Nieuw

ISIS wil aanslagen op kleuterscholen en ziekenhuizen in Europa

Nauwelijks te stoppen. ISIS mobiliseert steeds meer ‘lone wolves’ in Europa.

De terreurmilitie IS rekent voor haar dodelijke aanslagen in Europa in toenemende mate op individuele daders – dat blijkt uit een vertrouwelijke analyse van het Duitse Federaal Bureau voor de bescherming van de grondwet. De jihadistische roep om aanslagen is de afgelopen maanden sterk toegenomen. Ook de haatboodschappen zijn veranderd en veelzijdiger geworden. Bij oproepen tot aanslagen worden steeds meer kinderen voorgesteld als het doelwit van aanslagen.

vorig jaar reed een Merkel-moslim Kerstmarktbezoekers dood

De IS is zich bewust van de effectiviteit van dergelijke ‘individuele wolven’ en richt zich daarom op individuele daders. “In deze kwantitatieve dichtheid en diversiteit van de inhoud is het thema ‘eenzame wolven’ inmiddels een belangrijk element geworden, vooral in onofficiële jihadistische propaganda en neemt daar een steeds grotere ruimte in beslag”, zo citeert Der Spiegel het Federaal Bureau voor de bescherming van de grondwet.

Kinderen moeten in toenemende mate het doelwit worden van aanvallen.
In de sociale media zijn aanvalsinstructies voor individuele daders een fenomeen geworden dat dagelijks kan worden waargenomen. Ook wordt er steeds meer op aangedrongen dat kleuterscholen en kinderziekenhuizen als doelwit worden gekozen. Nu de terroristische milities steeds verder worden teruggedrongen, zijn individuele bommenwerpers de enige manier waarop de IS de aandacht kan trekken met aanvallen.

Bron:

http://www.krone.at/1669258

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on ISIS wil aanslagen op kleuterscholen en ziekenhuizen in Europa

 1. Marhammed // maart 24, 2018 om 16:31 //

  Misschien starten van links !

  Like

 2. Esperanza // maart 24, 2018 om 16:51 //

  @ “In deze kwantitatieve dichtheid en diversiteit van de inhoud is het thema ‘eenzame wolven’ inmiddels een belangrijk element geworden, vooral in onofficiële jihadistische propaganda en neemt daar een steeds grotere ruimte in beslag”, zo citeert Der Spiegel het Federaal Bureau voor de bescherming van de grondwet.

  Mooi staaltje van hoe taal kan worden gebruikt om een probleem te verdoezelen.
  Bedoeld werd simpelweg te zeggen: we kunnen de grondwet niet langer beschermen.

  Liked by 3 people

 3. polderboy // maart 24, 2018 om 16:55 //

  Vele kleintjes maken ook een gegijzelde angst samenleving.

  Het eufemistisch rapporteren van de slachtoffers, is overigens best erg wat dat betreft.
  Tegenwoordig tellen ze alleen als slachtoffers immers de doden.

  Echter slachtoffers zijn mensen die door dergelijke daden zijn getraumatiseerd. In dit geval 3 doden voorgoed met een dodelijk trauma, en 14 gewonden. Daarnaast komt de directe familie in beeld, geschat 10 maal 17 is 170 mensen. Dan de directe omgeving, uit de plaatsen van de dader, en de slachtoffers, zeg maar 1000 maal 17 = 17000.

  Er is over geschreven, wat de kosten zijn van Amerikaanse operaties in het buitenland.
  Die kosten zijn vele male hoger dan van het verlies van een paar duizend man en de logistieke kosten van het leger, bleek: vele vele malen.
  Verder, mensen die in veiligheid van een stabiel flink hoog IQ kunnen genieten, en middels scholing gevormd tot functioneel kapitaal ook flinke waarde leveren aan de samenleving, vertonen stevige negatieve afwijkingen als het op in een angstcultuur overleven wordt.
  M.a.w. het worden een stel IQ arme overlevende geitenneukers,

  Dus als ze ergens als een stel geiten neukende imbecielen willen leven, die continue elkaar de hersens inslaan, dan doen ze het maar, maar zorg dat ze zich niet vermengen met redelijk functionerende samenlevingen, en blijf er van weg, want de kosten zijn niet te overzien zo groot.

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // maart 24, 2018 om 16:56 //

  Overigens een prima idee van IS. Misschien dat de goegemeente dan eindelijk wakker wordt hier in het Westen, hoewel denk ’t ook weer niet, we zijn reeds verloren.

  Liked by 2 people

 5. jungleelephant // maart 24, 2018 om 17:45 //

  Die graftakken leven zich altijd uit op de zwaksten!

  Like

 6. Esperanza // maart 24, 2018 om 19:29 //

  Breivik nam een iets oudere lichting jongeren onder vuur en ook dat leidde niet tot enig inzicht.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2018750/Anders-Behring-Breivik-played-Lord-Rings-iPod-drown-screams.html

  Muziekje dat de desperado tot zich nam tijdens zijn slachting.
  ‘Lux Aeterna, which was used in the battle scenes, is described by the killer as ‘very inspiring and invokes the type of passionate rage within you’.

  Like

 7. polderboy // maart 24, 2018 om 19:49 //

  Aangenomen dat het binnenkort her en der kleuterknallen wordt, zullen de grote roergangers in West Europa, onze leiders, dan nog wel geloofwaardige kutsmoezen kunnen verzinnen, als verklaring voor dat gebeuren?

  In de Mekkaanse haatschuurtjes hebben ze hun standaard kutsmoes altijd wel klaar: zionistisch complot, naast dat de grote Satan de VS erachter steekt.

  Waarschijnlijk zijn de mensen dan al zo murw, dus de lui die elke avond naar het tupperware party gelul op de NPO kijken, en voorgehouden wordt dat ze daardoor bij de intellectuele top in de wereld horen, dat ze inmiddels ook alles geloven?

  Eind goed, al goed dus. Of, nou ja…

  Like

 8. Onderhand wordt het tijd dat het gros van de generaals om de tafel gaan zitten.

  Like

 9. Die klimaathippies ?

  Nederlandse generaal blijkt klimaathippie
  https://fenixx.org/2016/12/06/nederlandse-generaal-blijkt-klimaathippie/

  Like

 10. templars2017 // maart 24, 2018 om 22:08 //

  Het is hun bedoeling om zoveel angst te zaaien dat gewoon functioneren niet meer mogelijk wordt, stel ze vallen één of twee kleuterscholen aan met tientallen doden en verminkten .
  Ga je dan als ouder nog één seconde op je gemak lopen op je werk ? Je geeft je kind af ’s morgens en weet niet of je het ’s avonds gaat terugzien.
  Ook dat is terreur ,het kan en zal altijd een onvoorspelbaar gegeven zijn en blijven ,wat de overheid ook zegt of doet………….

  Liked by 1 persoon

 11. isis of Erdogan?

  Like

 12. Esperanza // maart 25, 2018 om 00:20 //

  Like

 13. Esperanza // maart 25, 2018 om 01:16 //

  It is taken for granted, even among many Washington policymakers, that Islam is a fundamentally peaceful religion and that Islamic jihad terrorism is something relatively new, a product of the economic and political ferment of the twentieth century. But in The History of Jihad: From Muhammad to ISIS, Islamic scholar Robert Spencer proves definitively that Islamic terror is as old as Islam itself, as old as Muhammad, the prophet of Islam, who said “I have been made victorious through terror.”

  ‘The History of Jihad: From Muhammad to ISIS’
  https://www.amazon.com/dp/1682616592/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1520858729

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // maart 25, 2018 om 03:09 //

  En geloof maar dat er gehoor aan gegeven gaat worden.
  De kans bestaat echter wel dat zo’n aanslag als een boemerang op ze terug zal keren, de afschuw zal zó overweldigend zijn, de woede zó groot dat ze niet half weten wat ze over zichzelf afroepen.
  Van links tot rechts, van kapitalist tot communist, iedereen zal het erover eens zijn; van kinderen blijf je af.
  Gesteld dat het ze lukt (en daar twijfel ik geen seconde aan) zal in hun geheugen gegrift worden en ze zullen hun misrekening vervloeken net als wij hun, tot in de eeuwigheid.

  Like

 15. Esperanza // maart 25, 2018 om 03:17 //

  Maak je maar geen illusies, Tijl. Het zal op conto van extremisten worden geschreven, want de ware islam is immers liefde en vrede, waarna men weer overgaat tot de orde van de dag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s