Nieuw

Transgender asielzoekster verkracht in azc

RIJSWIJK – Een transgender asielzoekster is onlangs in een asielzoekerscentrum verkracht met een scherp voorwerp. Dat stelt de organisatie LGBT Asylum Support, die het slachtoffer bijstaat en diverse instanties heeft ingelicht. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) bevestigt alleen dat eerder deze maand een asielzoekster melding heeft gedaan van verkrachting en dat de politie hier onderzoek naar doet. Ze is inmiddels voor haar veiligheid naar een andere opvanglocatie gebracht, aldus een woordvoerder.

LGBT Asylum Support legt een direct verband met de achtergrond van de vrouw. De hulporganisatie verwijt het COA een gebrek aan begeleiding. Ze zou al voor de verkrachting tevergeefs om overplaatsing hebben gevraagd.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1830347/transgender-asielzoekster-verkracht-in-azc

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Transgender asielzoekster verkracht in azc

 1. VarAway // maart 23, 2018 om 18:28 //

  Deze man is dus anaal verkracht. Dat is schandalig.
  Maar….spreek dus niet over een ” zij ” aub.
  Ik neem aan dat de dader een getinte low IQ afrikaan is of
  arabier. Geen Klaas of Piet?

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // maart 23, 2018 om 22:31 //

  “Ze” is verkracht ,dus als deze persoon nu een “ze” is dan is “ze” in feite een man ?
  Dus is het een anale verkrachting want er is geen ander gaatje.
  Niet moeilijk, een rokdragende man tussen gasten die tevreden zijn met een geit ,dat moet verkeerd lopen, en daar bij meestal zijn die voddeventen analfabeet en kennen ze dus het verschil niet zien tussen wat ingang en uitgang is .
  Cultuur verrijkend zou ik het toch niet noemen……

  Like

 3. Er zijn ook transgenders die helemaal omgebouwd zijn compleet met vagina en al. Men neemt aan dat “zij” anaal verkracht is met een scherp voorwerp, maar dat kan dus óók vaginaal gebeurd zijn. Waar het om draait is dat christelijke asielparasieten en vrouwen niet veilig zijn in de AZC’s. De slimste mens van Nederland VVD’er Klaas Dijkhoff zou er aandacht aan besteed hebben, maar dat zal wel langebaan politiek beleid zijn geworden. In feit interesseert mij geen hol of die lui verkracht worden of niet, wanneer het moslims zijn dan zijn ze er langzamerhand toch aan gewend om zo nu en dan verkracht te worden door een stelletje geile moslimberen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s