Nieuw

Belgische justitie stuurt gewapende overvallers de straat op – geen plek in het gevang

© Pixabay

Parket slaat alarm: “Jongeren verdacht van zeer ernstige feiten op straat door plaatsgebrek Everberg”

Zo moest het parket vandaag nog een 17-jarige jongen vrijlaten, terwijl die verdacht wordt van een gewapende overval  op een apotheek. “Nochtans is de kans op recidive bij deze jongere bijzonder groot” klinkt het. Eerder deze maand werd een andere jongere – die verdacht wordt voor handel en bezit van verdovende middelen – naar huis gestuurd omdat er geen plaats was in de jeugdinstelling. Enkele dagen later werd hij op heterdaad betrapt bij een diefstal met braak.

VRT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Belgische justitie stuurt gewapende overvallers de straat op – geen plek in het gevang

 1. templars2017 // maart 24, 2018 om 21:47 //

  er is geen plaats meer omdat het vol zit met gasten van dezelfde soort ,maar volgens de overheid daalt het crimineel gedrag , ,ze kunnen beweren wat ze willen ,dergelijke incidenten tonen aan dat hetgeen verkondigd wordt dikke zever is …….

  Like

 2. polderboy // maart 25, 2018 om 08:01 //

  Dat Ecodrome waar die lui, die ze EU ambtenaren noemen, in hun van de buitenwereld afgesloten habitat wonen, schijnt beter dan Fort Knox bewaakt te worden. Daar is zat plek.

  Die EU ambtenaren zet je dan op een plek neer, waar ze weer kunnen acclimatiseren aan de buitenwereld, en assimileren aan de samenleving, wat ook het beleid ten goede komt.

  Like

 3. Claudia M. // maart 25, 2018 om 10:08 //

  Tot straks de bevolking zich gaat bewapenen en zo’n stuk dievend nageboorte in eigen huis te barsten schiet, dan is de wereld te klein. Je zult toch wat moeten, want de overheid beschermt niet meer!

  Daarnaast is het te triest voor woorden; jongeren vanaf 14 jaar die een zwaar misdrijf begaan, nog wel jonger ook. Zo jong en dan al zo zwaar verpest, gaat zoiets ooit nog goed komen? Wat moet je hier in vredesnaam mee? Het kost allemaal klauwen met geld om over het leed wat ze iedere keer weer aanrichten maar helemaal niet te spreken!

  Persoonlijk zie ik er geen enkele reden in om hier nog langer empathie voor op te moeten brengen!

  Like

 4. Geen plaats in een jeugdinstelling. Nou èn ? Rot ze in een cel tussen volwassenen. Dat tere zieltjes gejank voor die gewetenloze ratten moet maar eens afgelopen zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s