Nieuw

Surrealisme: N-VA stemt tegen ‘eigen’ voorstel om kinderbijslag voor immigranten te verminderen

Surrealisme in de commissie Welzijn van het Vlaams Parlement: De N-VA presteerde het gisterennamiddag om in het Vlaams Parlement tegen een ‘eigen’ voorstel te stemmen. Het betrof een voorstel van N-VA voor een zogenaamde ‘getrapte kinderbijslag’ voor nieuwkomers.

In september 2015 werd België overspoeld door asielzoekers. Omdat de bevolking zich massaal verzette tegen het opengrenzenbeleid, lanceerde de N-VA toen het voorstel om nieuwkomers in ons land slechts een ‘getrapte kinderbijslag’ toe te kennen evenredig met het aantal jaren verblijf in ons land. N-VA-parlementslid Sarah Smeyers mocht haar wetsvoorstel toelichten op de voorpagina van een Vlaamse krant. Het Vlaams Belang bood N-VA en Open VLD – die een gelijkaardig pleidooi in de pers hield – meteen een wisselmeerderheid aan voor de realisatie van de getrapte kinderbijslag.

Vlaams Belang >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9288 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Surrealisme: N-VA stemt tegen ‘eigen’ voorstel om kinderbijslag voor immigranten te verminderen

 1. templars2017 // maart 24, 2018 om 21:24 //

  Ook hier zie je het een relatief nieuwe partij die is samengesteld uit leden die uit andere politieke partijen komen ,velen van hen zijn uit de progressieven kampen toegetreden.
  Wat we nu hebben is een partij die zich voordoet els rechtsgezind maar die bestaat uit voormalige progresieven die hun roots trouw zijn gebleven.
  Dus de progressieve agenda wordt in stilte uitgevoerd onder de vlag van en partij die zich rechts profileerd ,gewoon boerenbedrog in de hoogste graad ,en niemand die het ziet.
  Het is een dualiteit die verregaande gevolgen heeft ,ze zeggen de immigratie te willen verminderen doch stimuleren het langs wegen die nooit vermeld worden ,gebruik makend van dit dualistisch systeem kunnen ze recht en links bespelen en een goed politiek resultaat tonen.
  De kiezers denken dat ze een juiste keuze maken doch ze schiet in eigen voet ………

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s