Nieuw

De verkrachtingsorgie gaat door – 90% van de seksmisdaden door ‘vluchtelingen’ in Duitsland wordt verzwegen

Duitsland: de migrantenverkrachtingscrisis zaait nog steeds terreur en vernietiging – Vrouwen en kinderen opgeofferd op het altaar van de politieke correctheid

 • De directeur van de Criminal Police Association André Schulz schat dat tot 90 procent van de in Duitsland gepleegde seksuele misdrijven niet in de officiële statistieken voorkomt.
 • “Er is een streng bevel van de autoriteiten om geen aangifte te doen van misdaden begaan door vluchtelingen”, vertelde een hooggeplaatst politiefunctionaris in Frankfurt aan Bild. “Alleen specifieke verzoeken van vertegenwoordigers van de media over dergelijke handelingen dienen te worden beantwoord.”

In 2016 berichtte Fenixx al dat:

Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

De minister-president van Brandenburg Dietmar Woidke zei dat de instroom van migranten vorig jaar een grote toename van dergelijke misdaden met zich meebracht. Hij sprak met rbb24 hoe de staat veranderingen heeft doorgevoerd in het systeem dat dit bijhoudt, zodat het weergegeven zal worden in de data.

De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

 • Het probleem van de sekscriminaliteit van migranten in Duitsland wordt nog verergerd door het milde rechtssysteem, waarin daders relatief lichte straffen krijgen, zelfs voor ernstige misdrijven. In veel gevallen worden personen die zijn gearresteerd voor seksuele misdrijven, vrijgelaten na ondervraging door de politie. Deze praktijk stelt verdachten in staat misdaden vrijwel ongestraft te blijven plegen.

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa


De verkrachtingscrisis onder migranten in Duitsland duurt onverminderd voort. Uit voorlopige statistieken blijkt dat migranten in 2017 dagelijks meer dan een dozijn verkrachtingen of seksuele aanrandingen pleegden, een verviervoudiging ten opzichte van 2014, het jaar voordat kanselier Angela Merkel meer dan een miljoen overwegend moslimmigranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten naar Duitsland liet komen.

Uit een driemaandelijks rapport van de Federale Politiedienst (Bundeskriminalamt, BKA) over criminaliteit in het kader van migratie (Kriminalität im Kontext von Zuwanderung) blijkt dat migranten (Zuwanderer, gedefinieerd als asielzoekers, vluchtelingen en illegale immigranten) 3.466 seksuele misdrijven hebben gepleegd tijdens de eerste negen maanden van 2017 – of ongeveer 13 per dag. (De definitieve criminaliteitsstatistieken voor 2017 zullen pas in het tweede kwartaal van 2018 voor het publiek beschikbaar zijn. Ter vergelijking: in 2016 pleegden migranten 3.404 seksuele misdrijven, of ongeveer negen per dag; in 2015 1.683 seksuele misdrijven, of ongeveer vijf per dag; in 2014 949 seksuele misdrijven, of ongeveer drie per dag; en in 2013 599 seksuele misdrijven, of ongeveer twee per dag.

Het werkelijke aantal migrantgerelateerde seksuele delicten in Duitsland ligt echter veel hoger dan het officiële aantal. Zo omvatten de gegevens van het BKA alleen de misdrijven die zijn opgelost (aufgeklärten Straftaten). Volgens politiestatistieken wordt gemiddeld slechts ongeveer de helft van alle in een bepaald jaar in Duitsland gepleegde misdrijven opgelost (Aufklärungsquote).

De directeur van de criminele politievereniging (Bund Deutscher Kriminalbeamter, BDK), André Schulz, schat dat tot 90 procent van de in Duitsland gepleegde seksuele misdrijven niet in de officiële statistieken voorkomen.

De Duitse politie laat in de misdaadmeldingen vaak verwijzingen naar migranten achterwege. Wanneer ze dat doen, verwijzen ze vaak naar migrantencriminelen met politiek correcte eufemismen zoals “zuiderlingen” (Südländer), mannen met een “donkere huid” (dunkelhäutig, dunklere Gesichtsfarbe, dunklem Hauttyp) of een combinatie van beide: “zuidelijke huidskleur” (südländische Hautfarbe). Deze praktijk, die er blijkbaar op gericht is de aanvallers te ontkoppelen van de islam, maakt het voor Duitse burgers vrijwel onmogelijk om de politie te helpen bij het identificeren van verdachten.

“Er is een streng bevel van de autoriteiten om geen aangifte te doen van misdaden begaan door vluchtelingen”, vertelde een hooggeplaatst politiefunctionaris in Frankfurt aan Bild. “Alleen specifieke verzoeken van vertegenwoordigers van de media over dergelijke handelingen dienen te worden beantwoord.

De verkrachtingscrisis onder migranten in Duitsland heeft zich in 2018 voortgezet. Ondanks de toenemende menselijke tol worden veel van de misdaden door de Duitse autoriteiten en de media niet gemeld of afgedaan als geïsoleerde incidenten (Einzelfall), kennelijk om de anti-immigratiegevoelens niet te voeden.

Bron, ingekort:

https://www.gatestoneinstitute.org/12066/germany-rape-crisis

Dan volgt er nog een enorme lijst met voorbeelden.

Een andere lijst met 152 seksaanvallen alleen al in januari en februari in 2018 staat hier:

https://www.journalistenwatch.com/2018/03/21/die-vergewaltigungsorgie-haelt-an-frauen-und-kinder-werden-auf-dem-altar-der-politischen-korrektheit-geopfert/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on De verkrachtingsorgie gaat door – 90% van de seksmisdaden door ‘vluchtelingen’ in Duitsland wordt verzwegen

 1. Johan P // maart 24, 2018 om 18:36 //

  Nu de aantallen niet meer ontkend kunnen worden, zelfs niet door de regering en de extreem-linkse media gaan we over tot het aanpassen van de statistiek door de oorzaken anders te benoemen, om alles toch maar zoveel mogelijk de schuld van rechts te laten lijken.

  Like

 2. polderboy // maart 24, 2018 om 19:08 //

  Zoiets zeiden ze ook in Engeland, met de massa verkrachtingsschandalen van Britse meisje door roedels rond zwervende Pakistaanse (moslim) roofdieren. Maar het bleek een addertje onder het gras te zijn.

  De verzwegen hoeveelheid verkrachtingen is de ijsberg waar de massa verkrachtingen van ongelovige lokale Britse meisjes door moslims maar het topje van is.
  Met een stalen porem verklaarde mevrouw Dick, een heel hoog politiehoofd, dat het aantal verkrachtingen binnen gezinnen en op het werk, en onder de bevolking meer aandacht verdient, want dat schijnt afschuwelijk te zijn.

  M..w. doorlopen, niks aan de hand, Rutte “werkt er wel achter de schermen aan” zoals altijd, we hebben meer EU hiervoor nodig en wat de moslim bendes daar deden is niet significant.

  Like

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 4. antiislamnu // maart 24, 2018 om 20:32 //

  Dit is de toekomst

  Like

 5. MGTOW91 // maart 24, 2018 om 21:45 //

  @Antiislamnu

  En het erger is dat die kinderen vaak niet beter weten dan dat wat ze mee hebben gekregen van hun “opvoeders”. Ze denken daarom dat het normaal is om zo over meisjes of vrouwen te denken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s