Nieuw

Politie in Zweden gaat zich concentreren op anti-islamitische haatzaaiende uitingen in plaats van de islamitische verkrachtingsepidemie of islamitisch terrorisme

De Zweedse politie zal zich nu meer richten op het bestrijden en onderzoeken van zogenaamde “haatspraak misdaden” als “intimidatie van een etnische/religieuze groep”. Haatspraakcriminaliteit bestaat in Zweden al vele jaren, maar sinds het hoogtepunt van de illegale buitenaardse moslimmigrantencrisis in 2015 zijn er steeds meer arrestaties en boetes geweest.

Fria Tider: Voor de verkiezingen van dit najaar moet de politie in Zuid-Zweden nu extra inspanningen leveren om de zogenaamde haat en misdaad tegen de democratie te bestrijden. Misdaad tegen de democratie wordt omschreven als een misdaad die iemands grondwettelijke recht om bijvoorbeeld zijn recht op vrijheid van meningsuiting en godsdienst uit te oefenen, in gevaar brengt.

De politie in de zuidelijke regio heeft al een haatcriminaliteitsgroep en deze zal in het voorjaar worden uitgebreid om in de hele regio te kunnen werken. Zij zal een “holistische missie” hebben in de strijd tegen de misdaad tegen democratie en (moslim)haat.

“Misdaden tegen de democratie en haatmisdaden zijn iets waar we in het bijzonder naar zullen kijken. We zullen ervoor zorgen dat we deze misdaden met speciale expertise onderzoeken, en bij voorkeur met een beetje urgentie om de mensenrechten te waarborgen, “zegt ze.

Een 70-jarige man in Zweden heeft een boete van meer dan £ 1,000 gekregen van een rechtbank nadat hij geringschattende opmerkingen maakte over moslims op sociale media.

De gepensioneerde, die in de Zweedse stad Göteborg woont, is vorige week door een rechtbank veroordeeld op beschuldiging van haatzaaiende uitlatingen online tegen moslims. De commentaren werden gemaakt op een Zweedse Facebook-pagina die rond 4.000 leden heeft, de man zou om Moslims ,,apen” genoemd hebben en gezegd hebben: ,,De enige goede Moslim is een dode Moslim,” bericht SVT.

Het hof legde de man een boete op van 12.000 Zweedse kroon, of ongeveer £ 1.166, nadat hij schuldig was bevonden.

Vaak gaat het om online gehouden toespraken, zoals het geval was met een 70 jarige vrouw in Dalarna die ervan beschuldigd wordt een “geringschattende kijk op vluchtelingen” te hebben, die naar de sociale media is gegaan om een “denigrerende” post te posten, waarin wordt beweerd dat migranten “auto’s in brand steken en op straat urineren en defaceren”.

De eisers in Zweden zeggen dat het bericht van de vrouw de wet op het aanzetten tot rassenhaat (Hets mot folkgrupp, of HMF) overtreedt, een misdaad waar een maximumstraf van vier jaar op staat.

De verdachte gaf toe dat zij de post schreef maar ontkende het begaan van om het even welke misdadige handeling. Het bewijsmateriaal tegen haar bestaat uit een schermafbeelding van Facebook, volgens lokale media.

De Zweedse regering heeft ook in het openbaar duidelijk gemaakt dat zij niet instemt met critici van massamigratie nadat zij eerder dit jaar een “zwarte lijst” heeft opgesteld van politici, politieke commentatoren, internet beroemdheden en anderen door hen te blokkeren van de officiële Zweedse Twitter-account.

Een 65-jarige vrouw in Zweden, die een boete of gevangenisstraf riskeert als ze schuldig wordt bevonden aan ‘haatdelicten’, gaf haar deel van het verhaal vrij in een YouTube-video over een grootschalig onderzoek en pesterijen door de politie.

De 65-jarige Christina, die acht aanklachten kreeg wegens haatspraak voor het claimen op sociale media dat massale islamitische migratie het algemene IQ van het land zou verlagen, zei dat de politie haar in zes afzonderlijke verhoren had gedwongen en haar huis had overvallen, waarbij verscheidene van haar bezittingen met inbegrip van een nieuwe iPad in beslag zijn genomen.

Naar verluidt zou de 65 jarige onder meer (moslim)immigranten parasieten genoemd hebben en beweerd hebben dat zij “schreeuwen, stinken, doden, verkrachten, auto’s verbranden en nog veel meer. Hoe verwijder ik/wij ze? Ik heb er genoeg van.”

Verscheidene Zweedse podcasts tegen massa-migratie werden ook door de website Soundcloud verwijderd voor “hate speech”, hoewel een van de betrokkenen, Ingrid Carlqvist, zei dat ze geloofde dat dit te danken was aan het werk van extreemlinkse extremisten.

Bron:

https://barenakedislam.com/2018/03/24/police-in-sweden-to-focus-on-anti-muslim-hate-speech-rather-than-the-muslim-rape-epidemic-or-islamic-terrorism/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.170 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Politie in Zweden gaat zich concentreren op anti-islamitische haatzaaiende uitingen in plaats van de islamitische verkrachtingsepidemie of islamitisch terrorisme

 1. scherpschutter1943 // maart 24, 2018 om 19:58 //

  Dat gaat in nederland ook gebeuren. Hoe moeten we dan ons ongenoegen over de islamisering kenbaar maken?>

  Like

 2. antiislamnu // maart 24, 2018 om 20:20 //

  Like

 3. skeeter // maart 24, 2018 om 21:13 //

  @ scherpschutter1943,
  overbodige vraag lijkt me met zo’n naam

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // maart 24, 2018 om 21:45 //

  Wij mogen geen ongenoegen meer uiten dat is niet polcor……
  Dus geen Facebook meer gebruiken , het enige wat je er mee bereikt is een hoop hennes.
  Alle sociale media zullen worden gebruikt om alle kritiek te muilkorven , er mag geen oppositie zijn en de sociale media is een bron van verspreiding ,dus gaan ze het heel streng controleren, terwijl daar op gefocust wordt gaat aan de andere kant een granaat de controleurs wel het zwijgen opleggen ,wij worden in het vizier genomen omdat we durven zeggen dat er gevaar dreigt , en we mogen niet ,die lummels die het beleid voeren weten het beter ,…..niet komen wenen als het verkeerd gaat dames en heren je zal er alleen voor staan…..

  Like

 5. Tja het is algemeen bekend dat de rooie rotzakken de dingen vaak averechts aanpakken. Zo ook het benoemen van algemeen gebruikte termen, worden door deze halve garen weer van een gedownplayde versie voorzien, eerst was de uitdrukking ‘buitenlander’ niet goed genoeg meer, toen werd het weer allochtoon, dat was ook nog niet voldoende verzacht het werd zelfs nieuwe Nederlander, nog een ding de roo/groene crypto communistische bestuurders zijn knettergek, en raar maar waar ze worden gewoon democratisch gekozen.

  Like

 6. Het zijn moslims en blijven moslims een heel groot gevaar voor de westerse wereld.
  Ze verkrachten de blánke vrouwen en verminken kinderen.
  Want een moslima is veilig die wordt niet door hen verkracht.
  Dus maar één oplossing, eruit, eruit, hoe dan ook. terug naar eigen zandbak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s