Nieuw

Bejubelde politieman dood na islamitische aanslag in Frankrijk

Screenshot YouTube.

De politieagent die zich vrijwillig liet gijzelen in ruil voor de vrijlating van een vrouw tijdens de terroristendaad van gisteren in Zuid-Frankrijk, is overleden aan zijn verwondingen.

Drie mensen werden gedood toen vrijdag een terrorist van de ISIS in Zuid-Frankrijk toesloeg.

De man had eerst een auto in de stad Carcassonne gekaapt waarbij hij een passagier heeft gedood en de bestuurder van de auto heeft verwond. Daarna heeft hij op een aantal politiemensen geschoten die aan het joggen waren.

Een uur later nam de dader in een supermarkt in Trebes, in de buurt van Carcassonne, een aantal mensen in gijzeling.

Daar verbleef de islamist ongeveer drie uur.

Het was toen dat de politieagent Arnaud Beltrame, 45, die deel uitmaakte van de lokale gendarmerie – de politieafdeling die onder het leger werkt – vrijwillig van plek ruilden met een gijzelaar.

De politieagent raakte echter zo zwaar gewond dat hij ’s nachts aan zijn verwondingen overleed. Nu wordt hij gevierd als een held voor zijn onzelfzuchtige inspanning.

– Hij stierf voor zijn vaderland. Frankrijk zal zijn heldhaftigheid, zijn dapperheid en zijn offer nooit vergeten, zei de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb in een verklaring.

In totaal werden er drie mensen gedood en zestien gewond tijdens de terroristische aanslag van gisteren.

Bovendien werd de dader, de 26-jarige Redouane Lakdim, gedood, die eiste dat de Parijse terrorist Salah Abdeslam werd vrijgelaten.

Lakdim was gewapend met messen, granaten en een pistool, en was eerder veroordeeld voor drugs- en vuurwapenmisdrijven. Hij bevond zich in een register van potentiële terroristen, waarvoor de Franse autoriteiten nu worden bekritiseerd omdat ze hem niet op tijd hebben tegengehouden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Bejubelde politieman dood na islamitische aanslag in Frankrijk

 1. skeeter // maart 24, 2018 om 16:25 //

  zoals altijd bekende bij de cops die gewoon vrij rond loopt. Dit wordt niet opgelost tenzij men open season start op de boefjes.

  Like

 2. Marhammed // maart 24, 2018 om 16:29 //

  De echte helden zijn de zatlappen zoals junker, verraders zoals timmermans, en crapuul zoals een verhofstad! Wanneer komt er eindelijk een tegenreactie tegen deze klootzakken van de EU?

  Like

 3. polderboy // maart 24, 2018 om 16:30 //

  Volgens mij is de held niet voor zijn vaderland gestorven, maar voor de EU, en de grote roerganger, Frans Timmermans.
  Als hij voor zijn vaderland was gestorven, dan zou het toch een extreem gevaarlijke rechts extremistische nationaal fascist geweest zijn?
  Ik begrijp er niks meer van….

  Like

 4. scherpschutter1943 // maart 24, 2018 om 19:54 //

  Die franse agent was en droplul die dacht dat zijn politiestatus hem enige bescherming zou bieden. Dus is hij geen held maar een klootzak die eerst even had moeten nadenken voor hij zich in de vuurlinie van de moordenaar begaf. Er is in dit soort situaties maar 1 oplossing, niet onderhandelen, direct bestormen en geen terrorist laten overleven. Islam- terroristen kennen geen genade en zij verdienen dus ook geen genade. Elke terrorist die een aanslag pleegt, daarvan moet de hele familie tot en met de 3e graad worden gedood. Ik weet zeker dat het helpt. Helaas is het westen te laf om zoiets te doen.

  Like

 5. templars2017 // maart 24, 2018 om 22:32 //

  Met menselijkheid en rede kom je niet ver ,die agent is gestorven voor niets……
  Ook onacceptabel is de manier waarop een dergelijke situatie wordt benaderd ,een enorm machtsvertoon ,voor de buitenwereld, doch weinig inzicht hoe dergelijke gebeurtenissen op te lossen .
  De manier waarop is soms echt amateuristisch te noemen , een vuurwapengevaarlijke situatie is geen kleuterschool ,zonder lef kom je niet ver ,als er toch niemand meer aanwezig was in de supermarkt waarom zulke zachte aanpak ,er zijn andere methoden , bvb als je agent naar binnen gaat wacht niet tot de dader er kan aanspraak op maken maar voor hij er is bombardeer je de ruimte eerst met stungranaten en dan met massa’s traangas wedden dat hij er nooit levend uitkomt? de agent zal ook wel een beetje van zijn melk zijn maar dat hoort bij de job.
  Het zou beter geweest zijn dan de man te laten naar binnengaan en te staan kijken wat er ging gebeuren.
  Durf en inzicht daar komt het op aan en net dat ontbreekt……………….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s