Nieuw

Gemiddeld om de vijf dagen vermoorden zwarte Zuid Afrikanen één blanke Zuid Afrikaan in 2018

Dat de blanke boeren die het land Zuid Afrika van de grond af hebben opgebouwd nu systeemmatig worden uitgemoord door de zwarte meerderheid van het land dat is iets wat zelfs door de mainstream media niet meer verborgen gehouden kan worden. Dat de cijfers van deze volkerenmoord nog gruwelijker zijn dan de ‘feiten’ van het acht uur journaal blijkt nu uit gegevens vrijgegeven door AgriSA agricultural union in Pretoria. Elke vijf dagen wordt er tot nu toe in 2018 een blanke Afrikaans vermoord door zwarte criminele bendes.

In een verklaring van Ian Cameron, hoofd van Veiligheid van AfriForum , werd onthuld dat er in de eerste 100 dagen van 2018 maar liefst 109 aanvallen op Afrikaanse boeren zijn gepleegd. Tijdens deze aanvallen werden er op deze boerderijen vijftien mensen vermoord.

“Onze plattelandsgebieden bevinden zich midden in een misdaadoorlog,” zei Cameron. “Hoewel de Zuid-Afrikaanse regering ontkent dat een geweldcrisis de plattelandsgebieden in haar greep heeft, bewijzen de cijfers dat buitensporig geweld deze gebieden aan het teisteren zijn.”

Cameron voegde eraan toe dat martelelingen met strijkijzers, blaaspijpen, gesmolten plastic en kokend water vaak uren aanhoudt tijdens deze aanvallen

Hij zei ook dat er een aanzienlijke toename was in dit soort aanvallen in de Noord- en West-Kaap.

“De regering kan de feiten niet ontkennen – onze mensen worden uitgemoord,” concludeerde Cameron.

Ondertussen bleek uit een enquête van de Afrikaanse online nieuwsdienst Nuus24 – die de Afrikaanssprekende gemeenschap in Zuid-Afrika bedient – dat meer dan 85 procent van de blanken het land onmiddellijk zou verlaten als de gelegenheid zich aandiende .

De enquête gemaakt naar aanleiding van de aankondiging van de Australische minister van Binnenlandse Zaken dat het land overwoog om witte Zuid-Afrikaanse boeren toegang te geven tot het land als vluchtelingen, bood de deelnemers drie reacties op het Australische aanbod waaruit ze konden kiezen:

 1. Dat is geweldig nieuws! Waar kan ik mijn naam opgeven om naar Australië te emigreren?
 2. Ik voel me hier niet op mijn gemak. Maar moet Australië niet met onze regering onderhandelen voordat ze een dergelijke aankondiging maken?
 3. Ik begrijp helemaal niet waarom iemand zou willen emigreren naar Australië. We leven in het land van melk en honing.

Op het moment van schrijven (20 maart) had 85 procent gekozen voor optie één, 4 procent had optie 2 gekozen en 10 procent voor optie 3.

85-percent-saffas

Enkele van de commentaren op de peiling, hier vertaald uit het Afrikaans, geven inzicht in wat vrij algemeen wordt gevoeld bij blanken in Zuid-Afrika:

JJ Lovelock: “We zijn dit land beu met zijn corruptie, kapingen, verkrachtingen en moorden. Ik zou graag naar Australië gaan en mijn twee boerenkinderen met me meenemen. ”

CL: “Zuid-Afrika is een mislukt land dat gestaag instort. Het naakte racisme van het ANC-regime, het EVF en andere extremistische groepen bieden niets goeds voor de toekomst van blanken die geen werk kunnen krijgen, wiens eigendom binnenkort zonder compensatie in beslag zal worden genomen, en instellingen zoals [SAAF Zuid-Afrika], telefoondienstverlener ] Telkom, [elektriciteitsleverancier] Eskom, [Spoorwegvervoerder] Spoornet, en de meeste gemeenten zijn allemaal failliet. Misdaad bloeit, het onderwijs gaat achteruit, de SAPD van de [Zuidafrikaanse politie] is corrupt en persoonlijke veiligheid is er niet – wat is er nog wel dat me zou aanmoedigen om te blijven? ”

New Observer Online

Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Gemiddeld om de vijf dagen vermoorden zwarte Zuid Afrikanen één blanke Zuid Afrikaan in 2018

 1. antiislamnu // maart 24, 2018 om 09:37 //

  Weg wezen daar dit gaat niet goed als de boeren weg zijn kunnen ze gezellig elkaar afslachten en hier moet geen cent ontwikkeling hulp meer heen gaan.

  Like

 2. antiislamnu // maart 24, 2018 om 14:04 //

  Kijk dankzij nieuwe hightech Afrikaanse landbouwtechnieken is de blanke boer overbodig geworden.

  Like

 3. MGTOW91 // maart 24, 2018 om 22:03 //

  “Cameron voegde eraan toe dat martelelingen met strijkijzers, blaaspijpen, gesmolten plastic en kokend water vaak uren aanhoudt tijdens deze aanvallen”

  Dat is de mensheid van nu die nog steeds tot zoiets in staat is.
  Volgens mij leven we dan nog steeds in het jaar 1318 of zoiets.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s