziekenhuis deed niets. Heb toen wat telefoontjes gepleegd en de bezoekers samen met wat vrienden van me buiten aangesproken op hun gedrag. Ze trokken de resterende weken de mond bijna niet meer open en gingen met bed en patiënt onder toezicht van een dokter lekker naar buiten. Leukste was dat ze de troep al aan het pakken waren zodra ze me meiden op de gang hoorde aankomen. Heb toen nog een lekkere fles whisky gekregen van de vrouw van de andere kamergenoot van me vader als dank. Soms moet je het gewoon even zelf oplossen om de orde een beetje te herstellen

  Liked by 3 people

 11. MGTOW91 // maart 24, 2018 om 15:29 //

  Als vader-zijnde niet eens je zieke dochter mogen bezoeken in het ziekenhuis, waar is menselijkheid gebleven?
  Echt geen menselijkheid in de samenleving meer waar men naar islamitische regels/wetten moet gehoorzamen.

  Like

 12. jackvanderveen // maart 24, 2018 om 15:40 //

  Men zou zo een kutpinguïn toch linea recta zonder enige overdenking de nek om willen draaien. Stom achterlijk wijf.

  Like

 13. skeeter // maart 24, 2018 om 16:12 //

  Wedden dat er losse pijpen aan de bedden zitten, en zoniet flikker haar bed vol bacon zodat ze zelf het raam uit springt

  Like

 14. Esperanza // maart 24, 2018 om 16:58 //

  Like

 15. scherpschutter1943 // maart 24, 2018 om 19:39 //

  Ik schopte dat kutwijf en al die lui die daar bij waren, eruit,. Niet goedschiks dan kwaadschiks. Ik kwam terug met vuurwapenondersteuning.

  Like

 16. templars2017 // maart 24, 2018 om 22:01 //

  Het doet je bloed koken ,ik weet het , doch je staat daar ,alleen ,hopeloos in je situatie en wat moet je dan? je eigen bloed mag je niet vergezellen terwijl je weet dat de behandeling gevaarlijk om niet te zeggen fataal kan zijn .
  Er wordt door die zandkevers dus geëist dat je het wel en wee van je eigen kind maar moet afwachten op de gang omdat hun religie dat zo voorschrijft.
  Bewondering voor die vader is op zijn plaats want dit is discriminatie van het hoogste niveau ,zij is door haar religie niet meer mens dan iemand anders ook al denkt ze het.
  Ik weet van veel andere gasten dat een dergelijk incident niet zo zou zijn afgelopen mezelf incluis ,dergelijke gebeurtenissen zijn ontoelaatbaar.

  Liked by 1 persoon

 17. Ik hoop echt dat dit mij nooit zal gebeuren.
  Ik kan hier niet alles zeggen, maar geloof mij ik ga bij mijn dochter en mijn man ook, al moet ik die winterkraai aan haar vodden het raam uit kieperen, en de verantwoordelijke artsen of verpleging kwamen hier ook niet zomaar mee weg.
  Het wordt hier echt een islamitisch gekkenhuis.
  Vroeger werd er weleens gezegd, nog even en dan worden wij in ons eigen land gediscrimineerd en zie hoe ver het er al aan toe is.
  PVDA moet voor het gerecht worden gedaagd voor aanzetten tot haat en discriminatie van blanke NLers.

  Liked by 1 persoon

 18. Hansfree // maart 25, 2018 om 17:38 //

  Ach mensen, ik ben het helemaal met jullie eens, maar met stoere taal of acties bereik je toch hooguit iets als het nog maar om incidenten gaat. Wacht maar tot niet alleen de patiënten, maar ook de ziekenhuismedewerkers steeds vaker islamitisch zijn. Hebben we het nog niet over zaken als heimelijk halal voedsel zonder alternatief, ruimte moeten geven voor bidden (fysieke én gelegenheid), nieuwe gedragsregels voor kamergenoten en bezoek, en aanpassingen zoals standaard verzorging (wassen) door de eigen sekse.
  De multiculti is nog wel een beetje te omzeilen zolang je zelf nog niet in een behoeftige situatie verkeert, maar wat als je afhankelijk wordt van zorg. Ik gruwel nog van de tijd dat mijn ouders na elkaar hun laatste stukje leven in een verzorgingshuis moesten slijten met alle narigheid die daarbij kwam kijken. Als daar ook nog eens die islamitische ellende overheen komt. Hansfree, misschien tijd voor project Exodus voordat je er te oud voor bent…

  Liked by 1 persoon

 19. an dernot // maart 25, 2018 om 19:31 //

  en haar moeder mocht die niet binnen dan.

  Like

 20. panzanella // maart 25, 2018 om 23:38 //

  nou nou dat had ik toch echt niet gepikt en een echte rel veroorzaakt wij westerlingen zijn veel te beleefd kom gewoon uit voor je gevoelens dat doen die muslims ook en wees brutaal dat zijn die moslims OOK!!!!

  Like

 21. panzanella // maart 25, 2018 om 23:45 //

  nou nou dat had ik toch echt niet gepikt en een echte rel veroorzaakt wij westerlingen zijn veel te beleefd kom gewoon uit voor je gevoelens dat doen die muslims ook en wees brutaal dat zijn die moslims OOK!!!!Laat van je HOREN!!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s