Nieuw

Facebook is dead: The future of Social Media

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Facebook is dead: The future of Social Media

 1. Bullshit Vimeo is gesloten vanwege het feit dat het opgericht was om andersdenkenden / patrioten van social media weg te lokken zoals youtube facebook etc .
  Waarom ? omdat daar het publiek daar niet gecensureerd worden kon zonder dat het opvalt dus moesten de zogenaamde komplot denkers rechts radikalen en patrioten verwijderd worden van die mega grote social media platforms .
  Hoe doe je dat je richt een counter platform op kost niks en je miljarden inkomsten van je huidige platforms zoals youtube facebook etc blijven bestaan .
  Je denkt toch niet echt dat ze zo een inkomsten bron laten varen of wel ? nee je verwijderd gewoon de ongewenste elementen met een fake platform of eigenlijk meerdere fake platforms .
  Wie renden er allemaal naar GAB.AI Of Vimeo ? de waarheids en vrijheids strijders /patrioten die hun cultuur en erfgoed willen behouden .
  Dus al je werk op Facebook youtube etc al die uren en jaren weggegooid waarom omdat je aan hun ontmoedegingsbeleid hebt toegegeven en nu wegrent van hun platform.
  Ik gebruik het nog steeds waarom ? daar zit het onwetende publiek en ik kan wel bij gelijk gezinden mijn nieuws verkondigen maar dan wordt je net zo een hondje dat rondjes rent achter zijn eigen staart aan je komt er geen steek verder mee .
  Ik bereik graag nieuwe mensen en ik mag graag dat ze hun eigen ondergang hosten bij google facebook youtube kost me nul centen bedankt voor het al jaren gratis hosten van mijn videos .
  Mn likes deleten mn views deleten ? je doet maar ik weet hoeveel mensen er kijken en op andere blogs media platforms laat ik ook mn video links achter en blijf het systeem uithollen .

  https://adnauseam.io Geen hapklare brokken LEZEN ! ik ben dat luie gedrag van mensen zo spuugzat je doet er wat voor en leert wat of niet your choice .
  Mijn oogst de afgelopen dagen :

  Since Wednesday, March 21, 2018, 8:49 PM, clicked 14313 of the 14546 ads collected (300 showing)?, total estimated cost to Google = $22614.54

  Dat is een computerprocess op de achtergrond draaiend merk je niks van kun je je voorstellen als duizenden mensen dit zouden doen dat is een serieuze deuk in de portmonai van google en het is nog legaal ook .
  Nog even over GAB . AI :GAB.AI wordt volledig gerund door bots met fake accounts maar dat willen sommige niet horen of inzien .
  Kijk maar eens naar de profielen van je subbs op GAB .AI en dan met name de onderlinge subs hahahahahah ohh 35,000 subs en het zijn allemaal dezelfde die ik ook ken e die zich op mij gesubbed hebben lol .
  En recht t in je koker weet iemand waar ( A.I ) ook alweer voor staat ?

  Like

 2. Facebook heeft jarenlang gegevens verzameld van telefoongesprekken en sms-berichten die op Android-telefoons binnenkwamen, zo meldt de website Ars Technica. Een Facebookgebruiker downloadde het archief dat de sociale netwerksite van hem had verzameld en ontdekte daarin de gespreksgegevens.
  https://www.security.nl/posting/555423/Facebook+verzamelde+belgeschiedenis+Android-telefoons

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s