Nieuw

TOMMY ROBINSON (BREAKING) NAZI PUG TRIAL MUST WATCH

Dankula dog, via twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on TOMMY ROBINSON (BREAKING) NAZI PUG TRIAL MUST WATCH

 1. Ik moet toch toegeven da tik ook walgde van het filmpje………….ik zag de humor er niet in………..blijkbaar te dom ofzo, of teveel dagelijkse berichten gelezen over EU en Islam met zijn gevolgen, zodanig dat je de humor-mode uitschakeld……..ik weet het niet. Ik ‘las’ de humor niet zo in het filmpje toen ik het zag dagen terug, als ik nu uitgelegd krijg………..maar ik zal wel wat gemist hebben………..Tuurlijk John Kleese met zijn naz parade-pas die ken ik wel…………..humor bezit ik ook……..enfin…ik begrijp de uitleg hierboven, maar de context die deze ‘humor-verdediger/verduidelijker’ geeft kon ik dagen terug niet uit het filmpje halen……had er dan een tekstje bij gezet of een woord……..of gewoon satire of humor….zodat je dan GAAT na-denken……ik weet het niet………….

  Like

 2. Het is ook een achterlijk filmpje en niet grappig. Maar dat is geen reden om mensen maar op te sluiten, dan moet je alle VARA-komieken ook opsluiten.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 24, 2018 om 02:23 //

  Als die man die zich zo staat op te winden leert om hetzelfde verhaal rustig en met een glimlach op het gelaat te doen kan hij zo de opvolger van Nigel Farage worden !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s