Nieuw

Grafkaarsen en foto’s van vermoorde vrouwen voor het kiesdistrictskantoor van Merkel geplaatst

STRALSUND. Onbekenden plaatsten rozen, begrafeniskaarsen en foto’s van vermoorde vrouwen voor het kantoor van het kiesdistrict Angela Merkel (CDU) in Stralsund tijdens de nacht op vrijdag. Volgens de politie is er tot nu toe geen bewijs van een misdrijf. Ze telde 14 grafkaarsen, rode rozen en vier foto’s van jonge vrouwen, heeft persbureau dpa gemeld. De Identitaire Beweging heeft de actie opgeëist.

De namen Maria, Keira, Mia en Mireille waren op de foto’s te zien. Het zijn de “namen van de slachtoffers van de ongecontroleerde massa-immigratie”, aldus IB Mecklenburg-Vorpommern. Op de stoep voor het kantoor, de vraag “Maakt de islam deel uit van Duitsland? De staatspolitie heeft een onderzoek ingesteld.

De namen verwijzen duidelijk naar vier jonge vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van ernstig geweld. Maria L. werd ’s nachts in oktober 2016 aangevallen, verkracht en vermoord door de Afghaanse Hussein K.. De man werd donderdag veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf volgens het volwassenenrecht.

Drie jonge vrouwen zouden zijn overleden als gevolg van buitenlanders.

De 15-jarige Mia V. uit Kandel was op 27 december 2017 na enkele steekwonden overleden. De verdachte is een Afghaan die zich aanvankelijk als minderjarige heeft voorgedaan. Mireille B. werd op 12 maart met een mes doodgestoken in haar appartement. Haar achttienjarige Afghaanse vriend is in hechtenis op verdenking van doodslag.

Keira G. was kort hiervoor door een klasgenoot doodgestoken. De verdachte is de 15-jarige Edgar H. Eerder bleek het gerucht dat hij een buitenlander was vals.

De politie controleert op dit moment er daadwerkelijk met krijt is geschreven. Als het om spuitbussen gaat, wordt het aangemerkt als vernieling. Ook zou er een wettelijke goedkeuring voor de grafkaarsen nodig zijn geweest vanwege het open vuur.

Er vinden steeds weer incidenten plaats voor het stembureau van de bondskanselier. Sinds 2015 hebben vreemden al twee keer een varkenskop neergelegd. De politie heeft dit nog niet kunnen ophelderen.

Bron:

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/grabkerzen-und-fotos-von-getoeteten-frauen-vor-merkels-wahlkreisbuero-aufgestellt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Grafkaarsen en foto’s van vermoorde vrouwen voor het kiesdistrictskantoor van Merkel geplaatst

 1. jackvanderveen // maart 24, 2018 om 05:44 //

  Toch wel leuk zo een spontane herdenkingsactie. Toch heel zielig van die dienstkloppers om van allerlei argumenten te zoeken om deze actie in een kwaad en dus verboden daglicht te stellen.
  Indien ik het goed begrijp zijn spontane kaarsen brandacties en ook bloemenleggen acties dus zwaar verboden, tenzij er een vergunning is afgegeven.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // maart 24, 2018 om 11:37 //

  Ik zet Merkel in het rijtje van pedofielen en pooiers.

  In de rij van pedofielen zoals die in ontwikkelingslanden kindertjes misbruiken voor een paar dollar, omdat het leven er elke dag met de vraag begint wat men die dag aan eten kan vinden, het soort pedofielen die misbruik maken van hun welvaart en anderen allle eigenwaarde ontnemen. Dit is waar mens zijn stopt.

  In de rij van pooiers omdat ze mensen lokt met beloften van gratis geld en huis, maar ondertussen de eigen vrouwen tot onvrijwillige prostituees maakt.
  Het immigratie “beleid” van Merkel is een soort mensenroof, en zonder haar uitspraken waren er hier niet zoveel Afrikanen en andere volkeren, waren er niet zoveel verdronken, werd er niet zoveel verkracht en gemoord. Het straatbeeld in veel Duitse steden is dat van donker, met overal breedgeschouderde lieden voor deuren van gokhallen en aanverwante snelle geldbronnen.
  Er is een onderwereld gecreerd door Merkel die een landelijke slagkrachtheeft die grote is dan het eigen orde en veiligheid apparaat.
  De macht op de straat is feitelijk al in handen van de geimporteerden, dat is overal waar een gewone burgr niet meer veilig kan komen.

  De Duitser is niet meer baas in eigen land, en vind ook geen veiligheid meer in het eigen systeem. Waar ik vroeger kwam warennde straten schoon, de mensen rustig en vriendelijk, de deuren open en de gezichten blij.
  Het contrast tussen vroeger en nu sinds “de verrijking” was gisteren duidelijk zichtbaar, toen ik even ging kijken bij de buren.
  Duitsland is smerig en triest, alsof de 2e oorlog er nog geen 2 jaar gelden is beeindigd….
  Wie een foto uit een oorlogszone in Syrie wil kan ook naar Odenthal, of Neuss, of Dusseldorf.

  Merkel is meer finest voor de Duitsers dan Adolf Hitler ooit was, en hij bracht oorlog en vernieling, Merkel brengt totale vernietiging.

  Het is triest te zien det een land dat uitstak qua kennis en ontwikkeling, qua werkmoraal en denken is vervallen tot en sloppenwijk die nog niet helemaal aaneengeloten is. War vroeger mensen werkten voor een toekomst word nu geroofd voor een moment van luxe bezittingen.

  Zolang als oveheid en politiek dit geheel afdoen als criminaliteit en culturele verschillen is het einde in zicht en alle redelijkheid zoek.

  Ik denk dat mensen die hier ooit heen kwamen voor een toekomst en daarvoor hard hebben gewerkt en nu worden overspoeld met hun vroegere landgenoten weten wat ze kwijtraken, meer nog dan wij het beseffen.

  Liked by 1 persoon

 3. Beter was geweest om 100 mestboeren te charteren en al die karren te legen bij haar voordeur.

  Liked by 1 persoon

 4. Het is duidelijk dat er zout op alle slakjes wordt gestrooid als het om protesten gaat die het overheidsbeleid aanklagen ,of toch minstens proberen het aan te klagen.
  Als je dit leest moet je daadwerkelijk de waarheid onder ogen zien de gewone burger mag niets ,maar dan ook niets meer doen zonder vergunning ,straks is een sigaret aansteken op straat vergunningplichtig wegens gebruik van een open vlam ,waar gaat dit naar toe?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s